Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iq noksanlığı.

interperez

Öne çıkan mesajlar

seninki iq eksikligi degil
yol yordam bilmiyorsun.

interperez said:

kişisel mallık update yapıyım ;

şurdan birinin dediği gibi spor yapıyorum.
Basketbol oynamaya gidiyorum bazen.
Geçen hafta doktor grubuyla tanıştım basketbol oynayan.
Dün maç yaptığımızda salonun elektrikler gitti.
Sonra elektrikler geldi.Tam o sırada voleybol oynıyan elemanlar geldi.Salona dilekçe verdikleri içi sahadan çıkmak zorunda kaldık.
Zaten bizim takımda deorganize olduğu için tat filan da alamamıştım.
Doktor grubuyla iletişime geçmek için nosunu aldığım bayan vardı.Geçen haftada saolsun arabasıyla otele kadar bırakmıştı beni.
Neyse kesinlikle yazma amaçlı olmamakla beraber ,ortamlarına filan giriyim dedim içimden.Muhabbet etmeye çalışırım dedim.

mesaj attım;
"voleybolcuların gelip maçımızın yarıda kalması ,perdeden sonra içeri devrilemememizden daha az üzücüydü dedim."

Gelen mesaj " bu ne demek?"

Aynı mesajı bi daha attım.

Gelen mesaj "yani ?"

Abi çok maldım dün gene.
Karı tarafından ya "bana yazıyo" yada " gerizekalı" damgası yedim.gg.
Sosyal ağlarda paylaş

kanka yazdıklarından anladıgım kadarıyla zeka sorunu degil özgüven sorunu var sende diger arkadaslarında dedigi gibi

tavsiyem 31'i bırakman/azaltman yönünde, kızlara yönel, git parkta otur, arkadasınla dısarı cık, başarısızlıkların için bahane bulmayı bırak salagım ben vs gibi ve hatalarının sorumlulugunu üstlen, hatalarından ders al ve yol al, geçmişte yaptıgın hatalara degil gelecekte yapacağın/yapmak istediğin şeylere odaklan
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

"voleybolcuların gelip maçımızın yarıda kalması ,perdeden sonra içeri devrilemememizden daha az üzücüydü " dedim.
Bu ne len ?

voleybocular yüzünden basket maçlarının yarım kalmasına üzülmüş
basket oynadıkları sırada; perdeleme yaptığı karının, buna pas atması için, pota dibine geçmesi gerekiyormuş, bu arkadaş da perdelemeyi bıraktıktan sonra geçememiş (iq eksikliğine bağlıyor), işte bu duruma daha çok üzülmüş.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle değil ya.
Burda insanların yazdığını taklit ederek yazmaya çalışıyorum.

Gün içinde ise karar vermek için diğerlerinin ne yaptığına bakıyorum.

Perşembe günü dairede birisi bişi yap dedi , adam benle konuştu diye sorgulamadan yapıyordum dediğini ki yanımda ki arkadaş hayvanın sistem üzerinde ölü olduğunu dolayısıyla harekete kapalı olduğunı hatırlattı.

Bu sefer o öyle dediği için yapmadım.
Sosyal ağlarda paylaş

tam bir kedisin ve insanların cümleleri senin üzerinde lazer etkisi yapıyor. biz buna tıp dilinde lazarus dikkat dağınıklığı diyoruz.

bol bol karar verdirici uğraşlar edin. sakın call of duty oynama. boş zamanlarında objeler üzerinde derin mantıksal çıkarımlar kas. labirentlerde fareleri peynirle buluştur.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bill gates servetini dağıtıyor dendiğinde inanıp maili forward ettin mi? sağ alttan msn penceresi gibi listende olmayan sinem_21_f gibi bi popup açıldığında tıkladın mı? tıklayın ingilizce konuşmaya başlayın yazısını görünce aa negüzel lan diyip tıkladın mı?

ciddi soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...