Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bundan sonra öyle olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 paticik şampiyonşip ne zaman olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 bastim followu, bakarim ara ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Bende izlerim eğer makul vakitde olursa. Ayrıca cidden bir turnuva yapsak çok güzel olur. Teknik olarak mümkün olsada katılım ücretli olsa. Mesela 300 gold falan. Birinci olanda toplanan parayı alsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Güzel fikir ödüllü olmasi ama önceden haberimiz olsun gold biriktirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 oyunun open beta tarihi belli mi? ya da wipe falan gelecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 wipe yok diyorlardı en son ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Birbirinize nasil gold vereceksiniz? Odullu olmasinin tek yolu gercek para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 betakey saytım arkadaşa 250 liraya hahaha düzgün konuşun. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Ace ballıydı ya dün gece. Ama güzel stream oldu. Hayranları bile oldu ace'in hatta hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 millet o kadar para bayıldı decklere wipe gelirse binalarını basarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ace kaçta başlıyorsun abi şöyle 10 gibi başlasan süper olur, işçi sınıfı olarak biz de izleyebilelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Mikrofonu tanımıyor bilgisayar. 1 saattir onunla uğraşıyorum. Lütfedip tanırsa eğer başlayacağım. Lan illa bi aksaklık olmak zorunda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 abv böyle deck mi gelir arena da üst üste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 4 wrath, 2 starfall, 3 starfire, 3 azure, 1 malygos.. Ayıptır günahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 1.30 da izliyim bi bakım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Rakip malygos u koyduğunda hemen indiremiyorsanız muhtemelen oyun bitiyor zaten , turn rakibe geçince speller yapışıyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ace skor ne oldu sonuna kadar kalamamistim (Redsis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ohaaa ohaaa ohaaaaaa. 8 win'de bir warrior decki ile karşılaştım......... dillere destan.... 1 arathi 2 fiery war axe 1 arcanite reaper 2 cleave 2 execute üstelik bunları TAM ama TAM gereken zamanlarda çekmesi... olacak iş değildi. tam 4 kaldım ama çevirdim oyunu. elinde Arcanite reaper varken, cleave geldi, sonra arcanite ile taunt'uma vurdu, sonraki tur bana vurdu öldüm... olacak iş değildi gerçekten. adama hem baya iyi gelmiş deck, hem de üstüne oyunda inanılmaz iyi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hunterle play modunda kan ağlatıyorum ama iş arenaya gelince ağlayan ben oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Spellsiz, silahsiz oynadigimi biliyorum, cidden cok sans istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Arenada shaman paladin vs daha stabil digerlerine gore. En boktan minionu bile adam edecek bufflar var bunlarda. Hunterda beast vs dengeli gelmezse melul melul bakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 aynen ya hunteri gorunce arenada hemen onu seçiyorum sankı kendı deckimle oynayacakmışım gibi. bundan sonra paladin veya shaman seçicem ama yine şans önemli bir faktör. 1.5 euro veren oluyor mudur arenaya girmek için acaba?? 50 euro verip 40 booster alsam mi diye düşünüyorum bazen. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi mm' de sıkıntı var galiba, karşıma bir paladin çıktı secret diye bir şey açtı ilk defa gördüm bilmiyorum ne olduğunu. adamın 8/8 minionunu indiricektim üzerine oyun kesin bende diyodum secret açıldı benim 9 luk atak gitti bişi çıktı ona vurdu falan. üzerine adam 3 tane rare attack açtı. neler oldu bi bok anlamadım oyunda. lan daha benim 8 galibiyetim var en az 2 katı yenilgim var nerden çıkıyo böyle rakipler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Noble sacrifice oynamış adam, sen de bilmediğin için ağzın sulanarak saldırmışsın heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar