deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Kız arkadaşımla 2. yıldönümümüz, bir istanbullu olarak Eskişehir cahiliyim; papağan, kara kedi, donas, varuna vs. hariç bildiğim bir yer yok. 200 lira falan bir limit belirledim kafamda, akşam yemeği yiyip bir şeyler içeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 varuna çok leş yer ya oraya goturme de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Donasa mı götüreyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 dur hatırlamaya çalışıyorum mekanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 onur işkembeye götür. pilav üstü az kavurma yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 dürümcüye götür abi, 2 yıllık ilişki tuvaletin kapısının artık kapanmadığı ilişkidir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 romantik mi serin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Theridone said: dürümcüye götür abi, 2 yıllık ilişki tuvaletin kapısının artık kapanmadığı ilişkidir bence Abi farklı şehirlerde yaşıyoruz son 1 yıldır, ondan önce beraber yaşıyorduk; inanılmaz eksikliğini çekiyorum ve hiç bir özel günü denk getiremiyoruz. Bir erkek olarak ben istiyorum yemeğe çıkmak; durum o kadar vahim. Yoksa ona sorsam etli ekmekçiye gidelim falan der. 6-7 aydır ilk kez geçende "waffle yiyelim mi?" diyerek kadın gibi davrandı. Bu arada samimi bir yer arıyorum, yemekler güzel olsun, yemek üstüne içkimizle muhabbet edebilelim. Öyle vıcık vıcık olmasın ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 oha eskısehırde luks restoran yok sanırım? 222 - sish seff resturant bunlar disinda aklima bisi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ercanın mekanına götür işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sempre de olabilir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 sempre var işte daha ne olsun sish e otomotiv bayii sahipleri gidiyor lan pilavcı var bağlar da orasıda iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Taşlık tavuk yemeye götür bence Bjırrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Eskişehir yıldönümü için şeye gidebilirsin bak : Masa diye bi balık restoranı var, gayet nezih bi yer. Fasıl var, rakı var güzel bi ortam. (5 yıl önce gitmiştim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Sempre ye götür.Diğer sayılan yerler de iyi.Çok fazla yer yok zaten. Rakı balık tarzı bir şey istiyorsan kızılcıklı-adalar tarafında ki mezeye götür masaya değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 -.+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Kör Kamil'e gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 beraber kalma imkanınız varsa evde güzel bir yemek yap ona. daha ne olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 3 sene önce mezun oldum bir daha uğramadım Eskişehir'e fakat hala duruyorsa ve aynı kafada yerler ise SPR vardı Haller'in girişinde ortam olarak yıldönümünü kaldırır. Hasan Polatkan'da Bordo vardı fakat net 6-7 sene önce gitmiş olabilirim son kez, kapanmıştır belki. Roof Garden'ın terasındaki restaurant fena değil ama yazın, o ihtimali geçelim. Hmmm. Fistan'ların mekanların yemekleri güzel oluyor ama romantik takılcam diyorsan bilemedim. 222'nin içindeki Sish duruyorsa onu da düşünebilirsin. xaty said: Kör Kamil'e gidin Ha burası Eskişehir'de tek geçtiğim mekan alkol+yemek olarak fakat kadın popülasyonu 0-1 arası değişiyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Kadin gidince problem cikcak bi yer hic degil. Ben gitsem eskisehire goturcem sevgilimi, mezeler yemekler, atmosfer cok iyi bence. Ayri bi sicakligi, esnaf havasi var. Sakin basbasa oturup yemek icmek icin super bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kamile gidiler de yildonumu olayina gidilmez sen sempre'ye gotur en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi yemek ve detayı büyük bir organizasyon ile süpriz yapılmıyor ise nereye götürdüğün pek önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 deadwoll said: Kız arkadaşımla 2. yıldönümümüz, bir istanbullu olarak Eskişehir cahiliyim; papağan, kara kedi, donas, varuna vs. hariç bildiğim bir yer yok. 200 lira falan bir limit belirledim kafamda, akşam yemeği yiyip bir şeyler içeriz. eskisehirde china town/sempre dışında gidilecek yer yok malesef yıldönümü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Sish iyidir 200 liraya yemeğinizi yiyip bir kaç kadeh birşey içersiniz.Dikkat et bir kaç kadeh diyorum 3 4 değil :) Ha böyle fasıl dinleriz dersen ,arkadaşımın dükkanı var nezihtir.Genelde müşterileri tiyatrocu,sinemacı doktor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 deniz ürünleri seviyorsanız mezze ye gidin. hatta balık yemeyin yalnızca mezelerden yiyin. dua edersin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar