MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 lan yaş oldu 25, fakat askere gidecem sanırım, bir kaç ay var boş boş dolanıyorum canım felaket sıkılıyor. tırışkadan yaptığım bir yüksek lisans var, üniversitenin toplulukları için fazla mı yaşlı kaldık yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 25 yaşından sonra 19-22 yaş grubunun idare ettiği okul klüplerine gireyim ortama bakayım diye düşündüysen durumun baya içler acısı dostum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Öyle lan acayip canik sıkılıyor ciddi ciddi. Hayvan gibi bir iş temposundan çıktım, saniye boyu stres falan. Şimdi hiç bir şey olmmuyor lan. Kafam bozuk baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ekmek çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 her türlü cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ekmek çıkması da değil de, maksat atraksiyon çıksın. Meşgale... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 askerden önce isteyebileceğin tek meşgale var. seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Seks sıkıntı değil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 rus mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bu ortalıkta çok durmasın hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 YARARLANIYO MUSUN ONDAN? adam yusuf yusuf mode on oldu ahsdfjgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Herlade lan kızın bilgisayarci abisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 MrLevie said: lan yaş oldu 25, fakat askere gidecem sanırım, bir kaç ay var boş boş dolanıyorum canım felaket sıkılıyor. tırışkadan yaptığım bir yüksek lisans var, üniversitenin toplulukları için fazla mı yaşlı kaldık yav? alakasi yok panpa hos beni hala univ hazirlik zannettiklerinden olabilir o sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 selam, mevcut arkadaş grubum ağırlıklı olarak 22-25 arası şu anda neşeli oluyoruz ki genç kalıyoruz sevgiler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 25 yaşında 19luk gençlerin klube gircen araba felan varsa hatun yaparsın olgun erkek modunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 babacum sevişelim mi? belki gençlik aşın bana da bulaşır. asdjlkhff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/295/c/d/render_pedobear_by_simoneartsrender-d5im2dw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ben girdim bu sene BÜÇEK'e yaş ortalaması 19 falan sanırım bi tane toplantılarına gittim bide kilyosa gittim beni sarmadı git kaydol bakarsın hoşuna gider falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi 19luklara da gezmesi ne hoş olur ya.. sen onlar için bir abi bir baba figürü onlar senin için birer seks objesi. inanılmaz bir karışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bide abi illa gidip dans klübüne girmek zorunda değilsin ne biliyim git daha olgun bi ortamlı klübe gir hoşuna gidicek bişi olur belki bizim takımda mesela 30 yasında adamlar vardı kimse yadırgamıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bu satirlari kir saclarimla fitilli kadife ceketimle kantinde korpecik vicirlari keserken yaziyorum. cheqemeyen antean taqsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ben ünideyken 25-30 yaş arası tayfası çok kız götürüyordu 19-20 liklerden. araba falan şart tabi yoksa otobüste yer vermesi gerekir sana sadfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 aynen hoca saniyorlar zaten. tam mevsimi guzel bi fitilli kadife ceket giy asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Sol gruplara gir hayatina renk gelsin. Kan gozyasi morluk falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar