Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Quel-Thul said: Fin said: balık ye omega falan al demeye geldimde direk balığı götüne sok bence. bu ne ki lan şimdi gerçek iq noksanları burda bak bakıp feyz al OP kardeş bir vista falan kur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 seninki iq eksikligi degil yol yordam bilmiyorsun. interperez said: kişisel mallık update yapıyım ; şurdan birinin dediği gibi spor yapıyorum. Basketbol oynamaya gidiyorum bazen. Geçen hafta doktor grubuyla tanıştım basketbol oynayan. Dün maç yaptığımızda salonun elektrikler gitti. Sonra elektrikler geldi.Tam o sırada voleybol oynıyan elemanlar geldi.Salona dilekçe verdikleri içi sahadan çıkmak zorunda kaldık. Zaten bizim takımda deorganize olduğu için tat filan da alamamıştım. Doktor grubuyla iletişime geçmek için nosunu aldığım bayan vardı.Geçen haftada saolsun arabasıyla otele kadar bırakmıştı beni. Neyse kesinlikle yazma amaçlı olmamakla beraber ,ortamlarına filan giriyim dedim içimden.Muhabbet etmeye çalışırım dedim. mesaj attım; "voleybolcuların gelip maçımızın yarıda kalması ,perdeden sonra içeri devrilemememizden daha az üzücüydü dedim." Gelen mesaj " bu ne demek?" Aynı mesajı bi daha attım. Gelen mesaj "yani ?" Abi çok maldım dün gene. Karı tarafından ya "bana yazıyo" yada " gerizekalı" damgası yedim.gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ben reçete yazdım abi. adamın sevişmesi lazım başka bişi değil. bir orgazm sigarası yaksa sonra çakal olacak adam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ben de baskete gideyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 "voleybolcuların gelip maçımızın yarıda kalması ,perdeden sonra içeri devrilemememizden daha az üzücüydü " dedim. Bu ne len ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Fin said: Quel-Thul said: Fin said: balık ye omega falan al demeye geldimde direk balığı götüne sok bence. bu ne ki lan şimdi gerçek iq noksanları burda bak bakıp feyz al OP kardeş bir vista falan kur sen. http://i.imgur.com/NNduPqD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 aptalların gayri meşru çocuğu oluyo. Sex yapabiliyolar demekki. Hayat bugün benim için yeniden başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 kanka yazdıklarından anladıgım kadarıyla zeka sorunu degil özgüven sorunu var sende diger arkadaslarında dedigi gibi tavsiyem 31'i bırakman/azaltman yönünde, kızlara yönel, git parkta otur, arkadasınla dısarı cık, başarısızlıkların için bahane bulmayı bırak salagım ben vs gibi ve hatalarının sorumlulugunu üstlen, hatalarından ders al ve yol al, geçmişte yaptıgın hatalara degil gelecekte yapacağın/yapmak istediğin şeylere odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yildirimokur said: "voleybolcuların gelip maçımızın yarıda kalması ,perdeden sonra içeri devrilemememizden daha az üzücüydü " dedim. Bu ne len ? voleybocular yüzünden basket maçlarının yarım kalmasına üzülmüş basket oynadıkları sırada; perdeleme yaptığı karının, buna pas atması için, pota dibine geçmesi gerekiyormuş, bu arkadaş da perdelemeyi bıraktıktan sonra geçememiş (iq eksikliğine bağlıyor), işte bu duruma daha çok üzülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ve ayrıca hatuna maçtaki tek hareketi hatırlatıp etkilemeye çalışıyor ve bu çok önemli sandığı olay için duygu paylaşımı yapması gerektiğini sanıyor hepimiz yaptık lan, üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 aynen özetledin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 interperez said: şurdan birinin dediği gibi spor yapıyorum. bana biri demişsin teesüf ederim. ayrıca karılı kızlı basketbol mu oynanır bi tuhafsınız ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 imamizer said: bana biri demişsin teesüf ederim. ayrıca karılı kızlı basketbol mu oynanır bi tuhafsınız ayol abi sana biri dedim çünkü şu açtığım konudaki koyduğum videoyaya gülmemiştin. http://forum.paticik.com/read.php?73,7170921,7170921#msg-7170921 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bu ne demek cevabına aynı mesajı tekrar atmak epikmiş :D taşşak geçer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi şimdi... asdfa off kendi gifime güldüm yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ne zamandır hırs yapıyorum sana iyi denk geldi mallık topikim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ben de söylediğim basit şeyleri anlamayınca kızlar soğuyorum direk. yazış mazış kalmıyor, tersliyorum. sonra gene yanlızlık.. sabretmeyi öğrenmem lazım. insanlara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 herkesin derdi ayrı. takma kafana. çözmeye çalış derdini. iq gibi değil olayın. mesela başka kötü tarafım da bf4 oynadım dedim. sanırım bok ötesiyim. helikopterle 10m havalanamadan patlattım 4 kişiyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 öyle değil ya. Burda insanların yazdığını taklit ederek yazmaya çalışıyorum. Gün içinde ise karar vermek için diğerlerinin ne yaptığına bakıyorum. Perşembe günü dairede birisi bişi yap dedi , adam benle konuştu diye sorgulamadan yapıyordum dediğini ki yanımda ki arkadaş hayvanın sistem üzerinde ölü olduğunu dolayısıyla harekete kapalı olduğunı hatırlattı. Bu sefer o öyle dediği için yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ahah snijder dandun vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 tam bir kedisin ve insanların cümleleri senin üzerinde lazer etkisi yapıyor. biz buna tıp dilinde lazarus dikkat dağınıklığı diyoruz. bol bol karar verdirici uğraşlar edin. sakın call of duty oynama. boş zamanlarında objeler üzerinde derin mantıksal çıkarımlar kas. labirentlerde fareleri peynirle buluştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 12 sayfa okudum arabanın markası yok lan dsfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 hiç bill gates servetini dağıtıyor dendiğinde inanıp maili forward ettin mi? sağ alttan msn penceresi gibi listende olmayan sinem_21_f gibi bi popup açıldığında tıkladın mı? tıklayın ingilizce konuşmaya başlayın yazısını görünce aa negüzel lan diyip tıkladın mı? ciddi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 zeka anlayışınız ne kadar sığmış bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Arma said: annen dominant bi bayan mı? Şu sorunun cevabı önemli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar