Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet hakaret davası - avukat va mı

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Beni de 2 hafta önce kuştepe karakolundan bir polis aradı evinin önündeyim tebligat var onu teslim etcem diye. Hemen yan sokağa taşınmıştım yakın zamanda ondan bulamamış. Olayı sordum, bakırköy emniyet müdürlüğü seni ifadeye çapırmış deyip detay vermedi. Sonra 3-4 gün ard arda polis arayıp durdu karakola gel olayı tebliğ edelim diye, bende hep ektim. Neyse son gün adam seni biri olaya şahit göstermiş onun için çağırılıyorsun dedi. Neyse karakol 10 dk mesafedeydi gittim tebliğ edilsin diye. İşte içeri girdim olayı öğrenmeye çalışıyorum. Polise olayı sordum, polis de gezi parkında polislerden şikayetçi olmuşsun, onun için çağrışmışsın dedi. Bunu der demez kuru gürültünün hakim olduğu o da bir anda sessizliğe büründü. Neyse ki olay çıkcak bir durum yoktu zaten öyle süzdüler. Tebligatımı alıp hemen taksim dayanışmasından avukatımı aradım. Birkaç gün sonra bakırköy karakoluna gittik. Avukatım, polisin evime gelemeyeceğini, telefonla arayamayacağını ( gezi sanıklarının bir çoğuna böylr gözdağı/baskı oluşturulmaya çalışılmış).
Neyse avukatın önerisi ile ifade vermeyi reddettim, çünkü savcı ifademi almıştı geçen sene, ve savcılık talimatı olmadan polis ifadeye çağıramazmış kafasına göre. Üstüne birde savcılık talimatı olmadan karakola çağrıldığıma dair tutanak tutturduk. İyi ki avukatım var..

Bu arada polisler şu açıklamayı yaptı: Biz arkadaşımızı(ben) sadece davet ettik, hiç zorlamadık, bizde kendi personelimiz hakkında soruşturma başlattık, personelimizin hatasını eksiğini tespit etmrk için dava açanların yardımını talep ediyoruz (canmss)
Olay beşiktaşta oldu neden soruşturma bakırköyde diye sordum. Adam kayırma olmasın diye bjk polisini bakırköy polisi soruşturuyormuş ( tabikide)
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

gül işte.

ilk polis cagırdığına cumburbaşkanı + generaller vs vs bi kaç isim bi sürü küfür vardı hatırladığım kadarıyla

şuan tek gülün ismi geçiyo

hakaret dosyan taraflara gider, dava açılırsa tek tek açılır, yani o saydıkları isimlerin davaları tek tek açılacak sana yamulmuyorsam, ki bana gelseler sana hakaret etmiş diye bende açardım.

ggnormk

20k tl az para da değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Flassh said:

gül işte.

ilk polis cagırdığına cumburbaşkanı + generaller vs vs bi kaç isim bi sürü küfür vardı hatırladığım kadarıyla

hakaret dosyan taraflara gider, dava açılırsa tek tek açılır, yani o saydıkları isimlerin davaları tek tek açılacak sana yamulmuyorsam, ki bana gelseler sana hakaret etmiş diye bende açardım.

ggnormk

abi yok öyle birşey akjbwdajlb ,

o parada sana gelmiyor zaten adli para cezası o ,sen para istiyosan tazminat davası açman lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Flassh said:

gül işte.

ggnormk

abi.

aboooo

edit: üstteki postu şidmi gördum
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

şaka maka 2010'daki olay için 2013'te polise ifade verip 2016'da duruşma alıyor olman bana sürekli şunu hatırlatıyor. acaba 2013'teki gezi olayları sırasında bi sakatlığa düştük mü? ahahahah. ya bu internet çok riskli bi olay türkiyede. ben yurtdışına dönük bir kariyer planı yapayım.
abi gezi olayları 2013'te mi oldu ya? 2.5 yıl mı geçti üzerinden? oha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...