Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rimworld (kickstarter)

Dragonutopia

Öne çıkan mesajlar

Cokomantis said:

oyunun şu haliye gideri çuval çuval var. vergi kaçırdığı için release'lemiyor falan tarzı bi yorum ("büyük ihtimal vergi ıvır zıvırı yüzünden beta tutuyorlar" -bıngılbey) vardı birkaç sayfa gerilerde ama irrelevant. gideri çuval çuval. bas geç.

tesekkurler
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

oyuna hyrophonics icin plant nothing secenegi lazim. mesela patates artacak ama ihtiyac fazlasi istemiyorsun. hasat sonrasi tekrar ekmemeleri icin bir komut yok. normal tarlada delete zone diyerek halledebiliyorsun. hyrophonics'de olmuyor. modu var mi?

elektriğini kes yada dokunmalarına izin verme komutu var onu aktif et.
Sosyal ağlarda paylaş

Haftasonu paticiğin açık olduğunu fark ettim, bir selam vermek için geldim ve buralara bakarken bu başlık ilgimi çekti. Oyunu alıp kurdum, gerçekten çok keyifli.

guide olarak tavsiye edebileceğiniz bir kaynak var mıdır? Bir çok şey buldum ama oyunun farklı versiyonları var sanırım, işte bu diyeceğim net bir kaynak bulamadım gibi.

Benim oyunda yaşadığım en büyük sıkıntı mevcut işlerin bir "queue" mantığı ile takip edilememesi. Böyle bir mod falan var mıdır acaba diye düşünmeden edemedim.

Queue mantığından kast ettiğim şu: Keşke verdiğim işleri, ne kadar süreceklerini, o iş bittikten sonra hangi işin sırada olduğunu görebilsem.

Bir de bir noob olarak şu anki sıkıntım, neleri önceliklendirmem gerektiğini bilememem. İlk yaptığım iş birbirinden ayrı yatak odaları olan bir ev kurmak, bir buzdolabı yapmak ve tarla kurmak oldu (cotton, rice ve potato ektim).

Kurduğum sonar paneller kışın yeterince elektrik üretebilecek mi gibi de bir sorum var.

Gelişirken nelere önem vermek lazım acaba, neleri atlamışım onu merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

youtube'da milyon guide var.

work tabinden prio listesini custom editleyebiliyorsun.

daha ileri editlemek içini colony manager modu var "doğal" bir şekilde customize etmek için.

elektrik için thermal en iyi alternatif ama hepsi valid fueled dışında bana sorarsın. hiçbiri tek başına tam güvenli değil. thermal tükenmiyor nispeten en güvenlisi. tek tip enerjiye yatırım genelde riskli. rüzgar esmese güneş, güneş çıkmasa rüzgar, ikisi de patlasa thermal gibi böyle daha çeşitli gitmekte yarar var.

oyun tipleri yeni oyuna başlarken seçiliyor. custom var geçen sayfada paylaştığım gibi. lost tribe var, 5 adam stone age başladığın ve techin süper yavaş geliştiği bir de default 3 tane gelişmiş kolonist ile space went wrong konsepti var.
Sosyal ağlarda paylaş

bence oyunda büyük bir eksiklik var hayvanlar üzerinde medic kasabilmeli karakterler. install peg, jaw falan derken medic 20ye vurur yeminle.

Öteki türlü raid gelecekte esir alacanda üzerinde çalışacanda zaten ikinci operasyonda pert oluyor adamlar her türlü.

https://s3.amazonaws.com/lifesite/Miscellaneous/Julius_Hallervorden.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bomba üstüne bomba patlatıyor sdfs

korsanlardan protez aldım 2 tane, operasyon başarısız oldu, baktım elemanın health taba şimdi kollarından birisi kesik. bir de kol masrafı çıktı ama para da suyunu çekmeye başladı.

ortalama kaç yıl falan yaşıyor bizim elemanlar? bu elleri ve şimdi kolu kesik arkadaşın yaşı 70'e yaklaştı. masrafa değer mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...