Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Tarihin en kötü update'i gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 AscAnsio said: Ctrl + F'i falan niye kaldırırsınız abi, derdiniz neydi ki? :) patent mevzuusu falan diycem de her programda var sonucta bu onlar nasil aliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 imamizer said: ben hala winamp ve mp3 ikilisini kullanıyorum. cloud'a savaş açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 ben kendi cloudumu kurdum... şimdilik 5milyon şarkı var... 25milyona ulaşırsam heralde açarim bi stream servis :) tidal a baktim OHa aga ya pahalı filan geçtim dandik arayüzü filan sevmedim ama müzik kalitesi lossless olması mükemmel ikinci bi eksisi de amerika serverları TR ye iyi bağlantısı yok. müzik açıyorum iki saat yüklüo bi bakiom 3mbit le yüklemeye çalışıo tey teytey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Spotify artık ısrarla kendini Windows startup'a yazdırıyor, ayarlardan bunu başlatma olarak işaretleseniz bile. İsterseniz denetim masası administrative toolstan kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Mobilde su ayrimlar olmadigi surece Spotify agzinda kus tutsa kullandiramaz bana kendisini. Bundan gelince haber atin bir: https://s3.amazonaws.com/f.cl.ly/items/41220U3E303R2s0X2l1L/Screenshot_2015-03-23-21-12-45.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Harf ayrımı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 tableri diyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Tableri diyorsa, Synced var, Albums var, Artists var, MP3s olarak Local Files var; hepsi var bunların zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 tabii ki albüm olarak sync şeysini diyor sizi şapşikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Windows Phone versiyonunda yoktu, sadece playlist olarak sync ediyordu. Ondan soruyorum. Upload hala yok ama, degil mi? Benim tum iTunes library Deezer'a upload edilmis olarak duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 windows phone appleri gerçekten kötü. kız arkadaşıma windows phone alma gafletinde bulundum. applerin yarısı iphone ve androidde olduğu gibi değil. baya baya bayaaa kötü. bir samsung değil ama baya pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 O benim ekrandaki MP3'ler local files degil iste, iTUnes'dan Deezer'a upload. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 iOS uygulaması hafif hantallığı dışında gayet iyi durumda ve istediğin özelliklerin hepsi mevcut. Deezer'a göre çok daha geniş arşivinin olması cabası. Ki bunu bu aralar Spotify'ı itin şeyine sokan biri olarak söylüyorum 2,5 yıldır kullanmama rağmen. Zira desktop uygulaması, application insanlık tarihinin en feci güncellemesini yedi. 0.9'dan 1.0'a geçildiğinden beri kan ağlıyor Spotify PC'de. Önceki sayfalarda da çok saydık ama Ctrl + F'in kaldırılması, Local Fİles'taki dosyaları artık silemiyor oluşumuz ve telefona sync kısmında sorun yaşanması ve bilimum şeyler. Bunları görmezden gelip ileriki yamalarda düzeleceğine dair sabır gösterirsen Spotify hala 1 numara kulvarında. iTunes'tan aktarma için şöyle bir opsiyon mevcut, ben iTunes'u ayrı tuttuğum için kullanmıyorum o seçeneği ama sorduğun sanırım bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Hayir. Kendi satin aldigim sarkilari Deezer'in sunucuna upload edebiliyorum. Orada sanirim bilgisayarda yuklu olan sarkilari caliyor program sadece. 30-40 kadar album upload ettim oyle iTunes'dan alip ya da ripleyip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 ipadde hala albüm yok spotifyda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 spotify appleri kaldırdı ya allah belasını versin benim baya işime yarıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Deezer mis Spotify mis yalan aga hepsi TIDAL KRAL Gelin akın sizde LOSSLESS TADI Missssssss Video larda gelio 19 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Editor said: tidal a baktim OHa aga ya pahalı filan geçtim dandik arayüzü filan sevmedim hangisi karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 işte karar verdim arayüzünü beğenmemiştim bana mobil lazımdı zaten mobili kullanınca direkt satın aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 19$ saniyordum ben onu, bize de mi geldi? Hifi olayini isterim tabii, atliyorum ben. Deneme surumunu bir deneyelim bakalim. 8GB idi benim microsd, cikip bir 32GB alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Tidal bariz olmus. Deezer ile 10'ar saniyelik kiyaslamalar yaptim, reklamda kalmamis, cidden loseless kalite fark ediliyor Macbook Air ve Meelec M6 Pro ile. Chrome only olmasi can sikici olabilir(otekilerde calisiyor ama loseless yok), sadece KitKat ve iOS 7 ve ustunu destekliyor ayrica. Bunu kullanirim artik ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Sabahtan beri Tidal'i dinliyor ve Deezer ile kiyasliyorum, ciddi bir kalite artisi var. Diger ozellikleri acisindan ezik, tavsiye motoru berbat, radyo iyi en azindan ama. Yine de onemli degil, ses kalitesi yeter bana, tavsiye sistemi duzelir zamanla. Bu da profil: http://listen.tidalhifi.com/profile/26746428 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2015 gerge dalga mi geciyorsun User not found diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Desktop uygulamasını bi türlü düzeltmedikleri için Spotify'ımı iptal ettim, Tidal'a geçtim ama Tidal'ın da desktop uygulaması yok. Klavyedeki media kısayolları, playlist içi arama falan hiçbi şey yok. Şu haliyle Spotify'dan tek farkı renk paleti, ses kalitesi ve ücreti sdf Neyse, yine de ceza olsun bu Spotify'a. Sene olmuş 2015 hala kritik feature eksilten update çıkartmak, aylar boyu da hala geri getirememek ne lan Edit: Ha bi de şunu kullanarak http://www.soundiiz.com/ Spotify'daki bi Radio Paradise playlist'ini Tidal'a attım ama başarı oranı baya düşüktü. Arşivini biraz daha genişletmesi lazım Tidal'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar