Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Merhaba arkadaşlar, Adım Ali, aslında 1,2 senedir forumu okuyorum. Oyun bölümleri ile ilgilenmekteyim. Artık üyelik yapmanın zamanı geldiğini düşündüm. Tam bir dota2 hastasıyım. Sevgiler. Alıntıla
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 merhaba ali hoşgeldin sana sataşan olursa beni bulursun. ben 3/b de ülkü tan'ın sınıfındayım. Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 şöyle bi kaç senedir forumu okuyup üye olmayanları gördükçe kendimi bi garip hissediyorum. böyle sürekli röntgenleniyormuşum gibi. hoş geldin. Alıntıla
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Sadece okumak çok zevkli,okuyup gülmek falan.en son artık senin hoşuna giden bir konu olunca konuşasın geliyor. Alıntıla
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben de öyleyim. 2004 lerden beri bakardım bi ara bi şey yazmam gerekti üye oldum. anlaybiliyorum durumu. ama işte kapı arkasından izler gibi.. ne bileyim mesela bu satırları okuyan adam var şuan. foruma üye değil. mali müşavir işe yeni gelmiş poğaçasını kemirirken gözlük üzerinden ekrana bakıyor falan. ilginç. Alıntıla
Muaddib Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 blackhavvk said: Sadece okumak çok zevkli,okuyup gülmek falan.en son artık senin hoşuna giden bir konu olunca konuşasın geliyor. Dışardan çok eğlenceli ama forum birde içeriyi görmek lazım dedim kendi kendime. Zaten günün büyük bir kısmını evde bilgisayar başında geçiriyorum. Artık rahat rahat izlemlerim :) Alıntıla
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 o konuda handikap var, dışı pembe panşurlu içi duvarları kanla boyanmış bir yer burası. dikkatli olmakta fayda var Alıntıla
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Hoşgeldin, ne getirdin yanında? Alıntıla
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 imamizer said: ben de öyleyim. 2004 lerden beri bakardım bi ara bi şey yazmam gerekti üye oldum. anlaybiliyorum durumu. ama işte kapı arkasından izler gibi.. ne bileyim mesela bu satırları okuyan adam var şuan. foruma üye değil. mali müşavir işe yeni gelmiş poğaçasını kemirirken gözlük üzerinden ekrana bakıyor falan. ilginç. blackhavvk said: o konuda handikap var, dışı pembe panşurlu içi duvarları kanla boyanmış bir yer burası. dikkatli olmakta fayda var hahahah sabah sabah güldürdünüz beni serseriler. Alıntıla
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bu muaddib bana nerden tanıdık geliyo lan. daha önce bi yerlerde gördüm ben bunu. filmde mi? kitapta mı? bilemedim. Alıntıla
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ince ince yasemince'de vardı. Alıntıla
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 muaddib nickini kimse almamis mi lan? rezalet. birakiyorum forumu. biraz dune sonra da the culture okuyayim. Alıntıla
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 nefr'in anlamini merak etmemisim bunca zaman. http://antik.eksisozluk.com/show.asp?id=5013513 Alıntıla
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Gelecek sizin elinizde! tek yapmaniz gereken bu yaziya tiklamak! Alıntıla
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 incdarkness said: Gelecek sizin elinizde! tek yapmaniz gereken bu yaziya tiklamak! Alıntıla
Ren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 penceresi camcama muaddip selam saldım amcana muaddip amcan kızını vermezse muaddip turşu kursun fincana ** muaddip penceresi kapalı muaddip kolu altın saatlı muaddip sen böyle değil idin muaddip ablasından öğütlü muaddip penceresi perdeli muaddip çiçek açtı zerdali muaddip yeni de bir yar sevdim muaddip o da benden sevdalı * muaddip Alıntıla
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Hoşgeldiniz güzel bağyan, ben ramazan, tatar ramazan Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.