Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sizin islerde zormus mailde ek gonderme falan iyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 uk said: Email client ına kurallar ekleyin şu şu keywords varsa ek sorgula diye. Outlook 2013'te var mı böyle bi şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Gaboo said: gmail kullanın, ek falan yazıyosa ek yazdın ama eklemedin kardeş diye uyarıyor Aynen. Hastasıyım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 normal değil arkadaşlar bu doktora görünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 "roket adam" said: Gaboo said: gmail kullanın, ek falan yazıyosa ek yazdın ama eklemedin kardeş diye uyarıyor Aynen. Hastasıyım ya. abi direk şu. mükemmel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Killer said: cv'imi atmıştım ektedir diye AMA CV YOK? GFDS wips yeridne wips yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Arada ekler diyip, profiterol gönderdiğim de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Tuor_annare said: http://i.imgur.com/5tkk2Dz.jpg Ya arkadaş çalışma saatleri içerisinde foruma şöyle şeyler koymayın diye bin kez söylendi, hiç mi nasibinizi almadınız? anamız var bacımız var, insan nefsine hakim olamıyor niye yapıyorsunuz bunu WHY U DO THIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Cons said: Killer said: cv'imi atmıştım ektedir diye AMA CV YOK? GFDS wips yeridne wips yok? LSDFSDKFSAD HATIRLIYO MUSUN AFKSDLDFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Birde şu oluyor; mail: xxxxx ile ilgili rapor ekte belirtildiği gibidir. (dosya eklenmeyi unutulmuş) 2. mail: Önceki mail de ek unutulmuştur, özürdilerim. (bu mailde de dosya eklemesi unutulmu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 özür mailine de eki koymayı unuttuğum gün zaten istifa dilekçemi gönderirim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Ben yaptım. Ama istifa etmedim. Eeheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi ben bi belgedeki yazılar okunmuyor dediğin de paint de belgenin üzerine büyükçe okunuyormu yazıp göndermiştim.adam okunuyor diyince daha da bişi göndermedim.HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 büyük firmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 gmail'de mail içinde "ektedir" gibi kelimeler geçiyorsa hata veriyordu bir aralar böyle böyle dediniz ama ekte dosya yok, emin misiniz gibisinden.. çok takdir etmiştim. outlook'ta da olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Vingthor said: büyük firmalar. abi saçma sapan kişilere mail atarken umrumda olmuyor da en son trendyola 2 kere yaptım hiç hoş olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Önce ek'i koyun sonra yazmaya başlayın texti, alışkanlık haline geliyor 0 hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 trend'de ama çok yollu AHAHAHAHAHAHİÇAHAHAHAHAAKOMİKAHAHAHEHAHEADEĞİLAHAHEHAEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 office 2013de varmış http://www.slipstick.com/outlook/email/outlook-2013s-forgotten-attachment-checker/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Killer said: cv'imi atmıştım ektedir diye AMA CV YOK? GFDS Bunu ben de yaptım. Sonra işe referans olan adamı suçladım bir de (benim yerime o göndermiş mail'i kuzenim yazmış becerememiş keko diye). İşe alındım. Hala aynı şeyi yapmaya devam ediyorum. Sonra müdür hemen mail atıyor "yine unutmuşsun" diye, eki yolluyorum mehi diye ayrı mail atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Buradan hareketle güzel bir mail hikayesi anlatmak istiyorum. Şantiye şeflerinden birinin adı Sabri Serkan. Adam birincisi Sabri isminin kullanılmasını sevmiyor. İkincisi, her şantiye ortamı gibi gerginlikten nasibini alıyor. Aptal lojistikçi kızlardan biri "Sabri Bey'e sordum" diyecekken SABRİYE'YE SORDUM SABRİYE ŞÖYLE BİLGİ VERDİ falan diye bir mail atıyor. CC'de bütün proje ekibi var. Koordinatöründen sponsoruna. Kız sonra fatura kabul departmanına şutlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 arda bey? sdf kız mail yüzünden mi patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 davacı davayı açıyor Dava dilekçesini davalı yerine yine davayı açan davacıya yolluyorum Yanlışlık olmuş deyip alıyorum dilekçeyi düzeltiyorum Kısaca heeç bişi olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 APTAL OLDUĞU İÇİN ATILMIŞTIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben de çok yapıyodum önceki işte. 5-10 kere yaptıktan sonra olmayacak bu iş diyip önce eki koyup sonra yazmaya başladım. şimdiki işte ise mail ile işim olmuyo. en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar