forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 jester haklı zaten karı resmi koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 JestersTear said: HAHAHAH kız pic'iyle cevap vermen iyi oldu Durmak yok, devam et. http://i.imgur.com/vwGq1se.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Yok güzelim ya dozunda bırakmayı bilmeli, neyse topicde garbage oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Tabi canım, kalitenin adresiydi çünkü açtıgında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bir fileli çorap bu kadar etki yaratmamalı ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Xunn ekran kartını aldıktan sonra eskisi gibi etki bırakamıyor etrafına yazık etti kendine... Gelen geçen tekme atar oldu yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ekim Ayı Masaüstü diye açmış parantez içinde wp de olur yazmış bi de. eyvallah ya saol. bu işin raconu bu mu lan. bu topiklerin açılış amacı senin desktopunda hangi iconlar onları görmek. wpyi nabayım ben. her taraf wp zaten. masaüstü paylaşak ihihihihi diyip karı koymak ayrı güzel. sorsan sanatsal der. action öncesi hatun dağılmadan çekilen fotolardan biri işte. kalitesiz adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 abi upgrade yakındır sen cüzdanı hazırla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Eylül'ün masaüstü ayın son haftasında açıldı tek sayfa, güncele tıkladım ekim koptu gidiyor. Dedim aha kesin pislik çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bi karar ver bence. Çark edip durma. Ya ben karı thread'i açtım de arkasında dur, yada ortalık karıstırdım master trollüm ben diye gez. JestersTear said: Ama ortalığı karıştırmaya yetti memesiziylede çıkıyormuşsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bingildak said: abi upgrade yakındır sen cüzdanı hazırla Bi laf vardır 1 karıyla 1 kere diye :) Yeni bir koca bulması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Sequoya said: Xunn ekran kartını aldıktan sonra eskisi gibi etki bırakamıyor etrafına yazık etti kendine... Gelen geçen tekme atar oldu yazık lan İşlemci al. Bu çok ısınıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yok size masaüstü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Thanks samaella. Ayrıca sanatsal olduğu için paylaştım. ArgumentFinisher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 fede taban girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bu adam gerçekten o kadar güzel mi ya bak şimdi gerçekten meraklandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 olm ben keko gibi resim linkledim ama 4 sayfa drama dönmüş lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 fede said: Ekim Ayı Masaüstü diye açmış parantez içinde wp de olur yazmış bi de. eyvallah ya saol. bu işin raconu bu mu lan. bu topiklerin açılış amacı senin desktopunda hangi iconlar onları görmek. wpyi nabayım ben. her taraf wp zaten. masaüstü paylaşak ihihihihi diyip karı koymak ayrı güzel. sorsan sanatsal der. action öncesi hatun dağılmadan çekilen fotolardan biri işte. kalitesiz adam http://i.imgur.com/EHtad8V.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 JestersTear said: Thanks samaella. Ayrıca sanatsal olduğu için paylaştım. ArgumentFinisher. Adam ya sanatı yanlış anlamış bilmiyor, ya da gerçekten hiçbir şey anlamamış, nöropsikoloji yetersiz kalmış. Ban hammer'ı kafasında parçalardım ben olsam sırf böyle 8. sınıf forum başlığı açtığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 İkon fetişizmim yok diye bu kadar da yapılmaz ama, kız gibi suratımız yok ki dinletelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Rasmon said: 40 yıllık zenciyim böyle atar görmedim. rasmon naber? İşler yoğun heralde, hayat nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 popcorn'umu aldım, xunn'un laf koymalarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 http://thebestofthailand.files.wordpress.com/2011/12/phuket-thailand-vacation-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Hayır düdüge direk abanmadım da yani, sordu efendi efendi söyledim. Kendi kaşındı yani. Karı resminin savunulacagı biryer değil ki burası. Bu tipler barındıgı zaman çingene forumuna dönüyor. Şu aptal kate upton threadleriyle başladı şu, en başında söylenseydi yasak oldugu uzamazdı şu mevzular. Ha yönetimin suçu değil tabi, iki dakka adam yerine koyup kendi ellerinizi sansürleyebileceğinizi umdukları için böyle gerzekliklerle yoruyorsunuz insanları. Neyse ya sıkıldım, kenar mahalle barzosuyla oturup forumda tartışacagıma işime bakayım, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 herşeyi geçtim de ikonsuz düz wp koymak cidden anlamsızlığın doruk noktası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar