GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ST7a1aK_lG0 tam bir solo tam bir metal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Çok iyi duruyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 şu herifi şöyle bi filmde göremedik diyodum tam , böyle zıbam diye kapak oldu bana kasodasko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ULAN JENNIFERI GENE MI ELLETTIRICEKLER BU HIYARA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 aquila said: ULAN JENNIFERI GENE MI ELLETTIRICEKLER BU HIYARA! abi benim şu eğlenceden banımı kaldırsanıza naptım ben size :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 You'll never play Jennifer Lawrence's ass as bongo drums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 led zeppelin ne güzel grup ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 hakikaten ya. ne güzel gitmiş fragmana led zeppelin. bide jennifer ya. hayallerimin kadını. balım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 öeh kadro?!?! Jennifer Lawrence Christian Bale Robert De Niro Bradley Cooper Amy Adams Jeremy Renner Jack Huston (Boardwalk Empire) Louis C.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bale dışında hepsi çöp, bum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bana şu tarz O KADAR İYİ BİR HIRSIZ Kİ İSTEDİĞİNİ YAPIYOR, STİLLE YAPIYOR AYRICA BÜTÜN KARILARI DA GÖTÜRÜYOR filmleri çok bayık geliyor ya. Karakterlerin hiçbiri sempatik gelmiyor, senaryo ve gidişat her zaman b*ktan oluyor, film bunların kaygısında değil iyi film olmanın sinematikliğin derdinde değil çünkü, sırf oyuncuların adına gişe yapacağından emin. Tabi bu film çok kaliteli birşey de çıkabilir, ama böyle filmlerin %99u direk şey filmi: - Amerikalıyım ben, adım smith. - Bir kadınla tanıştım. - Kadını sinemaya götürüyüm, bunları görsün iyice azsın kendi hayatından despise etsin millet yaşıyor desin, eğer yeterince hafifmeşrepse akşama kendi üzerime atlar. Ooo p*ç ama iyi niyetli main guyla masum main kızın dans sahnesi de varmış, tamam tamam çıktı ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Laorx said: bale dışında hepsi çöp, bum. http://i.imgur.com/USdepZv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Tori said: Bana şu tarz O KADAR İYİ BİR HIRSIZ Kİ İSTEDİĞİNİ YAPIYOR, STİLLE YAPIYOR AYRICA BÜTÜN KARILARI DA GÖTÜRÜYOR filmleri çok bayık geliyor ya. Karakterlerin hiçbiri sempatik gelmiyor, senaryo ve gidişat her zaman b*ktan oluyor, film bunların kaygısında değil iyi film olmanın sinematikliğin derdinde değil çünkü, sırf oyuncuların adına gişe yapacağından emin. Tabi bu film çok kaliteli birşey de çıkabilir, ama böyle filmlerin %99u direk şey filmi: - Amerikalıyım ben, adım smith. - Bir kadınla tanıştım. - Kadını sinemaya götürüyüm, bunları görsün iyice azsın kendi hayatından despise etsin millet yaşıyor desin, eğer yeterince hafifmeşrepse akşama kendi üzerime atlar. Ooo p*ç ama iyi niyetli main guyla masum main kızın dans sahnesi de varmış, tamam tamam çıktı ekmek. adam resmen tokatladı filmi ssdhshsasfasfahfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 GONDARCENGIZ said: abi benim şu eğlenceden banımı kaldırsanıza naptım ben size :( Aynı kaderi paylaşıyoruz kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Btw @Tori silkmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kampanya başlatalım brah , banlar kalksın plz aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 of şu yeto kadını da her yerde oynatmaya basladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 poposu güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 güzemiş film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Az önce geldim filmden, 8/10 diyorum. Karakterleri çok iyi, hikayeyi de iç içe karakterlerin yaşantısıyla bütünleşik işlemişler, güzel hoş detaylar var. Hikaye çok iyi bir hikaye olamamasına rağmen film kendine has bir tarz tutturmayı başardığı için gayet güzel izlettiriyor seyirciye. Bu açıdan takdir etmek gerek. Bale'ın ve Jennifer Lawrence'ın performansları gerçekten iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Oyunculuk çok iyi Hikaye orijinal değil ama iyi Kurgu idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 baya keyifle izledim ya güzel filmdi, gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Jennifer Lawrence'ninde çekilmezi gerçekten çekilmiyor ha. Oyunculuk baya iyi de film çok sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 overrated çıktı zaten ya. dönem müzikler kostümler falan iyi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar