Nekro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Wolas said: 8i eli geçince zaten control deckler dışında herkes mala bağlıyor +1 aynen su decki guzellestirdim son 15 oyunda 2 loose falan. Heronun hp si genelde 10 civariyken adaminki full e yakin oluyor. Ama karti bitiyor. Sonra basliyorsun dizmeye kesin win. o loose larda priest hep. Abi mind control un cok op oldugunu gormek zor mu ? en az 15 manalik is yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Sawer said: Bütün adamlara charge veren kart'ın varken, bütün minionları charge'lı yapmak çok mantıklı değil gibi Faerie dragon ve stealth worgen içinkullanıyorum bi tane charge vereni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 priest 8 manaya kadar sürekli denial atmasa mc o kadar büyük sıkıntı değil smite swp swd nova holy fire mc karşıdan kopyaladığı 6 kart var daha. onlar da cc gelirse öeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 dreagloth said: Dikkat ediyorum wizard diyor bazılarınız yapmayın ayboluyor. meyç! olm oyunlar karışıyor artık lsakdjas birinde wizard, birinde mage, diğerinde witch eeaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Parliamert said: Aceace nerde, şampiyon olmuş bugünkü turnuvada. Tebrik ediyoruz efenim. Ne turnuvası ya? Tebrikler Aceace. Bir kere yendim ama onu sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Facebook'taki Hearthstone Turkey grubunun düzenlediği turnuva. İlk turda elenince baya koydu bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Dworgian said: dreagloth said: Dikkat ediyorum wizard diyor bazılarınız yapmayın ayboluyor. meyç! olm oyunlar karışıyor artık lsakdjas birinde wizard, birinde mage, diğerinde witch eeaah Oha 40 yildir wow oynuyorum, hearthstone'da wizard var saniyorum. Harci bütün oyunlar birbirine giriyo. Ben de üstüne basa basa wizard diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 olabilecek en kötü kartları çektiğimizden dolayı yenilip ağlamayı geride bıraktık mı yoksa ağlayabiliyor muyuz halen sfsdf geç başladık oyuna idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Hep aglanacak. Ben haftalardir 1 legendary cekemedim. Yok yok yok. CURSE MI yedim ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 31dendir. Ne curse u allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Liebe said: olabilecek en kötü kartları çektiğimizden dolayı yenilip ağlamayı geride bıraktık mı yoksa ağlayabiliyor muyuz halen sfsdf geç başladık oyuna idare edin isteyen istediği gibi ağlar :D ama tabii biraz algıda seçicilik oluşabiliyor bu tarz durumlarda. rakip en iyi kartları çekerken, sana en kötü kartların geldiğini düşünüyorsun halbuki alt tarafı 2 tane kötü kart çekmiş oluyorsun falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 legendary isterim ben de yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 şunu öğrendim ki, demolisher ile blood imp patlatırsanız, rage quit yapabiliyormuş warlock :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 shaman deck yaptım nette guideları falan inceleyerek. efendime söyliim karşıma shaman geldi güç bela adamın bütün minionları indirdim galiba, 10 mana civarındayız hani 1 el dayansam indiricem adamı adam +1 spell totemiyle 7x2 vurdu windfury ile. flametongue ile +3 kartı koydu windfury bastı patladım sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 benim ilk pack de Molten Giant ikincide Gruul çıktı da oyun cabuk baydı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 priest op ya basic deck ile asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Abi nasıl çıkıyor ya basic carddan içim baydı Ne yapmak gerekiyor legendary epic card çıkartmak için varmı bişey yoksa pure Chance mş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 pack leri actıgımda noob dum tam, legendary ı olduklarını sonradan çakdım, bilmiyorum yani nasıl çıkıyor. gruul hayvan gibi kart zaten buff atiyorum her turnde 1/1 kendini buff luyor, bi kere 21 hp li adama oneshot cektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 demin 5 e 5 tauntlu chargelı domuzumla ilk macımda mage e quit attırdım arenada. HADİ 9-0 GELSİN. AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Tamamen şans tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 fazla beta key i olan var mıdır? arkadaş hesaba çöktü giremiyorum; allah için help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Priest op ya mindplast 5 vuruyor her oyuna 25 / 30 başlıyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 arenada druid 0/0 dan senjin açtı bana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Sen de priest olacaksın iste shadow wordu koyup özür dileyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 0 mana lan daha oyun yeni başlamış yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar