AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Spotify Desktop'da bu kısıtlamayı bozmanın yolu var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 spotify:user:dansecaribe:playlist:79dEZteWKyQJTOyURURnyX spotify:user:mashablehq:playlist:3O4s8piPSosozRgBdNyzti spotify:user:ssallmann:playlist:1NgpqIhQUOGPc7S16rTBoX spotify:user:128273430:playlist:4S1i6JJp58YPbXQCliwM0G Şu 4 liste, Reddit'te hazırlanmış, anket yapmışlar aralarında "bu şarkı için ölebilirim diyeceğiniz 1 tane şarkı yazsanız" diye, oylamışlar falan. En kapsamlısı en üstteki, bakmanızı öneririm. Bir tanesi most relaxing songs ever maiyetindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Maber Matiz, Sertab Erener, Ezginin Günlüğü vs bu sanatçıların bazı albümleri ülkemize kapalı. Anasını sattıklarım, bize kapalıysanız gerisine niye açıksınız? :( Ayrıca yurtdışında yaşayanların film/oyun soundtrack playlistlerine göz atınca bize kapalı görünen şarkıları üstünkörü bir derledim, liste şöyle: Jurassic Park Da Vinci Code Mission Impossible Abyss Edward Scissorhands Silence of the Lambs Stargate A Beautiful Mind Hunger Games Narnia Last of Mohicans Mummy Apollo 13 Pearl Harbor Independence Day Interview with Vampire Van Helsing Master & Commander Scarface E.T. Jumanji Jaws HULK Iron Man Assassin's Creed Silent Hill 2 Conan Walking Dead Basic Instinct Donnie Darko Unbreakable Battlestar Galactica Bunlar en babaları, tamamını toplamak daha da sürer gider. Allah kahretsin böyle işi ya, yok mu bunun çözümünü bilen biri? Nereden kaybediyoruz, yurtiçi kredi kartı numarasından falan mı? Almanya'da yaşayan adamın kredi kartı bilgilerini girsem hesabıma, açılır mı bu listeler, yoksa IP bazlı tespit mi var nedir bu iş? Problemimiz çok büyük ihtimalle kredi kartı numaralarımızdan kaynaklı. Zira, Google Chrome'un Zenmate'ini aktive ettim ve Frankfurt üzerinden siteye bağlandım. Tabi ki web player üzerinden yine aynı region lock oluştu. Çözümü profil sayfamda buldum. Yurtdışı bir hesap açarsak, region lock engelini aşarız gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 işte onda şöyle bi sorun var VPN kullanıosun şuan paralı hesabınla olmuo çünkü hesabın TR hesabı... Hesabı Yurtdışına çeviriosun bu sefer ödeme de sorun cikio... En iyisi hiç tr ye bulaşmamak Gidip direkt US Spotify alıp accountu US VPN ile bağlanmak... en mantıklısı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bu arada son update ile deezer'in ses kalitesi arttı yani bize soruyor istersen hq dinliyoruz istersek eski kalitesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Bu akşam deneyeceğim bakalım yurtdışı bir tanıdığın kredi kartı hesabını girmeyi, ödemede problem çıkmazsa enfes olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Sanırım kredi kartı meselesine de büir çözüm buldum, Entropay isimli bir kart servisi var, geçerli bir yurtdışı adres girerek yurtdışı kart hesabımız varmış gibi hede sağlıyor. Deneyen var mı bu Entropay'i, riskli iş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 AscAnsio said: Ayrıca yurtdışında yaşayanların film/oyun soundtrack playlistlerine göz atınca bize kapalı görünen şarkıları üstünkörü bir derledim, liste şöyle: [...] Allah kahretsin böyle işi ya, yok mu bunun çözümünü bilen biri? Aradan baktim bir 10 taneye filan, Deezer'da buldum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Gördüğünüz üzere, Türkçe olup Türkiye'ye kapalı olan şarkılardan sadece bir kısmı. Aratırsanız bu şarkılar ve albümleri bulamayacaksınız zaten. Ben de yurtdışında yaşayan birilerinin yerli playlistlerinde rastladım, oradan kendime ekledim. Genel olarak verilen hizmetten çok memnun olduğum halde sırf şu rezalet yüzünden Premium'u kapatabilirim, böyle saçmalık olmaz.(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2014 serdar ortaç ekleyip de napıcan listen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Bengü falan dinliyorsan kapat zaten. Spotify kötü. Deezer en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 spotify iyi ya. arada işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 O sarkilarin Spotify'da cikmamasinin nedeni Spotify degil, Mü-yap'in istememesi. Deezer'a bak bu arada, daha saglam bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 spotify sayesinde özenle oluşturduğun listeni ben dinliycem ne istiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Mobil'de spotify ezip geciyor ya. Deezer'dan yeni gectim, deezer senkronizasyonu duzgun yapamiyordu bi turlu. Bi de spotify'in sosyal agirligi var. Butun arkadaslarim spotify kullaniyor, tek tikla playlistlerini dinlemek guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Ya bırakın şimdi Bengü'yü mengüyü, zevkleri falan tartışmayalım. :) Müyap çifte standart mı yapıyor Deezer'a müsade edip Spotify'a kısıtlama getirerek, nedir işin aslı? Ufaktan da olsa aktive ediliyorlar bir de bunlar, misal Manga'nın Beni Benimle Bırak'ı 1 ay önce yoktu arşivde, 4 yıllık şarkı malum. Geçen hafta latest release olarak açıldı kullanıma, artık dinlenebiliyor. Yukarıdaki liste de ivedilikle açılır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 müslüm baba yoksa neyleyim o spotify'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Müslüm Gürses'in 43 albümü var spotify'da. 3 tane şarkı bulamadı diye hemen afaroz ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Spotify muazzam bi uygulama ya. Gerçekten çok çok başarılı. 10 lirayı çok rahat hak ediyor, verin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Müslüm Gürses'in bize açık olacak şekilde 43 tane albümünü koymuşlar da, Nilüfer'i barındıran Aşk Tesadüfleri Sever yok. Şu da albümün link, gördüğünüz gibi bize kapalı sadece: http://open.spotify.com/album/2Edvmozm9Z4Vi7RIfhSSV2 P.S. Tutamıyorum Zamanı'yı içerek Sandık albümü de bize kapalı görünüyor. http://open.spotify.com/album/0jdvAH36W7Exjuq6Sttbaj Hatta aynı vaziyet İbrahim Tatlıses için de geçerli gibi, albüm katalog epey geniş tutulmuş, Haydi Söyle şarkısını içerek albüm pas geçilmiş. (veya yine bize kapalı, ama onun linkini görmedim henüz) P.S.2 Orhan Gencebay'ın da ne kadar albümü varsa koymuşlar. Gözlem: Arabeske gelince iş, Spotify epey cömert davranmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Aşk tesadüfleri sever belki film müziği falan diye bir olayı varsa ondan dolayı deaktif olabilir. Adamlar anlaştıkça ekliyor işte. Nilüfer olsada bizde dinlesek elbet bir gün gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Dün itibariyle Batman ve Eyes Wide Shut soundtrackleri kaldırıldı, ama bu sefer Türkiye'ye özel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Spotify'a gectim. Bildiginiz gibi (kullaniyorsaniz tabii) WP'nin hic bir muzik programinda sarki icinde seeking yok. Deezer son versiyonunda koymaya calisti ama calismiyor. SPotify gecen haftalarda yeni Windows Phone client cikardi ve seeking cok iyi calisiyor. O nednele gecisi yaptim ben de. Album sync olmamasi kotu ama. Deezer'a da geldiginde seeking geri donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 deezer'ın türkçe müzik arşivi ve kalan müzikle anlaşması beni bağlıyor bi. kalan'ın albümleri çatır çatır dinlemek süper bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 deezer mobilde beleş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar