Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bekaret Testi Kalktı

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

inş evlenceğiniz kadına backdoor yapmışlardır çılgınlar gibi dp tp falan hatta. sizle sevişirken gözlerini kapattığında barış-ayhan-mustafa üçlüsüyle yaptığı grubu hayal ediyor olur. hatta zarını diktirmiş falan olsun sen çılgınlar gibi göbek atarken düğününde bakire kız aldım oh oh diye o da enayiye nasıl yedirdim kendimi oh oh diye oynasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu coğrafyada yaşayan adamın tipik hareketidir şu zaten. Dışarıya kötü görünmesin. Senden daha önce adam gibi sağlıklı bir ilişkisi olmuş, başkasıyla düzgün biçimde cinsel ilişkiye girmiş kadın olunca "ouvvv zevk pompası". Ama "abim görmesin, annemler duymasın" gibi bastırılmış duygularla, bodrum katta arkadan, bozmadan, gizli saklı piskolojisi sakat ilişkiler yaşayan kadın "ok".

Neden? İkincisi daha mı sağlıklı? Daha mı doğru? Daha mı doğal? Hayır. Tek neden "dışarıya daha güzel gözükmesi". Evden eşya çalan hırsızın yakalandığı vakit yakalayan kişilere sanki asıl suçlu kendisi değilmiş gibi "size neydi kardeşim" diye atar yaptığı ülkede haliyle doğru ve doğal olan değil, küflü olan sırf dışından cilalı gözükmesi nedeniyle tercih ediliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

inş evlenceğiniz kadına backdoor yapmışlardır çılgınlar gibi dp tp falan hatta. sizle sevişirken gözlerini kapattığında barış-ayhan-mustafa üçlüsüyle yaptığı grubu hayal ediyor olur. hatta zarını diktirmiş falan olsun sen çılgınlar gibi göbek atarken düğününde bakire kız aldım oh oh diye o da enayiye nasıl yedirdim kendimi oh oh diye oynasın.

ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Paticik ahalisinde bulupta kılsızını arayanları gördükçe gülüyorum. He canım evleniceğin insanı buldun , ikinizde birbirinizi seviyosunuz , aileler anlaştı , kesim aynı kesim , kafalar bir , aynı tarz bir gelecek hayal ediyorsunuz , evlilik kısmında düğünde ev kurmada sıkıntı yok , gelecek 40 yılı beraber geçirmeyi kabullendiniz ... amaaaa bakire değilse olmaaaz. Ya bi yörü.

ee evlenenlerin kaçı bunları düşünüyor ya
yaş oldu 30 artık evlenmem lazım diyip random kız/oğlan bulup evleniyor millet
aranan tek kriter çarsaf kanı
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

ya bizim türk milletinin tek derdi "evlenirken zaten random biriyle evleniyorum bari DAHA ÖNCE 3-5 KİŞİYLE SEKS YAPMAMIŞ OLSUN Kİ GERÇEK SEKS NEDİR BİLİP YETOLUĞUMU ANLAMASIN hihii"

su da bi etken olabilir ya
veya penis boyu sendoromu yasayanlar da isteyebilir, baska penis gormesin en buyuk benimki zannetsin diye sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...