Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abu Dhabi hk.

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Çok düzenli bi şehir, trafiği Dubai'ye göre baya az. Dubai kadar hareketli bi gece hayatı olmasa da yavaştan o yönü de gelişti son 2-3 senedir. Ferrari World var (tu)
Sosyal faaliyetler de yine Dubai'ye göre az olsa da yeterli sayılır ya, açmazsa dubai 1,5 saat zaten arabayla. Güzel imkanlar sunuyorsa git derim.
Sosyal ağlarda paylaş

alkollu araba sürerken yakalanırsan 7 kırbaç ve ihraç var.

abu dhabiyi bilmyiorum da arkadaşım dubaide çalışıyor.ofis ortamı gayet güzel oluyormuş fakat şantiye falan gibi bi işse çekilmezmiş sıcak yüzünden.çalışma şartların nasıl olur bilmem ama üç aşağı 5 yukarı aynı bişey olursa, bayağı rahat edersin.sağlık sigortası, çalışma şartları, maaş vs.
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

Arkadaşlar bu şehirde yaşam nasıldır? Giden/yaşayan var mı aramızda? Bir aydınlatsanız?

Job offer söz konusu, aslına bakarsanız ne derece düşünmem gerektiğini bile bilemiyorum.

Arap ülkesi ile ilgisi olmayan bir yer. Yapay cennet. Gece hayatı 10 numara. Ruslar, Ukraynalılar, Avrupalılar her yerde. En az Araplar kadar bunları göreceksin etrafta.
İyi para alacaksan gidip 1-2 sene vakit geçirilecek bir yer. Heee,küçücük bir yer, kesinlikle bir süre sonra sıkılacaksın ama olsun,baştan kendine bir deadline belirle,sonra da sayılı gün çabuk geçer de,geçsin gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

23 yaşındaki adamların şu yorumları yüzünden saçım beyazladı.

Bide expat mı kadrolu mu diye sormuş bebe allahım yarabbim. Sen kaçta mezun oldun, kaçlısın da konuşuyorsun ÇOCUK

Abi ben 26 yaşımdayım, Amerikanyalı bir danışmanlık şirketinde çalışıyorum, yönetim danışmanlığı üzerine tecrübe sahibiyim, senin tatlı dilini koparırım.

Sen ne yapıyorsun at?
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi canım gitmesine git de, giderken ağzı hala taze taze süt kokan "istanbul plaza çalışanları"nın tavsiyelerine kulak verme yalnızca. Yoksa gayet güzel bi tecrübe olur.

Amarikan danışmanlık şirketinde yönetim danışmanıymış... kıçımın kenarı..

Masakari said:

Sözleşmeni iyi oku, 2 ay kadar önce oralara gidipte, şuan evsiz, arabada yaşayan insanların haberini okuduydum.

Aha haberi buldum.

http://www.independent.co.uk/voices/commentators/johann-hari/the-dark-side-of-dubai-1664368.html

Şu dark side of dubaileri başka bi yerde de okumuştum ama ilk hikayedeki çift safi gerizekalıymış. Gerisi zaten 10 yıldır falan konuşulan göçmen köle işçiler ve batının yüzsüzlüğü konusu, acıklı olsa da bu adamın gidişiyle bi alakası yok (filipinli maid olarak gitmiyosun dimi panpa?)
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Ne 3 ayı la

abi sen çoğumuzun gözünde yeni işe başladın ve 26 yaşında değilsin anladığım kadarıyla.
bana da axedice söyleyince dank etti mesela 26 yaşında olduğun ki maalesef aynı yaştayız. keşke senden küçük olsaydım lan.

allahtan şükrüden küçüğüm lolol.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...