Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 If you tested the Battle.Net Desktop App during beta, you will be receiving a Hearthstone beta key in your email shortly! This is the special gift promised to beta testers. Alakası varmış demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Darksun said: If you tested the Battle.Net Desktop App during beta, you will be receiving a Hearthstone beta key in your email shortly! This is the special gift promised to beta testers. Alakası varmış demek :) bunu söylediğimde bana atar yapan çok bilmişleri sıraya alalım hemen. geçin şöyle önden önden sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 yalan o, bana hala gelmedi 2 aydır beta client kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bi legendary i disenc yapıp baska istedigimizi alabiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 çıkan toz yapmaya yetiyorsa alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Yeni bir draft faciasına hazırım, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Yine 2-3 güzel lock kartı hariç gelmedi desteden, ben de desteyi 2-3-4 manalı minionar la doldurdum, çok piç deste oldu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 dün sadece "2 veya az manalı minion summon" questi için 2 manaya kadar minion dolu bir deste yaptım, kart çekmek için de lock seçtim, 3 oyun 3 win. 5 mana maks gördüğüm. wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 herkese farklı quest geliyor sanırım daily olarak. bana da shaman dominion geldi(5 maç kazanma) dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 evet, herkesin dominionu kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 herkesin farklı olmasa her gün rogue vs rogue, hunter vs hunter mirror maçları oynayıp dururdunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 dün 3 quest win 2 Warrior/Priest win 2 Rogue/Warrior win 5 warrior/Paladin gelmişti, mis gibi her galibiyet 3ünede etki etti =P Şimdi elimde win 5 warrior/Paladin ile yeni gelen win 5 Paladin/preist mi ne var , paladinle dayak yiye yiye kazanmaya çalışacağız anlaşıldı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bana hergün tek q size neden 3 tane onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Biriktirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Dworgian said: dün sadece "2 veya az manalı minion summon" questi için 2 manaya kadar minion dolu bir deste yaptım, kart çekmek için de lock seçtim, 3 oyun 3 win. 5 mana maks gördüğüm. wtf? Aynısı bana da oldu, warlock la efektif oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ben pala ile hallettim o görevi hero power ile summon ediyordum 4 oyunda bitti. 3 win. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ben o lock destemle devam edicem lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slawn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Quest Rewards Çabucak gold kasabilicekleriniz dailyler dışında; Defeat every Expert AI Hero(100g) Unlock every Hero(100g) Collect every card in the Basic Set(100g) Win 100 games in any mode(300g) 1-Ranking olayının bir gold getirisi yok galiba şu an. Haftada bir restleniyor bide. konu onuncu ayda açılmış değişmiştir şimdi belki. 2-Gold kartları(özelliği aynı, şekilli kartlar) nasıl alıyoruz. bende 2 tane var ama nasıl geldiğini anlamadım. 3-anti-priest decklerin hali ne olucak!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 teli işyerinde unutmuşum. notebooka format attım deli gibi şimdi accounta giremiyrm. ipade yukledım anahtarı ama kodları kabul etmıyor. var mıdır başka çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Yok. Verficationı hesaptan kaldırmak da baya zor zahmetli iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Slawn said: Quest Rewards Çabucak gold kasabilicekleriniz dailyler dışında; Defeat every Expert AI Hero(100g) Unlock every Hero(100g) Collect every card in the Basic Set(100g) Win 100 games in any mode(300g) 1-Ranking olayının bir gold getirisi yok galiba şu an. Haftada bir restleniyor bide. konu onuncu ayda açılmış değişmiştir şimdi belki. 2-Gold kartları(özelliği aynı, şekilli kartlar) nasıl alıyoruz. bende 2 tane var ama nasıl geldiğini anlamadım. 3-anti-priest decklerin hali ne olucak!! Gold kartlar level atladikca geliyor, basic olanlar. Disenchant olmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 her kartın gold u var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Beta accountlar live olacak mı aynen. Parayla pack alcam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar