Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çinde dev eşekarıları.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bkz: asiant gian hornet

National da izlemistim. İbneler once scout yolluyor arilarin kovana. Sonra o donup arkasini toplayip geliyorlar ve butun suruyu olduruyorlar.

Bal arilarin ignesi bunlara kisa geliyormus hiçbir sekilde savunma yapamiyorlar yani. Tek kurtulma yollari var o da scout u oldurmek. Onu da soyle yapiyorlarmis;

Hornetin etrafini boyle top seklinde sarip vucut isisini yukseltiyorlar sonra hayvan oluyor. Eger olduremezlerse zaten suru gg.

İnsanlarda da kidney failure a sebep olabiliyormus, ignesinde neurotoxin varmis.

Bazen yasadigimiz yer icin sukrediyorum soyle hayvanlari gorunce valla.
Mesaj tarihi:
He kuş adası milli parkdada var bunlardan elma kadar ,bunlar öbeklenmişler tuvaletin önüne ,gidip sıçamamıştım bütün gün kol böreğiyle gezmek zorunda kalmıştım mg
Mesaj tarihi:
onun bı sebıde, eğer ısrarak falan öldürülerse sokarak öldürülerse, fermonlar yayıldığı ıcın diğer arılar gelip buluyo kovanı. o yüzdfen fermonların ve enzimlerinin bozulacağı bir sekilde öldürüyo bal arıları essek arasını. incelik surdaki, essek arsının dayabildiği sıcaklıkla bal arısınınkinin 1-2 derece falan farklı. haliyle icerdeki arılar ölüyo dısarda falan. baya dramatik bişi yanı. öte yandanda doğa işte hatun aşmış.
Mesaj tarihi:
Arılar:
http://media1.policymic.com/site/articles/66337/1_photo.jpg

Isırdıktan sonra ölen kişi

http://www.nowtheendbegins.com/blog/wp-content/uploads/giant-chinese-killer-hornets-china-hu-feng-bible-book-revelation-9-locusts.jpg

Mesaj tarihi:
Korax said:

sunun 9 volt olani herturlu is gorur

Abi bal arisini paralize ediyo ama cok uzun sürüyo öldürmek. Hornet'i öldürmesi cok kolay olmaz o raketlerin. Daha güclüsü lazim. Bizzat kullaniyorum o raketi.
Mesaj tarihi:
Ayfon said:

Korax said:

sunun 9 volt olani herturlu is gorur

Abi bal arisini paralize ediyo ama cok uzun sürüyo öldürmek. Hornet'i öldürmesi cok kolay olmaz o raketlerin. Daha güclüsü lazim. Bizzat kullaniyorum o raketi.

9 voltlugu diye oyuzden diyorum, bu raketler 3 voltluk.
  • Yeni Oluştur...