Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bingildak said: ulan bende diyorum bu adam sabah neden isveç serverında oynuyor hahaha eksik kalan 1.5 yılı bf4 saatleriyle telafi etmeye çalışıyormuş. ÇAKALLLLLLLLLL İsveç baya baya kuzeyde kalıyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Laf olsun diye Porsche'una taksi ruhsatı çıkarıp taksicilik yapan insanların yaşadığı bir yerden bahsediyorsun abi, kimse o benden çok kazanıyo diye işini bırakmaz yatmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ayirt edememis fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 isviçre yazacaktım ya adhuasd çükübik isviçre şirketinde çalışıyorum ayırt edememiş falan hemen artistlikler filizlenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 burda turk sirketinde calisan bi tek ben varim lan galiba, herkes gevurcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 kim'den alıyoruz senin haberlerini sinsi carlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Amerika'da Türk şirketinde mi çalışıyorsun lan sen Şükrü. Adam asla söylemiyor ki nerede çalıştığını kaç senelik arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Şükrü adeta bir kapalı kutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Chobani'de çalışıyorsun değil mi lan yalan söyleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yogurt karistiyorum chobanide. ben de turkiyeye gelip amarikan sirketinde calisicam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Gel kafalar rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 4.ye yer var mi evde? gokalpi atin ben gleim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 gokalp kermit gokalp mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Salon çok büyük atarız bi yatak sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hangi uyuşturucu baronlarının parasına el koydular da buna yetecek bütçe çıktı ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bence paticik olarak edirneden kazsak 50 senede isvicreden çıkarız. ama kimseye söylememeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 2800 dolar brüt? = 1400 dolar net falan Ev kirasi 800 dolardır.. 600 dolarla yaşarsınız. Evsizlere işsizlere verilen para bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 O nasıl bir brüt net hesabı abi? İsviçre'de vergi yok denecek kadar az, komik bir vergi alıyorlar vatandaşlarından, sen bizden yüksek yapmışsın adamların vergisini. Hatta dünyanın en az vergi alan ülkesi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 sağlık primi var mı orda, sağlık eğitim beleş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Xaenin said: O nasıl bir brüt net hesabı abi? İsviçre'de vergi yok denecek kadar az, komik bir vergi alıyorlar vatandaşlarından, sen bizden yüksek yapmışsın adamların vergisini. Hatta dünyanın en az vergi alan ülkesi evet. >Alman vergi sistemine vurdum ben. İsviçrede iş aramaya başlıyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Devlet kendi verdigi paradan niye vergi kessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hemen isviçreli bi hatunla evlensek. 5600 dolar gelirle rahat ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Gaboo said: sağlık primi var mı orda, sağlık eğitim beleş mi Sosyal güvenlik ödemesi yapıyorsun ama onları da vergiden düşüyorlar utanmadan, yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Arkadaşlar neden bütün filmlerdeki zenginler paralarını İsviçre'de tutuyor sanıyorsunuz ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bi de offshore da tutuyolar. ora da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar