cabiria Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 deezerın mobil uygulaması daha sağlam. ama her türlü torrent akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 ya Deezer'ın hala windows için nasıl programı nasıl olmaz ya? Spotify'a bağımlı kaldım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 spotify'a bayaa grup eklenmis eskiden led zeppelin the who pink floyd fln yoktu iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Led Zeppelin yok Deezer'da, ötekiler hep vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 tool yoj hiçbirinde. sadece pandorada gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Led zepagain var deezer da :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Deezer'da da 3-4 ay once app yaziyoruz dediler masaustu icin, hala ses yok. WebApp yaptim, app gibi kullaniyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Oasis yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Deezer'da bazi albumleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 GERGE said: Deezer'da da 3-4 ay once app yaziyoruz dediler masaustu icin, hala ses yok. WebApp yaptim, app gibi kullaniyorum ama. paylaşsana burada xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Spotify The Echo Nest'i satın aldı. Deezer'ın da kullandığı tavsiye motoruydu bu. Deezer daha iyi kullanıyordu bence ama, daha sağlamdı tavsiyeleri. Şimdi Spotify öne geçebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2014 Premium aldım spotify ı, ne çile çekmişim torrentler yeni çıkan albümleri takip etmeye çalışmalar falan. Hayatım değişti şuan, offline mode da yüzyılın icadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Spotify premium aldım az önce artık banka kartı da kabul ediyorlar. Deezer hala banka kartı kabul etmiyor. Çok büyük bir rahatlık gerçekten. Önceden Deezer'ı daha çok severdim şimdi Spotify'ı daha çok sevmeye başladım. Tavsiyeleri, dinleme listeleri vs daha önce Deezer'da görmemiştim. Bu arada sormak istediğim bir soru var. Online olarak dinlersem ne kadar kota harcar? Harcadığı kotayı görebileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Spotity daha kullanışlı bence ama şu benzer sanatçılar ve radyo bazen baya alakasız oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Bende sırf app için geçebilirim Spotify'a. Deezer hala PC için app çıkartamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Spotify için böyle indirim kodu falan var mı? 10 liraya acıyorum yani. Deezer'a 4.99 veriyorum ama indirim süresi bitti galiba. Spotify'a geçicem böyle kampanya falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 3 makineye kadar çevrimdışı olayı spotify a çok iyi ya.deezer kullanmadım bilmiyorum yorum ypamıcam. fakat iş yerindeki pc de, evdeki pc de ve iphonumda aynı şarkıları çevrimdışı dinlemek çok iyi ya. radyosu fln da gayet sağlam bence basit bir arayüz var hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Deezer'da da çevrimdışı olayı ve radyo olayı var ama windows için app'i falan yok internet tarayıcısından dinlemek çok bayık. Ayrıca iOS application'ı daha iyi gibi Spotify'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Chrome App olarak WIndows appimsi kullanabiliyorsunuz Deezer'i. Arsiv olarak cok benzerler zaten, ozellikleri farkli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Alcest said: Spotity daha kullanışlı bence ama şu benzer sanatçılar ve radyo bazen baya alakasız oluyor beğendiğin/beğenmediğin şarkıları like'larsan ona göre radyoyu geliştiriyor sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Spotify'in playlist tabanli radyolari, Deezer'in da kesif ozellikleri daha iyi bence. Hangisi daha onemliyse sizin icin ona gore secindiyorum. Oteki yanlari gun gectikce daha iyi daha benzer oluyor. Deezer'in yeni cikardigi Hear This ve Explore ama coook iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Spotifyda adele skyfall'un olmamasi baya ilginc hakkaten asdf:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 spotify ios için olan appı güncelledi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Spotify'in ios app'i güncellenmeden sonra çok güzel oldu hani. Çok hızlı açılıyor, tasarım da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2014 Spotifyi dlnaden stream etmenin yolu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar