Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava incil ve tevrat

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

Yok işte birader. Bir sürü çeşit bible var. Ben New American okumuştum zamanında. Zilyon tane footnote var. Lost in translation olmasın diye ellerinden geleni yapmışlar. Olmayınca olmuyor işte. Bir de new testament kutsal kitap değil. Senin benim gibi adamlar oturup kaleme almış işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

Yok işte birader. Bir sürü çeşit bible var. Ben New American okumuştum zamanında. Zilyon tane footnote var. Lost in translation olmasın diye ellerinden geleni yapmışlar. Olmayınca olmuyor işte. Bir de new testament kutsal kitap değil. Senin benim gibi adamlar oturup kaleme almış işte.

Tüm kitaplar böyle değil mi abi.
Sosyal ağlarda paylaş

neutrino said:

Mc_Lovin said:

Tüm kitaplar böyle değil mi abi.

Sizin kitabı tanrı matbaya yollamamış benim gibi insanlar yazmış dedim, bütün hristiyan alemi dağılmaya karar verdi sdf.

edit: İstanbul'da otuyorsan kadıköyde bir klise beleşe incil dağıtıyordu. Ordan almak mümkün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...