interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Şu sebepten dolayı toplumdan dışlanıyorum. Çok bariz bi şeye cevap veremiyorum. Bazen konuşamıyorum.Çünkü düşünemiyorum. Bugün gene bariz bi hata yaptım bi konuda. Gerizekalı olduğum için kavga ettik devlet dairesinde.Aptal olduğumu farkedince de agresifleşiyorum direk. Gitmiyo beyin ya.Random bi insan çok kolay kandırıyo lan bide. Param bitti bildiğin bu yüzden.Bide insanlar mal olduğumu anlayınca direk kaçıyo.İnsan insandır sonuçta. Ters etkileşim de yapmıyorum bu arada gerçek bir andavallıyım. Troll serbest. şöyle insanlar arıyorum bu konuya ; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 boşver abi her türlü mutsuz oluyosun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aptal olduğunu düşünüyorsan toplumun yüzde 90'ından daha zekisin demektir. sıkma canını aptallıktan değil tutukluktandır yanıt verememen bazı şeylere. kendine güven sahibi olman gerek acilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 boşver düşünmemek daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 hem aptal hem mutsuzsan bir terslik vardır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 gogo psikolog abi. okurken bile içim sıkıldı. çevremdeki beyinsizlerden üstün olduğumu düşünmediğim an yaşayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 geçmiş postlarını inceliyorum şimdi eğer bir tane metafor sarcasm ironi postu bulursam hiç komik değil bulamazsam o zaman burayı editlicem trollmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sarcasm değil ya. direk kendi kararlarımı veremiyorum. düşünemediğim için başkasının ağzına bakıyorum. birisi şöyle yap derse yapıyorum. komikli konu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 psikolog degilde psiyatr a uğra bence önce düşünemiyorum diyorsan daha fizyolojik birşeymiş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Yaptığım salaklıkları anlatmak için özel hayatımı şu topice döşiyecek kadar özgüvenim de yokoluyo bazen şu an olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 son 15 yılda hiç sevgilin oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Somon said: son 15 yılda hiç sevgilin oldu mu Eşimin üzerine sıfır araba aldım. Sonra kayınpederimin oldu araba. şimdi boşanma evresindeyiz.kurban bayramında dilekçelerimizi verecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben anlamadım açıkçası. bende de şey var bazen patron geliyor şimdi belediyeye git, projeyi al, ardından proj..... burada kesiyorum dinlemeyi. dinlemiyorum hiç. sonra tekrar sormam gerekiyor baştan anlatır mısın diye. mal konumuda kalıyorum. sanki beynim abi valla hiç kasamıcam diyip yorganı kafasına çekiyor. böyle bişey mi acaba dikkatsizlik gibi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Iq dedigin sey (zeka yasin / mevcut yasin) x 100 Sacma sapan bir olcu birimi. Takma kafana. Senin derdinin ilaci da yok abi zaten. Mutlu olmaya calis keyfini cikart gunlerinin. Her sey olacagina varir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 interperez said: Somon said: son 15 yılda hiç sevgilin oldu mu Eşimin üzerine sıfır araba aldım. Sonra kayınpederimin oldu araba. şimdi boşanma evresindeyiz.kurban bayramında dilekçelerimizi verecez.abi sen aptal mısın? gerçekten anlam veremedim ya. eşin arabayı kayınpederinin üstüne mi yaptı boşanırken sana vermemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yok dikkatsizlik değil ya. dikkatsiz olmak içinde kafa başka bi yerde olması lazım galiba. benim beyin hiç bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 o posta kadar ciddiye almamistim ben de. adam ciddi aptal cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 @ holy yok abi eşimin üzerine aldım arabayı. kayınpeder kullanıyo şimdi. onun gibi oldu yani. parasını ödedim arabanın.boşanınca da onun kalacak araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 nasıl kalıyo lan evlilikte alınan her mal eşit paylaşılmıyor mu? vermesene oğlum arabayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 e iste arabanı boşanırken geri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 takma abi, biz seni seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bosaninca niye ona kaliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 of içim daraldı ne kasvetli topic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 hepberaber isyan ettik arabanin gidisine lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar