Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet hakaret davası - avukat va mı

Flassh

Öne çıkan mesajlar

Marty said:

Bu balon gibi ne dediysem arkasındayım artisliği yaparsan terrorist olarak gidersin içeri

Girersin ama boynun eğilmez hiç bir zaman. Dönüp yırtamazsın ama yırtıpda içten içe tam bir korkağım diyenlerden olmazsın.

Bir deniz gezmiş olamazsın belki ama o şekilde gururlanırsın. Şerefimi satmadım dersin. Ben doğru söyledim ne söylediysem arkasındayım dersin.

Ne büyük adam derler arkandan. Yalanla hileyle şerefsizce yaşamaktansa, şerefinle 2 metre kare bir alanda ömür boyu durmak daha iyidir.

Belki kendini özgür sanabilirsin diğer türlü ama asıl özgürlüğü yaşayan sen olmuyorsun.

TC bu yüzden büyük adam yetiştiremiyor. Var olan bir kaç büyük adamı övüp övür duruyoruz sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Black-ice said:

sen olmadığını ispatlayamazsan sakat.

moralini bozmak gibi olacak ama; bir tanıdığım cumhurbaşkanının karısına hakaretten (bir web sitesine yorum yazmış) yıllarca davalarla uğraştı en son hapis aldı sanırım paraya çevrildi falan. ya da bunun olmaması için uğraşılıyor hala.

normal şartlarda hukuk suçlu olduğunu ispatlamaya çalışır,yani kişinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışması değil,suçlu olduğunun ispatlanması esastır. ama Türkiye'de özellikle Ergenekon ve Balyoz ile başlayan süreçte tam tersi oldu.CDlere uydurulan delillere göre "orada değildimi","ben bu kişilerle hiç birlikte olmadımı" ispatlamaya çalıştı insanlar. Oysa savcılık makamının "oradaymışsınız","bu insanlarla birlikteymişsiniz"i ispatlaması gerekirdi.Olmadı.Neyse.

Netice olarak artık Türkiye'de hukuk olmadığı için(benim düşüncem tabii ki,katılan olur,katılmayan olur) açıkçası sıkıntılı bir süreç bekliyor olabilir seni.

Bence o inci sözlükle falan da en azından söz konusu hesabınla temasa geçme. Başka türlü irtibata geçmen de ne kadar doğru olur,bilemiyorum.Çünkü eğer bu adamlar senin hesabını ve İnci'yi takibe almışlarsa aleyhine kullanabilirler sanki.

Geçmiş olsun bu arada.Ben tutuklanma,vs. beklemiyorum ama kesinlikle FİŞLENDİĞİNDEN emin olabilirsin.

o zaman fikret kızıloktan gelsin:

"hak hukuk düzen vardı, çüş demesi çok zordu"
Sosyal ağlarda paylaş

Muaddib said:

Marty said:

Bu balon gibi ne dediysem arkasındayım artisliği yaparsan terrorist olarak gidersin içeri

Girersin ama boynun eğilmez hiç bir zaman. Dönüp yırtamazsın ama yırtıpda içten içe tam bir korkağım diyenlerden olmazsın.

Bir deniz gezmiş olamazsın belki ama o şekilde gururlanırsın. Şerefimi satmadım dersin. Ben doğru söyledim ne söylediysem arkasındayım dersin.

Ne büyük adam derler arkandan. Yalanla hileyle şerefsizce yaşamaktansa, şerefinle 2 metre kare bir alanda ömür boyu durmak daha iyidir.

Belki kendini özgür sanabilirsin diğer türlü ama asıl özgürlüğü yaşayan sen olmuyorsun.

TC bu yüzden büyük adam yetiştiremiyor. Var olan bir kaç büyük adamı övüp övür duruyoruz sadece.

lol
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

adamlar mahkeme kararıyla geldi, sen de hayır vermiyorum mu dedin yada hosting hayır vermiyoruz mu dedi?

ip adresi tutulmadıgını belirttik, hostingle iletişime geçmeleri gerektiğini, hosting de kendi yurtdışı vps im oldugu için daha da arayan soran olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

Muaddib said:

Marty said:

Tarihin en delikanlı ayarı verilmis
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

e ne diyorum işte hosting yurtiçinde değilse sorun değil ama yurtiçindeyse sen vermesen bile oraya gidiyorlar

iyi de ip adresini kaydetmiyorum dersin, ilgili kayıtları siler vermezsin, her şey ilgilenen inelinde. hosting firması herhangi bir site üyesinin ip adresini veremez tutama zzaten
Sosyal ağlarda paylaş

Muaddib said:

Korkmayın bu kadar ne ödlek adamsınız ya. Klavye başından yazmak kolay oluyor tabii polis çağırınca tutuşuyor musunuz?

Yazdığım herşeyin arkasındayım derdim ben delikanlı gibi :) Hem yaz sonra gel burada ağla.

Oh ne güzel:)

olm ben yazmadım lan
sorun orda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...