Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Terbiyesizler benim yazdığımı yayınlamamışlar ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Hunger Games'den fırlamış arılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bkz: asiant gian hornet National da izlemistim. İbneler once scout yolluyor arilarin kovana. Sonra o donup arkasini toplayip geliyorlar ve butun suruyu olduruyorlar. Bal arilarin ignesi bunlara kisa geliyormus hiçbir sekilde savunma yapamiyorlar yani. Tek kurtulma yollari var o da scout u oldurmek. Onu da soyle yapiyorlarmis; Hornetin etrafini boyle top seklinde sarip vucut isisini yukseltiyorlar sonra hayvan oluyor. Eger olduremezlerse zaten suru gg. İnsanlarda da kidney failure a sebep olabiliyormus, ignesinde neurotoxin varmis. Bazen yasadigimiz yer icin sukrediyorum soyle hayvanlari gorunce valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 He kuş adası milli parkdada var bunlardan elma kadar ,bunlar öbeklenmişler tuvaletin önüne ,gidip sıçamamıştım bütün gün kol böreğiyle gezmek zorunda kalmıştım mg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 onun bı sebıde, eğer ısrarak falan öldürülerse sokarak öldürülerse, fermonlar yayıldığı ıcın diğer arılar gelip buluyo kovanı. o yüzdfen fermonların ve enzimlerinin bozulacağı bir sekilde öldürüyo bal arıları essek arasını. incelik surdaki, essek arsının dayabildiği sıcaklıkla bal arısınınkinin 1-2 derece falan farklı. haliyle icerdeki arılar ölüyo dısarda falan. baya dramatik bişi yanı. öte yandanda doğa işte hatun aşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sonra allah yok diyosunuz ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'ne yakışmadı bu hareket... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 siktirin gidin arılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Arılar: http://media1.policymic.com/site/articles/66337/1_photo.jpg Isırdıktan sonra ölen kişi http://www.nowtheendbegins.com/blog/wp-content/uploads/giant-chinese-killer-hornets-china-hu-feng-bible-book-revelation-9-locusts.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 en nefret ettiğim hayvan köpeklerdi. köpek korkusunu yendim. 1. sıraya arılar yerleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kafama sıkarım şunlara sokulacağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 arilara bak ya saka yibi amk. Herifin kola uziyle sikmislar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sunun 9 volt olani herturlu is gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Suya atlayınca kurtulamıyorsunuz, çıkmanızı bekliyorlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 een sevmediğim hayvandı. doğru tespit HANİ ALLAH HERŞEYİ Bİ DÜZENE GÖRE YARATMIŞTI? BU NE İŞE YARIYO LAN ?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Korax said: sunun 9 volt olani herturlu is gorur Abi bal arisini paralize ediyo ama cok uzun sürüyo öldürmek. Hornet'i öldürmesi cok kolay olmaz o raketlerin. Daha güclüsü lazim. Bizzat kullaniyorum o raketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 valla o göt korkusu ile arıyı yumruğumla öldürürüm. kendimden kaç kat küçük bir dallamaya ölecek değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Gizemle konuştum ben bu foruma bakmıyormuş abi, boşuna kasmışsınız. Koca 2. sayfa gizeme prim eforlarıyla geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ayfon said: Korax said: sunun 9 volt olani herturlu is gorur Abi bal arisini paralize ediyo ama cok uzun sürüyo öldürmek. Hornet'i öldürmesi cok kolay olmaz o raketlerin. Daha güclüsü lazim. Bizzat kullaniyorum o raketi. 9 voltlugu diye oyuzden diyorum, bu raketler 3 voltluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Korax said: sunun 9 volt olani herturlu is gorur sinek öldürücü müymüş bu. e ben bunu başka bir şey biliyorum. o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar