Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Terbiyesizler benim yazdığımı yayınlamamışlar ):
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bkz: asiant gian hornet National da izlemistim. İbneler once scout yolluyor arilarin kovana. Sonra o donup arkasini toplayip geliyorlar ve butun suruyu olduruyorlar. Bal arilarin ignesi bunlara kisa geliyormus hiçbir sekilde savunma yapamiyorlar yani. Tek kurtulma yollari var o da scout u oldurmek. Onu da soyle yapiyorlarmis; Hornetin etrafini boyle top seklinde sarip vucut isisini yukseltiyorlar sonra hayvan oluyor. Eger olduremezlerse zaten suru gg. İnsanlarda da kidney failure a sebep olabiliyormus, ignesinde neurotoxin varmis. Bazen yasadigimiz yer icin sukrediyorum soyle hayvanlari gorunce valla.
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 He kuş adası milli parkdada var bunlardan elma kadar ,bunlar öbeklenmişler tuvaletin önüne ,gidip sıçamamıştım bütün gün kol böreğiyle gezmek zorunda kalmıştım mg
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 onun bı sebıde, eğer ısrarak falan öldürülerse sokarak öldürülerse, fermonlar yayıldığı ıcın diğer arılar gelip buluyo kovanı. o yüzdfen fermonların ve enzimlerinin bozulacağı bir sekilde öldürüyo bal arıları essek arasını. incelik surdaki, essek arsının dayabildiği sıcaklıkla bal arısınınkinin 1-2 derece falan farklı. haliyle icerdeki arılar ölüyo dısarda falan. baya dramatik bişi yanı. öte yandanda doğa işte hatun aşmış.
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'ne yakışmadı bu hareket...
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Arılar: http://media1.policymic.com/site/articles/66337/1_photo.jpg Isırdıktan sonra ölen kişi http://www.nowtheendbegins.com/blog/wp-content/uploads/giant-chinese-killer-hornets-china-hu-feng-bible-book-revelation-9-locusts.jpg
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 en nefret ettiğim hayvan köpeklerdi. köpek korkusunu yendim. 1. sıraya arılar yerleşti.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 arilara bak ya saka yibi amk. Herifin kola uziyle sikmislar gibi
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Suya atlayınca kurtulamıyorsunuz, çıkmanızı bekliyorlar bu arada.
Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 een sevmediğim hayvandı. doğru tespit HANİ ALLAH HERŞEYİ Bİ DÜZENE GÖRE YARATMIŞTI? BU NE İŞE YARIYO LAN ?!!
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Korax said: sunun 9 volt olani herturlu is gorur Abi bal arisini paralize ediyo ama cok uzun sürüyo öldürmek. Hornet'i öldürmesi cok kolay olmaz o raketlerin. Daha güclüsü lazim. Bizzat kullaniyorum o raketi.
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 valla o göt korkusu ile arıyı yumruğumla öldürürüm. kendimden kaç kat küçük bir dallamaya ölecek değiliz.
Tori Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Gizemle konuştum ben bu foruma bakmıyormuş abi, boşuna kasmışsınız. Koca 2. sayfa gizeme prim eforlarıyla geçmiş.
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ayfon said: Korax said: sunun 9 volt olani herturlu is gorur Abi bal arisini paralize ediyo ama cok uzun sürüyo öldürmek. Hornet'i öldürmesi cok kolay olmaz o raketlerin. Daha güclüsü lazim. Bizzat kullaniyorum o raketi. 9 voltlugu diye oyuzden diyorum, bu raketler 3 voltluk.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Korax said: sunun 9 volt olani herturlu is gorur sinek öldürücü müymüş bu. e ben bunu başka bir şey biliyorum. o.O
Öne çıkan mesajlar