Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 5 yıl görmezden geldim bu diziyi. 1-2 hafta da bitirdim 5 sezonu. başka dizide izlenmez artık. http://i.imgur.com/8z4cZrw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 oha öteki topic patlatılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 harika diziydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 tüm sezonları bi seferde izliyince tam bi acayip oluyor. nerden nereye geldi, ne oldu ne biti yuhh oluyosun. ve bu kadar karmaşık ve çok seyin oldugu bi seneryoda da çok az mantık hatası olmasıda çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 e2de hank ve şizofren karısının izlediği kasedin reklamı dönüyordu. dizi trailerları geçiyor bunlar şokta bakıyorlar falan. abi ne well played'di lan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 mike a yazık oldu ya, sağlam karakterdi. walt o kadar halt yedi tek hatası mike dı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 5. sezondan spoiler var, ban ayrıca aluriel liselidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 harbi saglam spo vermişim silsin biri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Aluriel kız değil mi ben sürekli yazdıklarını alintiliyorum fln değilse urasmiyayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kadınsı erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bu da benim spoylır 5 dakika sonra 2.sezon bitiyor...bana göre volt iyi bir insan değil.hayatı boyunca hep bir şeylerin eksikliğini hissetmiş,bastırmış hep kendisini.ve aslında bencil bir adam...ayrıca çok zeki bir adam olduğuna katılmıyorum.çünkü çevirdiği onca numarayı karısına bir şekilde anlatmanın bir yolunu bulamadı...ve işin ilginci karısının da bunları yemeye devam edeceğine harbiden inandı.ilk birkaç bölümden sonra anladım karısının er ya da geç bu yalanlarını yakalayacağını... cesi ise salak.ancak iyi çocuk.o da belli ki ailesinin baskısından bunalmış bir çocuk.o baskı ters etki yapmış...uyuşturucu kullanımı falan ondan...ama özünde iyi çocuk.bunu kaç kez ispatladı. ilk 2 sezona göre yorumum bu kadar. güzel bir dizi film yapmışlar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sen baştan izle abi bence bazı önemli noktaları kaçırmışın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 İLK SAYFA [hr] REKLAM ALANI [hr] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 uyuşturucu kullanana, sevişen kıza vs direk yafta, ailesi baskı göstermiş ters etki yaratmış dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kuddusi olayı 2.sezonda çözmüş (ciddiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ayrıca breaking bad bitti ne izleyecüz diyenler, black mirror izleyin. 6 bölüm ama bir süre idare ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 onu da izlemiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 walter salak değil de biraz eq eksik adamda. kişilere ters tepecek şeyler söylüyor. kanlı para olayında falan cesiye nasıl konuştuysa adamın eq hep o yönde. nabza göre şerbet veremiyor bazı durumlarda, özellikle egosunun mantığını yönlendirdiği durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 walter salak değil kuddusi daha zeki. arada ayrım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 adam neler yaptı yav ne aptalı, ama dedigin gibi egosu düsünmesini engelliyodu bazen. hank le avukatı da unutmamak lazım, onlarda ayrı bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 walter a aptal denmiş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 küçük baranlar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Çeto Walter White'a zeki değil demiş ya asfahsdjkfjgg zeki ama tembel, çalışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 moncici said: kuddusi olayı 2.sezonda çözmüş (ciddiyim) hahah hakkaten lan. hayat tecrübesi işe yarıyo demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar