Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Grast said: Ya valla haketti o şerefsiz evladı onur. Cidden annesiyle ilgili cinsel dürtülerimi paylaşmak istiyorum burda ahah adam sunu yazdiktan sonra cevap veriyo hala yazik ya
Harir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 selçuk maç başına para alamadı diye sinirli
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 maçı bende izledim. adam sırtına çakmak yiyene kadar öyle abartı bişi yapmadı. dönüp tribüne el kol mu yapmış. kafam girsin mi demiş ?
Grast Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ha o çakmakların atılma sebebi can sıkıntısından tabi haklısın
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Öeh hakkaten ne yaptı la Onur. Sanki vakit geçiren kaleci ilk defa görüldü. Saçma sapan tripler seyirciden de futbolculardan da.. Forumdaki FB seyirci kitlesi de Mohi, catliketheelf Tier'a inmiş resmen... İnanılmaz küfür vardı ayrıca stadda, ben hakemin gayet iyi yönettiğini düşünüyorum açıkçası, umarım ciddi bir küfür cezası gelir..
LordVithar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Zaman gecirme ne zamandan beri yasak, alir kartini devam eder, gereksiz muhabbet.
fizban Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 hakem kart vermeyince mallar cezayi kendi kesmeye kalkti iste.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 mac hakkında 2 kelam etmek istemdim ama seviye cidden lise 1 tuvaleti yıl 2014'e dayandı beyler biraz gelişin artık be
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Topuz yerine salih girmesi lazımdı.selçuk 'tan kurtulduk sira topuzda.iki yıldır kaybetmeyiz diye düşünerek izlediğim ender maçlardandı.ts iyi defans yapti
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 volkan ve selçuk en az 2 maç fenerbahceye en az 2 maç seyicisiz oynama cezası gelmesi lazım . 90 dk küfür vardı maçı izleyemedim terbiyesizlik resmen
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 selcukla volkana ceza şart, küfür ilk kez oldugundan para ile geçitricekler büyük ihtimal, ama süresine göre belki 1 mac gelir, atılanlar öyle abartı degildi gördüğüm kadarıyla sadece 80den sonra onura atıldı 1 maç kapatma+50 bin para 2maç selcuk 1maç volkan alır
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 PZero said: volkan ve selçuk en az 2 maç fenerbahceye en az 2 maç seyicisiz oynama cezası gelmesi lazım . 90 dk küfür vardı maçı izleyemedim terbiyesizlik resmen adnan sakin, dur ortalık karışık.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 PZero said: volkan ve selçuk en az 2 maç fenerbahceye en az 2 maç seyicisiz oynama cezası gelmesi lazım . 90 dk küfür vardı maçı izleyemedim terbiyesizlik resmen rencide mi oldun kıyamam bebişim
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 pff saçma sapan maç oldu otobüs çekti resmen trabzon ileride 2 kişiyle gol aradı 90 dakikada 3 kere falan. adamlar senelerdir gelip gelip berabere kalıp gidiyolar bıktım trabzon illetinden
totemic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Kart görmedıler kı nasıl ceza alacaklar öyle şeyler sadece besıktasın basına gelır soyunma odasından adam ceza alır...
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 tam fernandes örnegini yazcaktım vazgeçmiştim. adam fener macında cezalı olsun diye,soyunma odasında ceza uydurmuslardı, tey tey sonra hakkımız yendi denince laf oluyor :D
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 beyaz tv'yi açın sanırsınız savas cıkmıs haha
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yanlız bu saha dışı olaylarının provakasyon olması ihtimali var. malum yandaş medayada olayları böyle vermesi bunun en açık örneği . türbünde gezi olaylarına en cok destek veren iki takım birini 2 hafta önce susturdular. bu olaylar sonunda saha kapamayla fenerbahceninde sesi kesilebilir .
Tori Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Abi kuddusimavra ilk sayfada 3-5 post birden atmış "maça gidiyorum fotoğrafları koyucam" falan diye, o andan beri haber yok. Maçta olaylar sırasında kaşla göz arasında götürdüler mi ne yaptılar :p
oldun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 cempostaci said: Her pozisyon kuduz köpek gibi saldırırsan rakibine tabiki düdük çalar hakem ya.adamlar calınmamasına alısmıs napsinlar eski alıskanlıklar zor değişiyor
totemic Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 çetintaş maç öncesi 8-10 atarız diyordu noldu ona acaba? said: İçeride bunlar yaşanırken, maçın ardından protokol tribününden dışarı çıkan ve bir televizyon kanalına röportaj vermeye başlayan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na bir Fenerbahçeli taraftar, “Başkan, hakemi kaça aldın” diye sataştı. Hacıosmanoğlu, “Sen bunu kendi başkanınasor. O, bu işleri iyi bilir” karşılığını verince, Fenerbahçeli taraftarlar kendisine sözlü olarak tepki gösterdi. Ardından da Trabzonspor Başkanı’nın bindiği arabaya su ve ayran şişeleri atılmaya başlandı. Polis, olaya anında müdahale ederek, biber gazıyla taraftarları dağıttı.
Öne çıkan mesajlar