totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 şans işte dogru kartı dogru yerde çekmekte çok onemli. karşımda ki rakipler genelde çok iyi kartlar çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Hannibal44 said: totemic said: ağlama duvarına çevirdim burayı ama başka turlu sınırımı atamıyorum. deli olucam milletin elindeki destelere kartlara bakıyorum bir de kendi elimdekilere ulan bu kadar legendaryi epiği kasarak almış olamazlar heralde. para verenin çerez keyfi oluyoruz resmen.. biz anca 150 gold bırıktırcez de arenaya giricez de orda win alırsak para ve pack gelicek ordan da legendary falan dusucek. ölme eşşeğim ölme. zaten playde 3 win alıcaz da 10 gold gelicek diye 1 saat ugrasıyoruz. sinir hastası olmak için. ama inat ettim 1 euro bile vermicem blizze. asdf oh içimi döktüm rahatladım. Aslında onlarda para vermiyorlar. Arenaya girdiğin zaman diğer arena goldunu çıkartıyorsun. Öyle öyle sürekli arena kasarak çıkatıyorlar o kartları. Her arenada en az 5-6 win alarak bunu başarıyorlar tabi. haha yahu zannediyor musun ki para verip alinca her boosterdan legendary cikiyor? hat safhada casual bir oyuncuyum; gunde 1 arena tamamlayabilecek vaktim genelde olmuyor. para verip booster aldim 40lik, 2 defa. toplamda 3 tane legendary cikti. kaldi ki vakti olan adam icin para vermek cok gereksiz boosterlara. biraz stream izlemeni tavsiye ederim, oldukca cok sey kapiyorsun. olusturdugun destede ne var ne yok yaz bir kagida oynarken takip et, ufak degisikliklerle ayni desteye sadik kal. hannibal'in dedigi gibi, cok sik arana yapiyorlar, goldlari patlatip legendary yapiyorlar olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Örnek: http://www.youtube.com/watch?v=T6aNG-g3w4Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ruh hastası alsam bile adam tutar ona açtırırım 30 dakika packmi açılır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 tamam da o herif o kadar gold'u nasil kazandi? birsey mi kacirdim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 abi sakamı ya alin karsınza birini pişti oynayın daha ii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 wipe oncesinden olani veriyorlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Ayfon said: tamam da o herif o kadar gold'u nasil kazandi? birsey mi kacirdim? betanin ilk zamani wipe geldiginde o zaman kadar harcanan paralar gold olarak eklendi hesaplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 arenada mage seçeriz ne flamestrike ne bliz ne nova ne coc gelir hatta arcane expo bile yok cizıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Maçta kaybeden kumarda kazanırmış Baktım fener yeniyor daily yapayım dedim hp 3 e düştü yerden froze all minion geldi karşıda eleman minionları dizmiş 2 tane stormwind champion var 3 el 2 frost nova ile eli çevirdim adam 12 hpden kaybetti onca minion sap gibi dizili kaldı atrcane intellect balı canmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 paticik turnuvasi => http://forum.paticik.com/read.php?35,7282778 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 priest bu haldeyken bu oyun oynanmaz açık ve net harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 ulan dün bug bulmuştum bugün düzelmiş herifler fena kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Huntera da el atsalar iyi olacak, arenada hunter varsa sec, hic derdin tasan kalmasin. Cok sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2013 arena'da ilk defa rogue aliyim dedim saçma iyi draft geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 arena mage deck seçiminde 1 tane bile fire pyro vs gelmemesi epic epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 leeroy varmis yeni gördüm :P whelp summon yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 oyunu denemek istiyorum da key nasıl edinilir? edit: altta başlığı varmış yeni gördüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 arena deck yapmasını hala bilmiyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Seperate said: arena deck yapmasını hala bilmiyorum ben ya aynen. var mıdır ufak tricks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ben normal deck yapmasını bile bilmiyorum gözüme güzel gözükenleri koyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 googleda aratın oynamak istediğiniz ırka ait deckler bulabilirsiniz battle forumlarında baya deck paylaşanlar var. basic deck buildleri kullanmanızı öneririm newbieyseniz, oynadıkça eksikleri farkedip kart değiştiriyorsunuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ırç değil class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 aman öf unutuyorm hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar