Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş yerinde girilemeyen siteler

Mithat

Öne çıkan mesajlar

sırf şirket şeysi yüzünden eskisi gibi yazamıyorum. madalyonlarım olmadı, mağdurum. anca okuyorum. bu mesajı da zor koşullar altında cep telefonundan atıyorum, postum bulunsun da şirketlere motivasyon vs şeklinde yedirme konusunda gelişme olmuş mu diye bakayım arada
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hangi bölümlerde okudunuz ne çileler çektinizde geldiniz kim bilir şuan iş hayatı da çok yıpratıyodur falan ...

AMA OYUN DEPARTMANI NE YAAEEE. Hayattan soğutuyor insanı biz burda alakasız saçma sapan şeyler yapalım sizde orda oyun falan pfff nefret ediyorum hepinizden.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Abi hangi bölümlerde okudunuz ne çileler çektinizde geldiniz kim bilir şuan iş hayatı da çok yıpratıyodur falan ...

AMA OYUN DEPARTMANI NE YAAEEE. Hayattan soğutuyor insanı biz burda alakasız saçma sapan şeyler yapalım sizde orda oyun falan pfff nefret ediyorum hepinizden.

bölüm alakasız da akşama kadar da oyun oynamıyoruz abi. development. bi bug list geliyo hayattan soğutur. akşama kadar gta oynayıp para almıyoruz merak etme =P
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

bölüm alakasız da akşama kadar da oyun oynamıyoruz abi. development. bi bug list geliyo hayattan soğutur. akşama kadar gta oynayıp para almıyoruz merak etme =P

Hani biraz oyun oynuyosunuz ama çok değil , savunmanı seviim senin , 8 saat var , paticik tek girebildiğim site , geri kalanı komple iş , hesabı sen yap. Hani 'biraz' bile oyun oynasak yeter bana mesela . O yüzden 'akşama kadar da değil yae' pek bi savunma değil benim gözümde şuan. İşin güzel işte söylenme :D

Ayrıca iphone app falan yapan oyun yapan firmada çalışan arkadaşım var ( sanırım öyle bişi yapıyo hiiiiiiç emin değilim) adamın işi galiba o bugları bulmak , bundanda emin değilim ya , adam resmen oyun oynayıp beğenmemek için para alıyo diye küfür etmiştim adama zamanında :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen işinden o kadar nefret etmişsin ki o yüzden her şey güzel gelir. bizde de var tester 1-2 tane ama aynı oyunu yaklaşık 10 tane cihazda 1000 kere fln oynamak adamı hayattan soğutur. ki oyun güzel de değil gerisini sen düşün =P
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şu var , 8 saat call centerda çalışıyormuş gibi telefon cevaplamakla , kötü bir oyunu oynamak arasında dağlar kadar fark var gibi geliyor.

He tabii bi o arkadaş buraya geçsin , bi ben onun pozisyona geçiim , bakalım , beğenirsek yerimizde kalırız , beğenmezsek geri döneriz , görmeden laf etmiim :D

Şaka maka 8 saat saçma sapan oyunlar oynamak şuan kulağa hoş gelmemeye başladı , düşünsene her allahın günü oyun oyun oyun , jinekoloğun cinsel hayatı gibi bir oyun hayatım olurdu ondan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...