Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Evinin tuvaletine bi kova su dökmez, vapurun tuvaleti silmiş ciflemiş vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 vapurun tuvaletini niye temizledin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 adsfadsf , napaydım adamların 'kaka'sının üzerine mi yapaydım benimkini? Sildim , yaptım , bi daha sildim. Ayrıca evide fena temizlerim , her banyodan önce küveti cifliyorum lan ben :D bildiğin hijyen hastalığına dönüşüyor o bi müddet sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kek said: bi anda kalkınca tansiyonun düşmüş abi senin. panik bişi değil o size de oluyo mu bu ya, ben kalkınca gözlerim kararıp başım dönüyor bazen. etrafımdaki kimseye olmuyormuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 herkese olabilir,banada oluyor.normaldir düşük tansiyonlusundur sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Çok oturup bir anda kalkan herkese olur abi o sana yalan söylemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mithat said: adsfadsf , napaydım adamların 'kaka'sının üzerine mi yapaydım benimkini? Sildim , yaptım , bi daha sildim. Ayrıca evide fena temizlerim , her banyodan önce küveti cifliyorum lan ben :D bildiğin hijyen hastalığına dönüşüyor o bi müddet sonra. Adam Ayşe teyze çıktı rıza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kek said: bi anda kalkınca tansiyonun düşmüş abi senin. panik bişi değil o la adam çözmüş işte dağılın. mithat abartma sende. @nigga bana da oluyo, olur herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 şu panik atağı merak ediyorum ya. herkes aynı şekilde tasvir ediyor "öleceğimi düşündüm, buraya kadarmış" falan diye. dışardan bakınca "yaaaaaaauuuuuuuuuuuu bırayn bu işleri" diyesi geliyor insanın ama bir yandan da öle kolay olmadığını biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 2009dan beri cekiyorum bu mereti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Benim 5 gün boyunca tuvalet esnasında başlamıştı. 5 gün boyunca ne zaman sıçsam nöbet geçiriyordum. Korkar oldum artık. Sıçamadım 1 hafta boyunca. Sonra ara ara her ay 1 kez olmak üzere 5 ay sürdü ama 1,5 sene yoktu ortalıkta. Oh lan geçirdim derken bu 30 gün içerisinde tekrar 2 tane geçirdim. Nasıl geçicek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Kimyasala karşıyım diyorsan sabahları 2 kaşık Pasiflora iç rahatlatsın bünyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Abi kimyasal bok etmez mi bünyeyi? Moronlaştırıyor falan diyorlar bi' süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ilactan dolayi Tum gun esneyerek dolasiyorsun eve gelince cin gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Onu doktoruna sorarsan daha net cevap alırsın bence ama arka plana atmamak lazım böyle sıkıntıları, bir an önce gidin derdinizi anlatın bir psikiyatra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi nası fantazilerin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bir şey diycem madem vapurda montla kakalamayı anlattın, rica etsem bakirliğini kaybettiğin ilk deneyimini de anlatır mısın, o ortamda anxiety nasıl bir etki yarattı üzerinde baya merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 En komik cevap , bakirliğimi kaybedince anlatırım olurdu. Gerçek cevap , o aralar yoktu böyle panik atağım. edit: Bu arada montla diye bir detay vermedim lan bu montla sıç muhhabetine nasıl denk geldim :D Ya da dedim mi mont diye? Neyse mont vardı çıkartıp astım montla sıçmadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 http://www.dripling.com/wp-content/uploads/montla-sic1-321x480.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 blackhavvk said: imam abi işte askerlikte en büyük leveli wc konusunda atlıyorsun./quote] aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 3.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar