Oski Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 http://recode.net/2015/12/22/the-beatles-are-coming-to-apple-music-spotify-and-everywhere-else-on-christmas-eve/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Annesizlerin , pc ve android'de olmasina ragmen ios'ta niye lyric olmadigina dair bir aciklamasi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Ne kullansam bi karar veremedim valla. Deezer deniyorum bu aralar ama dogrumu yapıyorum bilemiyorum. Bana MixRadio gibi şarkı önerecek bi sistem lazım. Bunun flow pek işe yarar bişeymiş gibi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Apple Music epey iyi ama albüm öneriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 hangisi ucuzsa onu kullan abi hiç biri bi torrent huzru değil sonucta kullan geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 GERGE said: Apple Music epey iyi ama albüm öneriyor. Albüm bana gelmez. Sporda yada koşuda dinlemek için istiyorum. Koşarken falan bir yandan beğen, liste oluştur falan filan işleri bana zor geliyor. 15-20 tane begendikten sonra aynı tarzda gidecek bisey lazım MixRadio cok iyiydi bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 http://www.pcadvisor.co.uk/review/audio/deezer-vs-spotify-tidal-apple-music-amazon-prime-music-comparison-review-3523953/ Şöyle birşey buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Bu arada spotify nokta atışı yapmış. Yarın sabah koşuda bi deniyim izlenimleri yazarım.. https://www.spotify.com/tr/running/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 oha rakamlara gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Flassh said: hangisi ucuzsa onu kullan abi hiç biri bi torrent huzru değil sonucta kullan geç şu torrenti bir müzik için kullanmadım sanırım fasdda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 prime music nasil acaba, app biraz dandik gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Xaero said: Bu arada spotify nokta atışı yapmış. Yarın sabah koşuda bi deniyim izlenimleri yazarım.. https://www.spotify.com/tr/running/ Aradığımı buldum çok iyi olmuş bu özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Bu sabah denedim running olayını Spotify bitirmiş olayı... Deezer çok geride kalmış bu konuda https://www.dropbox.com/s/khxc1yxsok22aur/Screenshot_2016-02-24-18-32-59.png?dl=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Ya bişii diicem hemen kızmayın, Apple sevdalısı da değilim çok. Ama, yeminlen fark var müzik kalitesi olarak. En az 100 parça denedim, yok arkadaş Apple stream daha iyi "istisnasız". Sadece hakikaten kütüphane olarak eksiği var Apple'ın Tr için ama, 6 kişilik familiy sharing meselesinden ötürü kaliba Apple a taşınıyorum ben ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 deezer'da da spotify'da da 3 aylık premium 1 lira bu ara. apple music'in beleşi bitince spotify'a geçtim bu kampanya ile. 3 ay daha devam ederse deezer sonra da ona geçeriz dgkhsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 spotify'da bulamadığım hemen hemen hiçbirşey olmuyor artık. abiler bayağı oturttular sanırım sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 şu 3 ay 1 lira olayından ben de yararlanim diyorum. bana arşiv lazım ses kalitesi mühim değil. herhalde spotify'a bakıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Apple Music en iyi ses kalitesi, en kotu kullanilabilirlik bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 3 ay 10 lira olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Deezer'dan memnunum ben şu ara, Spotify gibi bir cihazdan çalmaya başlayınca öbür cihazı falan da kapatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 spotify de ben extreme seçeneği ile reklamsız ve ücretsiz hallediyorum yanında da apple music iyi gidiyor diğerleri artik gereksiz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Tidal olmadigi surece en iyi ses kalitesi Apple Music'de iste. iTunes'da normal satilan sarkilari calmasinin da farki var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Masticore said: 3 ay 10 lira olmasın o yok 1 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 yılbaşından önceki kampanya değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 ekşide 30 mayısta falan yazmışlar 1 lira diye ama spotify'ın sayfasında falan görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar