miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Ceza iki yıldan aza düşer o da ertelenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Beni de 2 hafta önce kuştepe karakolundan bir polis aradı evinin önündeyim tebligat var onu teslim etcem diye. Hemen yan sokağa taşınmıştım yakın zamanda ondan bulamamış. Olayı sordum, bakırköy emniyet müdürlüğü seni ifadeye çapırmış deyip detay vermedi. Sonra 3-4 gün ard arda polis arayıp durdu karakola gel olayı tebliğ edelim diye, bende hep ektim. Neyse son gün adam seni biri olaya şahit göstermiş onun için çağırılıyorsun dedi. Neyse karakol 10 dk mesafedeydi gittim tebliğ edilsin diye. İşte içeri girdim olayı öğrenmeye çalışıyorum. Polise olayı sordum, polis de gezi parkında polislerden şikayetçi olmuşsun, onun için çağrışmışsın dedi. Bunu der demez kuru gürültünün hakim olduğu o da bir anda sessizliğe büründü. Neyse ki olay çıkcak bir durum yoktu zaten öyle süzdüler. Tebligatımı alıp hemen taksim dayanışmasından avukatımı aradım. Birkaç gün sonra bakırköy karakoluna gittik. Avukatım, polisin evime gelemeyeceğini, telefonla arayamayacağını ( gezi sanıklarının bir çoğuna böylr gözdağı/baskı oluşturulmaya çalışılmış). Neyse avukatın önerisi ile ifade vermeyi reddettim, çünkü savcı ifademi almıştı geçen sene, ve savcılık talimatı olmadan polis ifadeye çağıramazmış kafasına göre. Üstüne birde savcılık talimatı olmadan karakola çağrıldığıma dair tutanak tutturduk. İyi ki avukatım var.. Bu arada polisler şu açıklamayı yaptı: Biz arkadaşımızı(ben) sadece davet ettik, hiç zorlamadık, bizde kendi personelimiz hakkında soruşturma başlattık, personelimizin hatasını eksiğini tespit etmrk için dava açanların yardımını talep ediyoruz (canmss) Olay beşiktaşta oldu neden soruşturma bakırköyde diye sordum. Adam kayırma olmasın diye bjk polisini bakırköy polisi soruşturuyormuş ( tabikide) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Flassh said: gül işte. ilk polis cagırdığına cumburbaşkanı + generaller vs vs bi kaç isim bi sürü küfür vardı hatırladığım kadarıyla şuan tek gülün ismi geçiyo hakaret dosyan taraflara gider, dava açılırsa tek tek açılır, yani o saydıkları isimlerin davaları tek tek açılacak sana yamulmuyorsam, ki bana gelseler sana hakaret etmiş diye bende açardım. ggnormk 20k tl az para da değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 masa said: Beni de 2 hafta önce kuştepe karakolundan bir polis aradı evinin önündeyim tebligat var onu teslim etcem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Arkadaşın evi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Lectre said: Flassh said: gül işte. ilk polis cagırdığına cumburbaşkanı + generaller vs vs bi kaç isim bi sürü küfür vardı hatırladığım kadarıyla şuan tek gülün ismi geçiyo hakaret dosyan taraflara gider, dava açılırsa tek tek açılır, yani o saydıkları isimlerin davaları tek tek açılacak sana yamulmuyorsam, ki bana gelseler sana hakaret etmiş diye bende açardım. ggnormk 20k tl az para da değil yani. abi yok öyle birşey akjbwdajlb , o parada sana gelmiyor zaten adli para cezası o ,sen para istiyosan tazminat davası açman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Lectre said: Flassh said: gül işte. ilk polis cagırdığına cumburbaşkanı + generaller vs vs bi kaç isim bi sürü küfür vardı hatırladığım kadarıyla şuan tek gülün ismi geçiyo hakaret dosyan taraflara gider, dava açılırsa tek tek açılır, yani o saydıkları isimlerin davaları tek tek açılacak sana yamulmuyorsam, ki bana gelseler sana hakaret etmiş diye bende açardım. ggnormk 20k tl az para da değil yani. abi. aboooo edit: üstteki postu şidmi gördum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 umarım o IP bilgilerini filan inci vermiştir... yoksa durum çok vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 bi daha da sagda solda klavye arkasindan devlet buyuklerimize hakaret etmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 küfür de küfür değilmiş ki a.. boş durma calıs gibi bir şeymiş. öyle yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 babam mı etti acaba ya tam baba küfrü aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 "roket adam" said: şaka maka 2010'daki olay için 2013'te polise ifade verip 2016'da duruşma alıyor olman bana sürekli şunu hatırlatıyor. acaba 2013'teki gezi olayları sırasında bi sakatlığa düştük mü? ahahahah. ya bu internet çok riskli bi olay türkiyede. ben yurtdışına dönük bir kariyer planı yapayım.abi gezi olayları 2013'te mi oldu ya? 2.5 yıl mı geçti üzerinden? oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 mapusa düşersen sana sheever fotoları gönderirim merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 canm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 demin bububu'ya da i want to carry your babies dedim sure you can carry them when i have one dedi <3 sanırım bana aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 mapusa düştüğünde yeterince vaktin olur düşünmeye merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 merkele söyle siyasi sığınmacı olarak alsın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 avukat arkadaş bakacaktı, ne oldu yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 sağolsun ilgileniyor. mahkemeye gidip dosyayı almam lazımmış. tam olarak neyle/nasıl suçlandığımın detayını görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Flassh said: küfür de küfür değilmiş ki a.. boş durma calıs gibi bir şeymiş. öyle yazıyor Flassh said: babam mı etti acaba ya tam baba küfrü aslında Bir de şu denial kısmını geliştirmen lazım. Senin yazdığın çok bariz şu haliyle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 şakaydı abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 e küfür değil ki bu? Git mahkemeye çık. bir şey olmaz. hakaret yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 amk değil o kısım a.cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar