AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Allaaaaaah! :D Meşhur film fragman müziklerinin altında imzası bulunan efsane Immediate Music'in Trailerhead albümü sonunda Türkiye'ye gelmiş nihayet. Daha geçen hafta baktığımda kapalıydı bize, tesadüfen farkettim açıldığını şu an. Lacrimosa Dominae'yi dinleyin diyorum sadece, epicness at its best. (Spider-Man 2'nin fragmanıyla meşhur olmuştu) http://www.youtube.com/watch?v=-8JLy1Yqt7M http://open.spotify.com/track/0IXMD0dcTuJhu0QQo8a0pp Edit: Beverly Hills Cop'ın efsane tema şarkısı Axel F de Türkiye'ye açılmış, dehşet keyiflendim lan. :) http://www.youtube.com/watch?v=V4kWpi2HnPU http://open.spotify.com/track/0hpx0phs6LIhMLsZ4cH2L1 Geçen ay kapalı diye sövdüğüm ne kadar şarkı varsa bir bir açılmaya başladı, takip etmek lazım arada bu yeni eklenen içeriği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Evanesence, Bring me to Life şarkısı Spotify'dan çekti. Durum Türkiye'ye özel değil, turkuaz kutudaki açıklamaya bakılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Bring me to life mı kaldı abi ya, 10 sene öncesinin şarkısı :D Kaldırsınlar zaten dsagfda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Rocksteady'nin Batman serisi malumunuz, Arkham City'nin soundtracki zaten epeydir arşivde vardı. Spotify bugün Arkham Asylum'u da ekledi. İyi oldu, çok da güzel oldu tamm mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Spotify'ın mobil uygulamasına Ekolayzer geldi , önemli yenilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 ascansio spotifydemi çalışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bu spotify telefonda androidde offline şarkıları nereye kaydediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bilmiyorum nereye kaydettiğini ama amacın o şarkıları kopyalayıp başka yerlerde kullanmaksa yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 telefona wipe atıcaktım da tekrar indirmesin diye şeyettim gerçi bunu yapmanın yolu olsa başka kopyalayıp yerlerde de kullanırım. evet. neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 deezer aylıgı 10 tl'ye cıkarmış kredi kartından cekmisler otomatik. Bırakma vakti geldimi ne... 5tl iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Zaten hep öyleydi. Deezer 6 aylık 5tl ondan sonra 10tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Bana şimdi 3ay 4.99 TL diyo. Yokmu promo code falan. Netten baktım saçma sapan sitelerden ref linkleri veriyo.fadssdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Bu PC'de calan muzigi iphone'dan kontrol etme olayini yeni mi koydular ben mi noobum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Deezer'in yeni arayu cok hosuma gitti benim: http://cl.ly/image/2Q3m2d2M310e/Screen%20Shot%202014-10-10%20at%2017.29.24.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Bir de Deezer flac stream etmeye basliyor yavastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Flac stream iiymis. Spotify'daki bu kumanda olayini sahane yapmislar. Tek tusla istedigin aletten muzigi calmaya basliyorsun, sarkiya kaldigi yerden devam ediyor ve yeni aletin ses ayari falan yapilabiliyor smartphonedan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 paypal deezer kampanyası var yararlanın derim.. 2 ay 1TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 deezer kullanıyordum sonra spotify'a geçtim ama hiç kampanya falan yok her ay 10 lira ödüyorum. deezer'la arasında benim için fark yok gibi şimdilik süresi bitince deezer'a geçeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Spotify bazı müzik türlerinde Deezerdan daha geniş bi database sağlıyor ve android arayüzü daha şık. Bunun dışında yaptıkları iş pek farklı değil. Ben sadece offline modeda arabada müzik dinlemek için kullanıyorum ikisi de iyi yapıyor o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Aynen ben de sırf arayüzü için spotify'a geçmiştim. Dinlediğim müzikler iki uygulamada da var. Bu arada ben aux kablosuyla spotify çalıştıramadım ya sadece bluetooth'ta çalışıyor. Aux ile deneyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 deezer'da 10 lira ya da paso yeni account alıcaksın. 5 tl'ye 6 ay dinlersin aslında sacma degil friend olarak eklersin eski account unu müzik listesini direk kopyalarsın zaten. Valla zorla bizi uğraştiracaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Litminov said: Aynen ben de sırf arayüzü için spotify'a geçmiştim. Dinlediğim müzikler iki uygulamada da var. Bu arada ben aux kablosuyla spotify çalıştıramadım ya sadece bluetooth'ta çalışıyor. Aux ile deneyen oldu mu? Bluetooth ile soundbar'a mı bağlanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Deezer'in arayuz daha iyi geliyor bana WP'de, Flow da guzel bir ozellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Shazam mıdır nedir, mikrofon yetkisi istiyor etraftaki müziği dinleyecekmiş güya, manyak mı lan bu NSA? Sildim gitti, bunlara da aylık 10tl verilmez, itunes store daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Shazam/Soundhound iyi ya, dinleyip istedigin muzigi bulduktan sonra tek tikla Spotify'da calmaya basliyor muzigi falan. O Shazam'in surekli dinleme modunu da aktif hale getirmek zorunda degilsin. NSA dinlemek istese zaten dinler, kiytirik Shazam app'ine ihtiyaci yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar