Mal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bi ismi varmıdır bilmiyorum ama benim teorime göre panik atak sırasında olan şey aslında beynin kendini ve hayati işlevlerini koruma mekanizması. kaygı en üst seviyeye çıktığında, beyin kaygılanmak dışındaki diğer işlevlerini yerine getiremez hale geleceği için kaygılanmayı bırakıp, kaygılandığı şeyin gerçekten olduğunu kabul ediyor olabilir. yoksa bütün enerjisi o kaygıya harcanacak ve diğer hayati işlevler yerine getirilemeyecek. ben panik atak geçirmedim ama geçirenler tetkik edebilir bunun geçerliliğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bana sorarsan bi kardiyoloğa görün derim . çünkü farkında olmadan kalp spazmı geçirmişsin. bahsettiğim bütün belirtiler kalp spazmı ile uyuşuyor. bunu aman benim daha yaşım ne başım ne diye sakın düşünme. çünkü 15 yaşında bile kalp krizinden ölen insanlar var. bi de vapurda harbi iyi düşmanı denize dökebilmişsin. bunu da belirtmeden edemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 askerde alaturka master olmamak elde değil. başlarda 1dk durabiliyorken, son haftalar sıçma pozisyonunda 15-20dk durabiliyordum. teşekkürler tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bingildak said: evet abi ya askerde bizim bütün tuvaletler ala turkaydı ve hayatım boyunca ben ala turka tuvalete girmemiştim. bildiğin ömrümdeki en büyük sınavlardan biriydi*. pisliğini falan hiç hesaba katmıyorum abi, o suratımdaki ifade o sistemi gördüğümdeki :( sanırım 3 yada 4 gün tuttum ilk gittiğimde ki günde 3 kere tuvalete çıkan adamım adsasdas. ama insan herşeye uyum sağlıyor zorunda kaldı mı... vapurda sıçmak nedir ama ya.. askerde verilen yemeklerdenmidir yoksa içinde bulunulan psikolojidenmidir bilinmez günde en az 2 kere wc ye giden ben 4 gün tuvalete çıkmamıştım . kaldı ki alaturka wc ile alafranga arasında seçim yapacak olursam alaturkayı seçerim ve taburdaki wc ler alaturka idi. tam askerden gelmemize 1 ay kala tabur komutanı askerler için resmen 5 yıldızlı tuvalet yaptırmıştı ve tuvaletin açılışından önce taburu asker gazinosuna toplayıp müjdeli haberi vermişti. bu da benim böyle bir anımdır. (18. mknz. p. tug. 1. mknz. p. tb. ortaköy/gelibolu/çanakkale) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bi anda kalkınca tansiyonun düşmüş abi senin. panik bişi değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Laorx said: askerde alaturka master olmamak elde değil. başlarda 1dk durabiliyorken, son haftalar sıçma pozisyonunda 15-20dk durabiliyordum. teşekkürler tsk. ondan sonra insanlar diyor ki asker gereksiz, şöyle böyle... bakın insanlara kaç farklı kademede gelişim sağlıyor. teşekkürler tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Saerosun 'kaka' düzeltmesine gülmekten zaten bütün panik atak falan muhabbetini aştım şuan :D ohahahaha falan diye gerizekalıca güldüm. Abi 'kaka' ne ya allahını seversen kaç yaşında adamlarız burda 'kaka' ne ya :D Onun dışında diğer arkadaşlara teşekkürler yardımcı mesajlar falan harbiden iyi geldi doğruya doğru. Bu arada kalp spazmı öyle ayda 1 falan geçiriyor olamam , teşhisli bir durum olduğundan habire başıma geliyor bu , eğer kalp spazmı olsaydı şimdiye çoktan kalp krizine dönüşürdü belki 2 senedir yaşıyorum bunu ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi ikinci paragrafı neden bu kadar detaylı anlattın ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mithat, alaturkada otururken bokuma gotume bakcam diye egmissindir kafani, isin bitince ayaga kalktiginda basin dönmüstür normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Kalp spazmı falan değil abi, o yazıyı okuyunca muhtemelen gelecekler koşa koşa sana yine lan kalbimde bir şey mi var diye ama alakası yok merak etme. Anxiety ile alakalı direk yaşadığın şey, kaygı patlaması yaşıyorsun. İşin seni korkutan tarafı da panik olmadığın ya da darlanmadığını düşündüğün bir anda gelmesi yüksek ihtimalle, darlanırken gelse arkasındaki sebebi görebileceksin çünkü. Ama onunla pek alakası yok, sen fark etmiyorsun kaygının vücudunda yol açtığı tepkiyi, tamamen kimyasal bir olay, kendi kendine gelir, 10 dakika da sürebilir 45 dakika da sürebilir sonra bütün gününü bok eder, sürekli yorgun gezersin, yemeden içmeden kesilirsin, soğuk soğuk terlersin sonra salak gibi üşürsün, adam akıllı düşünmene odaklanmana engel olur. İlla ilaç kullanmadan atlatmak istiyorsan atak gelir gibi olduğunda yürümeyi dene, bana her zaman yürümek inanılmaz iyi gelmiştir böyle durumlarda, böyle böyle atakların kontrol edilebilir hale geliyor zaman içinde. Ama anxiety kontrol altına alınması gereken bir şey, vücudunu çok yoruyor çünkü ataklar, en olmadık yerde gelecek beklentisi de daha şiddetli atağa yol açabiliyor. Nasıl bir insan olduğunla alakası yok, tamamen bilinçaltında olan bir şey, kendine çok yüklendiğin, işinin ya da sorumluluklarının normalden çok daha fazla olduğu yerde, sen sıkıntı yapmasan da gelebilen bir şey. Ben dünyanın en pozitif insanlarından biriyimdir ama bana da oldu ve gerçekten 2-3 hafta boyunca HER ALLAHIN GÜNÜ geçirdim ve durup dururken geldi her seferinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 2 senedir arada sırada oluyorsa bence düzgün ilaç kullanmaya başla abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Kullanıyorum işte , misol diye bi ilaç verdi doktor onu kullanıyorum. Yine eskisi gibi değil , eskiden her allahın günü oluyodu ki derdim benim yolla. Hani yolda 'kaka':D yapmakla değil . Daha önceleri de hep yola çıktıktan sonra oluyodu. Şimdilerde çok nadir oluyor böyle ayda bir falan anca ama hala devam ediyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sen ne ara geçirdin la hıyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kaka değil kakişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 internetten panik atak hakkında birbirinize nasıl destek olucaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kakaleite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ben geçiririm öyle kaşla göz arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hemen prim kovala kaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Hanımlar bayılıyor anxietysi olan erkeklere, düşünen bey diyorlar, ilgili bey diyorlar, alakalı bey diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bayım kaygılarınızı geçirmek için bir cukcuk istermisinizmi diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Kaygılarınızı geçirmenin yolunu bulduk! Nasıl mı? TIKLAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ricardo veron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Benimde aynıydı 2 sene önce sol göğüs agrısı falan diye gitmiştim doktora birşeyin yok demişti.Ara ara oluyordu da 2 ay önce falan ciddi kriz geçirince gittiydim doktora panik atak başlıyor dedi.İlaç kullanıyorum o zamandan beri şu an çok daha iyiyim ama ilaçda yavaştan moronlaştırmaya başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 geçmiş olsun ya ne zor hastalık sürekli bad trip gibi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar