pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Kahrolsun labris!!!!!11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sırf şirket şeysi yüzünden eskisi gibi yazamıyorum. madalyonlarım olmadı, mağdurum. anca okuyorum. bu mesajı da zor koşullar altında cep telefonundan atıyorum, postum bulunsun da şirketlere motivasyon vs şeklinde yedirme konusunda gelişme olmuş mu diye bakayım arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 aa 2013 de hala ofisten çalışanlar var ne kadar banal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 inyormaynd said: Rasmon said: Evde çalışırsam mini bardaki viskilerden tobleronlardan mojitolardan jagerlerden nasıl faydalanıcam DÜDÜK Sen nerede çalışıyorsun gardaş ? değişik bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 spotflux görmüyor mu işinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 işimden ayrıldım ordayken kullandığım şifrelerimi değiştirmeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 cacodemon said: Blocked by Websense Bazı bazı paticik de oyun kategorisinde diye engelleniyor, 2dk sonra tekrar deniyorum giriyor. bu arada oluyor "aha yasaklandı" diyorum 1 2 refresh sonrası geçiyor o his Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 labris kullanan varsa soylesin bi guzellik yapmaya calisiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Editor said: 9 tl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 websense'e çare bulun lan. futbol bölümündeki konuların yarısında SEX diye uyarı veriyor. Kim bilir neler neler yazdınız oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 çareyi söyledim daha önce dupe olmasın tekrar yazmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 çabukvpn kullananlarda 3 aydan sonra basur belirtileri baş gösteriyor diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ultrasurf hotspot tarzi programlar kullanin yada adi sani duyalmamis tarzda benzer bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 editör sen miydin cabukvpn işini yapan. 1-2 ay önce alacaktım satınalması çalışmıyordu başka yerden aldım =) düzelttiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 kendi işinizi kurun, her site serbest. girecek vakit bulursanız tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben de oyun şirketinde çalışıyorum steam yasak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 o biraz saçmaymış. ben de oyun departmanındayım ve her şey serbest. ps3 fln da var üzerine. departman adının hakkını veriyor en azından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 df said: editör sen miydin cabukvpn işini yapan. 1-2 ay önce alacaktım satınalması çalışmıyordu başka yerden aldım =) düzelttiniz mi? Panelimiz yenilendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Abi hangi bölümlerde okudunuz ne çileler çektinizde geldiniz kim bilir şuan iş hayatı da çok yıpratıyodur falan ... AMA OYUN DEPARTMANI NE YAAEEE. Hayattan soğutuyor insanı biz burda alakasız saçma sapan şeyler yapalım sizde orda oyun falan pfff nefret ediyorum hepinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 başlığı "köleler ve efendiler" olarak değiştirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Mithat said: Abi hangi bölümlerde okudunuz ne çileler çektinizde geldiniz kim bilir şuan iş hayatı da çok yıpratıyodur falan ... AMA OYUN DEPARTMANI NE YAAEEE. Hayattan soğutuyor insanı biz burda alakasız saçma sapan şeyler yapalım sizde orda oyun falan pfff nefret ediyorum hepinizden. bölüm alakasız da akşama kadar da oyun oynamıyoruz abi. development. bi bug list geliyo hayattan soğutur. akşama kadar gta oynayıp para almıyoruz merak etme =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 df said: bölüm alakasız da akşama kadar da oyun oynamıyoruz abi. development. bi bug list geliyo hayattan soğutur. akşama kadar gta oynayıp para almıyoruz merak etme =P Hani biraz oyun oynuyosunuz ama çok değil , savunmanı seviim senin , 8 saat var , paticik tek girebildiğim site , geri kalanı komple iş , hesabı sen yap. Hani 'biraz' bile oyun oynasak yeter bana mesela . O yüzden 'akşama kadar da değil yae' pek bi savunma değil benim gözümde şuan. İşin güzel işte söylenme :D Ayrıca iphone app falan yapan oyun yapan firmada çalışan arkadaşım var ( sanırım öyle bişi yapıyo hiiiiiiç emin değilim) adamın işi galiba o bugları bulmak , bundanda emin değilim ya , adam resmen oyun oynayıp beğenmemek için para alıyo diye küfür etmiştim adama zamanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi sen işinden o kadar nefret etmişsin ki o yüzden her şey güzel gelir. bizde de var tester 1-2 tane ama aynı oyunu yaklaşık 10 tane cihazda 1000 kere fln oynamak adamı hayattan soğutur. ki oyun güzel de değil gerisini sen düşün =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 benim bilgisayarda wow ve diablo yüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Şimdi şu var , 8 saat call centerda çalışıyormuş gibi telefon cevaplamakla , kötü bir oyunu oynamak arasında dağlar kadar fark var gibi geliyor. He tabii bi o arkadaş buraya geçsin , bi ben onun pozisyona geçiim , bakalım , beğenirsek yerimizde kalırız , beğenmezsek geri döneriz , görmeden laf etmiim :D Şaka maka 8 saat saçma sapan oyunlar oynamak şuan kulağa hoş gelmemeye başladı , düşünsene her allahın günü oyun oyun oyun , jinekoloğun cinsel hayatı gibi bir oyun hayatım olurdu ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar