Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 adamın evini yakarım gene o arabayı bırakmam lan orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Black-ice said: ben anlamadım açıkçası. bende de şey var bazen patron geliyor şimdi belediyeye git, projeyi al, ardından proj..... burada kesiyorum dinlemeyi. dinlemiyorum hiç. sonra tekrar sormam gerekiyor baştan anlatır mısın diye. mal konumuda kalıyorum. sanki beynim abi valla hiç kasamıcam diyip yorganı kafasına çekiyor. böyle bişey mi acaba dikkatsizlik gibi böyle. bu bende de oluuyo arada ya, aptallıktan değilde arada diyaloğa ilgimi kaybediyorum dikkatim başka bi yere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ARABA SONUÇTA YANİ BİNİYOSUN GİDİYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 eşimin üzerinde araba. Evlilik sözleşmesi yapmamışsan mallar nası eşit bölünüyo ki ? Ayrıca evlenmeden 1 ay önce aldım arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 millet aptal rpsi yapıp gönlünü almaya çalışıo abi, bosver giden araba olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 evlenmeden önce aldıysan gg. evlilik sözleşmesi ile alakası yok. boşanırken evlilik süresinde alınan mallar bölünüyor. ben bu kadar biliyor. seni gözlerinden öpüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 neyse boşver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi eyvallah. Fazla konuşmuyo insanlar gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ya sen hak ediyosun. kicindaki donu bile aliyodur kesin senin ex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 zormuş ya allah yardımcın olsun (cemaat mesela iyi ekmek kapısı falan oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 adam derdini anlatıo, sana müstahak dionuz, adamın derdi zatne bu lan. yiolar beni gıkım çıkmıo dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 avukatın yok mu abi bas parayı avukata, kayınpederin donuna kadar alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 adres ver gidelim biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 zile basıp kaçarız en olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 reampage said: adam derdini anlatıo, sana müstahak dionuz, adamın derdi zatne bu lan. yiolar beni gıkım çıkmıo dio. işte bu aptallık ya da iq ile ilgili bişey degil, saf bir kişiliği var kerizliyor millet demek. sorun sende degil cevrendekileri degiştir, bir de hayır falan demeyi ögren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 araba ne diye sorucam da dilim varmıyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 vivavale said: araba ne diye sorucam da dilim varmıyo abi dur allah askına zaten ortalık karısık sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 vivavale said: araba ne diye sorucam da dilim varmıyo abiü 30 kişi ekranlarının başında bir oh çekti az evvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 vivavale said: araba ne diye sorucam da dilim varmıyo abi gerildim iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Abi ex alsa iyi ya. Ondan önce veteriner kliniğim vardı. Süt birliğiyle anlaşmam vardı.Üyelerinin hastalarına bakıyordum. ilk 5 ay sıkıntı yoktu ödemede. Sonraki 5 ay 30 milyardan fazla borç taktılar.çek verdiler.onlar da karşılıksız çıktı ya. sonra süt birliğine fatura kestim. Almadığım paranın vergisini ödedim devlete ya ahaha neyse. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 tamam sustum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 devlet bile vurmus lan adama bu nasıl hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Evlenmeden önce aldiysan gg zaten. Rahatsizligin konusunda profesyonel bir yardım almayi dusundun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 asıl drama ailemde ya. "hala zeki ama çalışmıyo" modundalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar