Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eskişehir Yıldönümü için Restoran

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Theridone said:

dürümcüye götür abi, 2 yıllık ilişki tuvaletin kapısının artık kapanmadığı ilişkidir bence

Abi farklı şehirlerde yaşıyoruz son 1 yıldır, ondan önce beraber yaşıyorduk; inanılmaz eksikliğini çekiyorum ve hiç bir özel günü denk getiremiyoruz. Bir erkek olarak ben istiyorum yemeğe çıkmak; durum o kadar vahim.

Yoksa ona sorsam etli ekmekçiye gidelim falan der. 6-7 aydır ilk kez geçende "waffle yiyelim mi?" diyerek kadın gibi davrandı.

Bu arada samimi bir yer arıyorum, yemekler güzel olsun, yemek üstüne içkimizle muhabbet edebilelim. Öyle vıcık vıcık olmasın ne bileyim.
Sosyal ağlarda paylaş

3 sene önce mezun oldum bir daha uğramadım Eskişehir'e fakat hala duruyorsa ve aynı kafada yerler ise SPR vardı Haller'in girişinde ortam olarak yıldönümünü kaldırır. Hasan Polatkan'da Bordo vardı fakat net 6-7 sene önce gitmiş olabilirim son kez, kapanmıştır belki.

Roof Garden'ın terasındaki restaurant fena değil ama yazın, o ihtimali geçelim. Hmmm. Fistan'ların mekanların yemekleri güzel oluyor ama romantik takılcam diyorsan bilemedim. 222'nin içindeki Sish duruyorsa onu da düşünebilirsin.

xaty said:

Kör Kamil'e gidin

Ha burası Eskişehir'de tek geçtiğim mekan alkol+yemek olarak fakat kadın popülasyonu 0-1 arası değişiyor ahah
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Kız arkadaşımla 2. yıldönümümüz, bir istanbullu olarak Eskişehir cahiliyim; papağan, kara kedi, donas, varuna vs. hariç bildiğim bir yer yok.

200 lira falan bir limit belirledim kafamda, akşam yemeği yiyip bir şeyler içeriz.

eskisehirde china town/sempre dışında gidilecek yer yok malesef yıldönümü için
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...