goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 çetoya laf atmayın. adamın aslında libyada mısırda mavi enfiye imparatorluğunu güçlendirmediğini nereden biliyorsunuz? tabi ki safa yatacak adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 adam hakkınde her yorumda herifin akciğer kanseri oldugunu hatırlayında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 goldbären said: çetoya laf atmayın. adamın aslında libyada mısırda mavi enfiye imparatorluğunu güçlendirmediğini nereden biliyorsunuz? tabi ki safa yatacak adam. :) sen diğerlerinden farklısın bro B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dizide meth yapım olayı perde arkası That is, in fact, what it looks like in the final stages of cooking pharmaceutical-grade methamphetamine -- it looks disturbingly like a boiled sugar confection. (There's a reason why the prop team uses rock candy as a stand in.) There are several other styles of preparation, including the "shake 'n bake" style, which leave you with vastly less pure product, but Walt as a trained chemist would never in a million years indulge in that kind of corner-cutting. At the DEA's request, the show has never portrayed every single phase of the cook with complete, do-it-yourself clarity, but they've had multiple conversations with DEA chemists who have both walked through real-life labs and who make the substance in house for analysis purposes. The most fictional aspect of the cook is that, in real life, people do not look as cool as Walt and Jesse do in their hazmat suits, and there is no amazing song playing in the background. Everything else is as accurate as production designer Mark Freeborn can make it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 spoyler kendimi editledim...oto kontrol herkese lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ovvvvv...bir kimya mühendisi olarak şu söze hasta oldum.kesinlikle masa üstüme yazıp koymam gerekir.ya da kim bilir,duvarıma.... MUHTEŞEM SÖZ SPOYLIRI "THE CHEMISTRY MUST BE RESPECTED..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kaçıncı spoylır yav bu? pollos ne güzel çözmüş bencil,içinde bir takım mevzular uhte kalmış voltu yav :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi bi elini yüzünü yıka yat istersen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 spo bu sahne diziyi anlatıo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Dizinin ilk bölümlerinde kimyaya olan önem sevgi vurgulanıyordu da sonra o iş bitti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 en son bölümde tekrar vurgulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 goldbären said: abi bi elini yüzünü yıka yat istersen sdfs Ahhahhah.4 saat uyudum.kalktim 1 bolum izledim.simdi kizi basket antrenmanina getirdim.donunce bugun 3uncu sezonu bitirecegim :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Yardır Çeto başgaaann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ben de 5 sezonu bir çırpıda izleyenlerdenim, zaman zaman sinemaya yaklaşmış etkili bir yapıt olmuş. Tabi 3. ve 4. sezon bir bütün olarak çok lazım değil( güzel bölümleri olsa da). Son 8 bölüm ise bomba gibi, insan durduramıyor izlemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ben son sezon haric oflaya poflaya izliyordum, hicbir bolumu tek seferde izleyemedim. jesse'nin surekli henuz bir kosturmacadan cikmis gibi konusmasi, walt'in kekelemesi falan cok itici. son sezon iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 araya bok püsür girdiği için 3. sezonu ancak bitirebildim. tahmin ettiğim şekilde gelişti şu ana kadar her şey. ilk sezon hariç çok ön görülebilir bir şekilde gelişti olaylar. bakalım 4 ve 5 nasıl olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://gawker.com/anthony-hopkins-wrote-bryan-cranston-an-amazing-fan-let-1445080043 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 çok güzel ya. anthony hopkins'ten böylesine övgüler almak her sanatçını hayali olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Harika yapmışlar diziyi bitirenler izlesin mutlaka http://www.youtube.com/watch?v=SlZZFX8lqbg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 dolu dolu 5 sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Masticore said: Harika yapmışlar diziyi bitirenler izlesin mutlaka http://www.youtube.com/watch?v=SlZZFX8lqbg Başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 dördüncü sezon her şeyiyle mükemmeldi. finali da süperdi. beşinci sezonu izleme hevesim bile pek kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 breaking bad'in honest trailer'ı var mı diye baktım varmış. diğerleri kadar komik değil ama starring kısmı fena olmamış asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 HAAHAHAHAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=T0__nqNzc88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar