sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bedavaya bunları eve gönderen bir site vardı bilen hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 misyoner.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bedava verilen incili tevratı okuma. eğer illa türkçe olsun diyorsan araştırıp hangisi iyidir diye ondan sonra satın al. illa türkçesi gerekmiyorsa şuradan oku: http://www.blueletterbible.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bende matta imzalı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 lukanın mangası var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Deep webde king james bible var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 o ne ya o kadar remake'i mi var incilin asfdasdf yani şöyle genel geçer bi sürümü yok mu bunun? hani ne bileyim bizim ülkede kuran meali diyince elmalılı diyolar ya onun gibi birşey. türkçe olsun mümkünse kitap olsun elektronik ortamda bakınmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 nası yok la ülkedeki hristiyanlar ne okuyo o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Yok işte birader. Bir sürü çeşit bible var. Ben New American okumuştum zamanında. Zilyon tane footnote var. Lost in translation olmasın diye ellerinden geleni yapmışlar. Olmayınca olmuyor işte. Bir de new testament kutsal kitap değil. Senin benim gibi adamlar oturup kaleme almış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Extended version director's cut arıyorum ben de bilen var mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 gir bi kiliseye, vardir orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sirma.mobile.bible.android&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dthebible edit; 4 kutsal kitap da iyiymiş. türkçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Fakirler sizi Oyun parasi icin gotunu ver deseler vereceksiniz degil mi ? :)) amk bende oyun parasi icin indirdim :) Sarp Hekimci Bu yorumu yapan senmisin aslkşfaslşfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 lol nealakaya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 tevrattan başla üçlemenin ilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mc_Lovin said: Yok işte birader. Bir sürü çeşit bible var. Ben New American okumuştum zamanında. Zilyon tane footnote var. Lost in translation olmasın diye ellerinden geleni yapmışlar. Olmayınca olmuyor işte. Bir de new testament kutsal kitap değil. Senin benim gibi adamlar oturup kaleme almış işte. Tüm kitaplar böyle değil mi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4TAtRCJIqnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 neutrino said: Mc_Lovin said: Yok işte birader. Bir sürü çeşit bible var. Ben New American okumuştum zamanında. Zilyon tane footnote var. Lost in translation olmasın diye ellerinden geleni yapmışlar. Olmayınca olmuyor işte. Bir de new testament kutsal kitap değil. Senin benim gibi adamlar oturup kaleme almış işte. Tüm kitaplar böyle değil mi abi. Sizin kitabı tanrı matbaya yollamamış benim gibi insanlar yazmış dedim, bütün hristiyan alemi dağılmaya karar verdi sdf. edit: İstanbul'da otuyorsan kadıköyde bir klise beleşe incil dağıtıyordu. Ordan almak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ren said: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sirma.mobile.bible.android&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dthebible edit; 4 kutsal kitap da iyiymiş. türkçe.ben bunu okuyorum işe gidip gelirken asfıahsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bedavaya din olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar