ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ABİLER ABLALAR ŞU SON VİDEOYU AYRI İZLEYİN EN GÜZELİ BU :)
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 monoscope said: abi o son video ne öyle ya oha Güldüm ve eğlendim baya :)
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Suna -Deck aldim- diyip durmayin. Ya "Pack" yada "Booster" onlarin adi.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 800goldum var harcamaya kıyamıyorum. arena mı yapsam pack mi alsam? 8 tane pack alsam acaba olur mu?
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 150 ye arenaya girince zaten 30 gold minimum + pack + dust felan veriyor, sırf pack almaya deymez yani.
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Aynen pack almayin, arena odulleri karsiliyor.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi hunterla oynadım. 4 tane buzzard açtı adam toplamda ve üstüne 5 tane de beast indi. hiçbir şey yapamadım resmen.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Benim venture co merc e silence atanı da gördüm tamam, oyunun geri kalanını thank you larla bitirdim.
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Gluskap said: Keyi olmayan var mı hâlâ? Dün göndermişler bir tane. Bathory aldı keyi. İyi oyunlar.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 hsadjkashdkjash bathory de ticarete girecek yakında
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 sabonis said: ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi hunterla oynadım. 4 tane buzzard açtı adam toplamda ve üstüne 5 tane de beast indi. hiçbir şey yapamadım resmen. Buzzardın limiti 2 değil mi nasıl 4 tane açtı ?
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 dreagloth said: Benim venture co merc e silence atanı da gördüm tamam, oyunun geri kalanını thank you larla bitirdim. Şu iyiymiş ama baya.
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 dreagloth said: Benim venture co merc e silence atanı da gördüm tamam, oyunun geri kalanını thank you larla bitirdim. aasgf aynisini bana da yaptilar. Millet kendi minionlarinin da manasi +3 oluyor saniyor heralde hehehe.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 hani adam tam seni yenecegini düşünür de son 1 tane kart çekersin oyun döner alırsın ya. o anlar için karsıdakine uzun uzun laflar yazabilmek için chat gelmeli acilen sdsfws
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 oha lan. lag'den oyun kaybettim ilk defa. bi geldi görüntü 5. turda adam 5 tane minion inmiş haudsfhuashfa. ben daha ilk turda rakibi veriyordum turn'ü halbüküsü. bir de öğlen bir maç kaybettim, olacak iş değil. 2 Unleash the hounds deck'in son 4 kartı arasında kalmıştı. Hayır bi de oralara inmek için, çift buzzard ile açtım bütün beast'lerimi, yine de yetmedi ya. şaka gibiydi...
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 3 tane emote la bile "trash talk" yapmaya calısanlar varken bazen chat olmaması daha iyi diyorum.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 olmaz chat falan. full küfürler havalarda uçuşur. gerek yok. ama mesela 10-15 tane falan emote olsa. that was unlucky falan olsun mesela sorry yerine atıyorum. daha detaylandırsınlar. şu anda bütün emotelar çift anlama falan geliyor, herkes de kötü anlamı algılıyor :D
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 madcow said: 3 tane emote la bile "trash talk" yapmaya calısanlar varken bazen chat olmaması daha iyi diyorum. Sana nasil katildim anlatamam.
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bu newbie ye Arena yı anlatıcak varmı, daha yeni açıldı. nedir ve ne tavsiye edrsiniz.
Öne çıkan mesajlar