yumy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Koca bir facepalm konun baştan sona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Riverwind said: Olm yolla bakayim bi evraklara aksam ne yapman gerektigini falan anlatirim , avukatim tamam birazdan yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 moral bozmak gibi olmasında aynı olaydan mahkemelik olan herkez içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 "roket adam" said: şaka maka 2010'daki olay için 2013'te polise ifade verip 2016'da duruşma alıyor olman bana sürekli şunu hatırlatıyor. acaba 2013'teki gezi olayları sırasında bi sakatlığa düştük mü? ahahahah. ya bu internet çok riskli bi olay türkiyede. ben yurtdışına dönük bir kariyer planı yapayım. şunu ben de düşünüyordum. piyango bana kesin çıkar ben sokaktaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 ben hepinizin yerine yatarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 geçmiş olsun valla. umarım çaresi bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 pascalnouman said: + baroya mi gideyim adliyeye mi gideyim ? - bagcilara git torbacinla konus once :/ güldürdün ibris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Sabun düşürme sakın yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 içerde yatak sayısı az olduğundan, gece-gündüz vardiyası oluyor.paran yoksa domates bile vermiyorlar, haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hapishane survival için bütün filmleri torrentten indir izle, ebookları oku, forumlardan anıları takip et vs. teknik takipteysen acırlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 umarım para cezası kitlemezler ya zaten fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 istersen gunlugu 80 tl den yatabilme sansin var abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 pazarlık yapabiliyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Prison architect oyna girmeden ogrrn her seyi gerci orasi biraz amerikan stili ama napican yapacak bisi yok Gunlugu 80tl cokmus ya 1 sene bile desen 365×80 mi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 şu konuyu da gündeme falan mı taşısak, hani üye olmayanların giremediği kısma nolur nolmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 senelik indirimi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 En az 3k para ustune ceza davasi yersin. Paran yoksa kisin komur tasirsin yazin bok temizlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 yeni topic'miş gibi ilk mesajdan başladım. 2013 gördüm. aha dedim up'landıysa kesin sıçtı. evet sıçmış. shdufhudasfh arkadaşa da ekşi'de allah başlığına yazdığı gayet normal bir şeyler için dava açılmıştı. ne oldu en son bilmiyorum, hatta sorayım madem nolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 18 yaşından küçük bir yeğen falan bir aile ferdi yok mu "abisi velet işte girmiş küfretmiş benim pcden neye küfrettiğini de bilmiyormuş ben oyun oynuyor sanıyorum zamane çocukları işte haylazlar" gibi atsanız üstüne bence kesin yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 sabonis said: yeni topic'miş gibi ilk mesajdan başladım. 2013 gördüm. aha dedim up'landıysa kesin sıçtı. evet sıçmış. shdufhudasfh arkadaşa da ekşi'de allah başlığına yazdığı gayet normal bir şeyler için dava açılmıştı. ne oldu en son bilmiyorum, hatta sorayım madem nolmuş. Allah mi sikayetci olmustu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 allah fake hesap açıp baitlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 izlemediysen esaretin bedelini de izle, fazla ilham alma ama ağzını burnunu kırarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 hapise girmeden önce midnight express i izlemeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 get hard'ı da izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Flassh said: şu konuyu da gündeme falan mı taşısak, hani üye olmayanların giremediği kısma nolur nolmaz sdf GO GO http://www.akparti.org.tr/genclikkollari/ Çok sıkarlarsa canının Ahmet Hakan, İsmayil Saymaz gibi birine 2 tokat atarsın sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar