Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7. Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 05.10.2013 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

eneramo'nun olayı o zaten, peşine adam takıp ya da oyundan düşürerek kanat ve arkadan gelen orta sahalara boş alan açmak, onları pozisyona sokmak.

Almeida'nın da temel görevi aslında ama çok düşüyor oyundan.

Almeida yerine Eneramo'yu sokabilsek biz aslında hücum gücümüzden hiçbir şey kaybetmeyiz. Ama işte yabancı sınırı ...
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

besiktasin rakibine kirmizi cikmasi icin normal kurallarin ustune adamin sakatlanmasi ya da olmesi sarti var sanirim

birkaç yıldır böyle

Necip'i yok ettiler resmen o hareketten sonra, tam hareketlenmeye başlamıştı. Umarım toparlar ikinci yarı ...

Fernandes yine bitik. İşte bu yüzden satalım diyordum her şeye rağmen para ediyorken. Böyle maçlarda sorumluluktan kaçılmaz, senin kapasitendeki bir adamın sorumluluk alması gerekiyor.

Oğuzhan o yaşında çıkıp liderliğe savunup çabalamaya kasıyor, Fernandes ondan 3 kat daha tecrübeli ve yetenekli ama yok. Efendi gibi takılıyor, sağlık koşularına devam ediyor.

Bize net lider karakterli orta sahalar lazım, takımda zaten onun eksikliği de var. Olcay formdayken o liderlik yapıyordu ama o da bitik. 3 haftadır net sorunumuz bu...
Sosyal ağlarda paylaş

Bende maçı izlemedim valla , belki harbiden hakkı yeniyodur.

Ama sonuç olarak beşiktaş taraftarı o kadar çok hakkımız yendi diye ağladı ki gülmemek harbiden zor :D Yeter be abi her hafta her hafta yıllardır hakkınız yeniyor ahahaha artık yemesinler şu hakkınızı ya yoksa beşiktaş 100 puanla şampiyon ama işte hakları yeniyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

toggie said:

Melo'ya cıktı daha 2 hafta once. Kimse ölmedi bildigim kadari ile. Size kalsa rakip her hafta 8 kisi ile macı tamamlayacak. O kadar cok hakkınız yeniyo ki, ye ye bitmedi anasını satayım.

maci izlemeden totodan sallayan tataftarlar gelmis yine

gayet izliyorum onumde acık su anda.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

applev0dka said:

toggie said:

Melo'ya cıktı daha 2 hafta once. Kimse ölmedi bildigim kadari ile. Size kalsa rakip her hafta 8 kisi ile macı tamamlayacak. O kadar cok hakkınız yeniyo ki, ye ye bitmedi anasını satayım.

o zaman cikmayan 2 tane kirmiziyi soyleyecek kadar objektif oldugunu dusunmek istiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

toggie said:

applev0dka said:

toggie said:

o zaman cikmayan 2 tane kirmiziyi soyleyecek kadar objektif oldugunu dusunmek istiyorum..

biri eneramo, digeri bilege basan eskisehirli zenci olmak uzere 2 kabul edilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...