Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC #2

Öne çıkan mesajlar

• 7 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

bi sure once diziye yeniden başladim.

Spoiler

az önce Hank öldü. acayip sinirli ve üzgünüm. zaten o bolum yaklaştıkca gerildim. Hank olmesin diye izlemeyi bırakmayı bile dusundum.

ulan Walter White sen nasıl bir insansin. sana acımıştım. simdi gozumde rte'den farkin kalmadı.

Saeros tarafından düzenlendi
spoiler
Mesaj tarihi:

goldbären, 28.09.2025 21:21 tarihinde dedi ki:

dayı sen yine de spoiler vermeseydin

haklisin. aramızda breaking bad'i henüz izlememiş olanlar olabilir. aksi gibi değiştiremiyorum da yazdigim postu. moderasyon değiştirirse sevinirim.

ama ilerleyen bölümlerde ne olacagini bilmek breaking bad'den alinan keyfi etkilemiyor. gercek bir sanat eseri. gercek bir klasik. 10 yılda bir izlenmeli. izlemeyenlerin izlemedikleri belli olsun diye kollarına damga vurulmalı. şaka şaka.

Mesaj tarihi:
neokrasi, 29.09.2025 21:49 tarihinde dedi ki:

haklisin. aramızda breaking bad'i henüz izlememiş olanlar olabilir. aksi gibi değiştiremiyorum da yazdigim postu. moderasyon değiştirirse sevinirim.

ama ilerleyen bölümlerde ne olacagini bilmek breaking bad'den alinan keyfi etkilemiyor. gercek bir sanat eseri. gercek bir klasik. 10 yılda bir izlenmeli. izlemeyenlerin izlemedikleri belli olsun diye kollarına damga vurulmalı. şaka şaka.

abiiiii, harbiden ben çok az izledim yani zıçtın seyir zevkime asfsad

sene başı better call saul 6. sezon 10'cu bölüme kadar izleyip üstüne breaking bad çakmıştım, onlar bitince kalan 4 bölümü izlemiştim jimmy'nin, öneririm. abi better call saul breaking bad'i döver btw. sdfsdf

GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi
  • Like 1
  • Tesekkurler 1
neokrasi, 28.09.2025 20:57 tarihinde dedi ki:

bi sure once diziye yeniden başladim.

Spoiler

az önce X öldü. acayip sinirli ve üzgünüm. zaten o bolum yaklaştıkca gerildim. X olmesin diye izlemeyi bırakmayı bile dusundum.

ulan Walter White sen nasıl bir insansin. sana acımıştım. simdi gozumde rte'den farkin kalmadı.

Saeros tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...