Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

mage çöp ötesi olur. board control'e yetişemez.

şunu okudum, geçmişteki tüm görüşlerin, şimdiki tüm görüşlerin ve gelecekteki tüm görüşlerin geçersiz oldu benim için.

Flamestrike
Polymorph
Arcane Explosion vs.

ama "o 1 dmg var yaa o 1 dmg.."
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

sabonis said:

mage çöp ötesi olur. board control'e yetişemez.

şunu okudum, geçmişteki tüm görüşlerin, şimdiki tüm görüşlerin ve gelecekteki tüm görüşlerin geçersiz oldu benim için.

Flamestrike
Polymorph
Arcane Explosion vs.

ama "o 1 dmg var yaa o 1 dmg.."

biraz mage oyna, biraz dediğim 50 maç falan. öyle konuşalım. heralde 200'den fazla mage ile maç yapmışımdır, o 1 damage olmazsa mage çöker çok net yani. yetişmiyor damage çünkü. illa 2-3 tane minion 1 hp ile kalıyor, onları öyle 1 vurarak temizlemezsem kart falan kalmaz elimde hiçbir şekilde.
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

http://www.hearthnation.com/news/internal-hearthstone-ipad-testing/ ipadde şahane oynanırda telde zor olur zaten sadece ipad e çıkacak

hah aynen işte. müthiş de olur tablette. ama tabii touch screen'in bok yemesinden dolayı yanlış yerlere atılabilir spell'ler. onay tuşu konulabilmeli opsiyon olarak. o opsiyonu seçince sorsun "bu character'a spell atıyorsun doğru mu?" falan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

ipad in touch screeni gerçekten çok hassas ya problem olmaz daha önce başka kart oyunu oynadım ben, androidli tabletler olsa problem olurda.

Tahminimci her hareket çift dokunmayla olucak, kartların üstüne 1 kere dokunduğumuzda info sunu okuycaz çift dokununca seçicez, spell atma da çift dokunma olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...