Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 o yazıyı yazan adam hala forumda di mi ya. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 inş evlenceğiniz kadına backdoor yapmışlardır çılgınlar gibi dp tp falan hatta. sizle sevişirken gözlerini kapattığında barış-ayhan-mustafa üçlüsüyle yaptığı grubu hayal ediyor olur. hatta zarını diktirmiş falan olsun sen çılgınlar gibi göbek atarken düğününde bakire kız aldım oh oh diye o da enayiye nasıl yedirdim kendimi oh oh diye oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 sevgilisinin sevdiği, birlikte olduğu erkekleri hayvanoglu hayvanmış gibi düşünenler genelde kendileri bu tarz fantaziler kuranlar oluyor. sen otuzbir çekmekten çıldırmış sığırın biri olabilirsin ancak sevenler sevilenler senin gibi olmak zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ayrıca keşke babanız da zamanında backdoor yapmış olsaydı da şöyle mal mal yorumalrı okumak zorunda kalmasaydık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ay neyse sokarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Bu coğrafyada yaşayan adamın tipik hareketidir şu zaten. Dışarıya kötü görünmesin. Senden daha önce adam gibi sağlıklı bir ilişkisi olmuş, başkasıyla düzgün biçimde cinsel ilişkiye girmiş kadın olunca "ouvvv zevk pompası". Ama "abim görmesin, annemler duymasın" gibi bastırılmış duygularla, bodrum katta arkadan, bozmadan, gizli saklı piskolojisi sakat ilişkiler yaşayan kadın "ok". Neden? İkincisi daha mı sağlıklı? Daha mı doğru? Daha mı doğal? Hayır. Tek neden "dışarıya daha güzel gözükmesi". Evden eşya çalan hırsızın yakalandığı vakit yakalayan kişilere sanki asıl suçlu kendisi değilmiş gibi "size neydi kardeşim" diye atar yaptığı ülkede haliyle doğru ve doğal olan değil, küflü olan sırf dışından cilalı gözükmesi nedeniyle tercih ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ben daha çok erkeklerin bakire kız aramasına değil de kızların dibini dövdürmemiş erkek aramasına bozuluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Liebe said: inş evlenceğiniz kadına backdoor yapmışlardır çılgınlar gibi dp tp falan hatta. sizle sevişirken gözlerini kapattığında barış-ayhan-mustafa üçlüsüyle yaptığı grubu hayal ediyor olur. hatta zarını diktirmiş falan olsun sen çılgınlar gibi göbek atarken düğününde bakire kız aldım oh oh diye o da enayiye nasıl yedirdim kendimi oh oh diye oynasın. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Mayonez gargarası denmemiş bu başlıkta henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 link bile verildi panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yazık lan şu ülkede kız olmak triplere bak asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Erkek adamın erkek sevgilisi olur aga ne öle bekaret falan, en azından kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 edit; lan ben de bu yazıyı hatırlıyorum diodum öfff. saçma sapan oltaya geldim kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Mithat said: Paticik ahalisinde bulupta kılsızını arayanları gördükçe gülüyorum. He canım evleniceğin insanı buldun , ikinizde birbirinizi seviyosunuz , aileler anlaştı , kesim aynı kesim , kafalar bir , aynı tarz bir gelecek hayal ediyorsunuz , evlilik kısmında düğünde ev kurmada sıkıntı yok , gelecek 40 yılı beraber geçirmeyi kabullendiniz ... amaaaa bakire değilse olmaaaz. Ya bi yörü. ee evlenenlerin kaçı bunları düşünüyor ya yaş oldu 30 artık evlenmem lazım diyip random kız/oğlan bulup evleniyor millet aranan tek kriter çarsaf kanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Valla ben 23 yaşında evlenmiş olucam , o yüzden o lüksüm var benim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 23 çoook erken bir erkeğin evlenmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ya bizim türk milletinin tek derdi "evlenirken zaten random biriyle evleniyorum bari DAHA ÖNCE 3-5 KİŞİYLE SEKS YAPMAMIŞ OLSUN Kİ GERÇEK SEKS NEDİR BİLİP YETOLUĞUMU ANLAMASIN hihii" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 lan hahahahah neyse hikayeyi anlatsam stalk level 9k olucak hala bakire muhabbeti saka gibi 16- anlarim da 16+ kizlarin artik yavas yavas kaybetme zamanlari basliyo almanyada 14-16 15-17 16-18 17-19 18+ 14 yasinda bi kiz 16 yasindaki ile legal kisaca 14 dusuk bi yas o ayri fakat 16+ gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bakire kızla değil evlenmek, selam bile vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 nası duracağanı bile bilmez diyenler var ya inanamıyorum. tertemiz abi al öğret herşeyi sıfırdan, emekten kaçınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 JestersTear said: nası duracağanı bile bilmez diyenler var ya inanamıyorum. tertemiz abi al öğret herşeyi sıfırdan, emekten kaçınma. mal mi zannettin bilader sen o kadini? al sifirdan ogret ne erken bosalma bilgin ile mi ogreticen deliriyorum soyle yorumlari gorunce arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 bütün erkekler seks profesörüdür sen ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 delir beter ol veled ben en azından ter temiz hatunla evlenicem, kendi derdine yan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Liebe said: ya bizim türk milletinin tek derdi "evlenirken zaten random biriyle evleniyorum bari DAHA ÖNCE 3-5 KİŞİYLE SEKS YAPMAMIŞ OLSUN Kİ GERÇEK SEKS NEDİR BİLİP YETOLUĞUMU ANLAMASIN hihii" su da bi etken olabilir ya veya penis boyu sendoromu yasayanlar da isteyebilir, baska penis gormesin en buyuk benimki zannetsin diye sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 abi harbiden sacmalik ya kerhaneden baska kadin gorememis abaza kitle kendi kadin goturunce capkin kiz gotururse irispi diyen adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar