Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekim Ayı Masaüstü(wallpaper da olur)

JestersTear

Öne çıkan mesajlar

Ekim Ayı Masaüstü diye açmış parantez içinde wp de olur yazmış bi de. eyvallah ya saol. bu işin raconu bu mu lan. bu topiklerin açılış amacı senin desktopunda hangi iconlar onları görmek. wpyi nabayım ben. her taraf wp zaten.

masaüstü paylaşak ihihihihi diyip karı koymak ayrı güzel. sorsan sanatsal der. action öncesi hatun dağılmadan çekilen fotolardan biri işte.

kalitesiz adam
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

Ekim Ayı Masaüstü diye açmış parantez içinde wp de olur yazmış bi de. eyvallah ya saol. bu işin raconu bu mu lan. bu topiklerin açılış amacı senin desktopunda hangi iconlar onları görmek. wpyi nabayım ben. her taraf wp zaten.

masaüstü paylaşak ihihihihi diyip karı koymak ayrı güzel. sorsan sanatsal der. action öncesi hatun dağılmadan çekilen fotolardan biri işte.

kalitesiz adam

http://i.imgur.com/EHtad8V.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

JestersTear said:

Thanks samaella.

Ayrıca sanatsal olduğu için paylaştım. ArgumentFinisher.

Adam ya sanatı yanlış anlamış bilmiyor, ya da gerçekten hiçbir şey anlamamış, nöropsikoloji yetersiz kalmış.

Ban hammer'ı kafasında parçalardım ben olsam sırf böyle 8. sınıf forum başlığı açtığı için.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır düdüge direk abanmadım da yani, sordu efendi efendi söyledim.

Kendi kaşındı yani. Karı resminin savunulacagı biryer değil ki burası. Bu tipler barındıgı zaman çingene forumuna dönüyor.

Şu aptal kate upton threadleriyle başladı şu, en başında söylenseydi yasak oldugu uzamazdı şu mevzular.

Ha yönetimin suçu değil tabi, iki dakka adam yerine koyup kendi ellerinizi sansürleyebileceğinizi umdukları için böyle gerzekliklerle yoruyorsunuz insanları.

Neyse ya sıkıldım, kenar mahalle barzosuyla oturup forumda tartışacagıma işime bakayım, kolay gelsin.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...