Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bi hunterla oynadım. 4 tane buzzard açtı adam toplamda ve üstüne 5 tane de beast indi. hiçbir şey yapamadım resmen.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bi hunterla oynadım. 4 tane buzzard açtı adam toplamda ve üstüne 5 tane de beast indi. hiçbir şey yapamadım resmen.

Buzzardın limiti 2 değil mi nasıl 4 tane açtı ?
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Benim venture co merc e silence atanı da gördüm tamam, oyunun geri kalanını thank you larla bitirdim.

aasgf aynisini bana da yaptilar. Millet kendi minionlarinin da manasi +3 oluyor saniyor heralde hehehe.
Mesaj tarihi:
oha lan. lag'den oyun kaybettim ilk defa. bi geldi görüntü 5. turda adam 5 tane minion inmiş haudsfhuashfa. ben daha ilk turda rakibi veriyordum turn'ü halbüküsü.

bir de öğlen bir maç kaybettim, olacak iş değil. 2 Unleash the hounds deck'in son 4 kartı arasında kalmıştı. Hayır bi de oralara inmek için, çift buzzard ile açtım bütün beast'lerimi, yine de yetmedi ya. şaka gibiydi...
Mesaj tarihi:
olmaz chat falan. full küfürler havalarda uçuşur. gerek yok. ama mesela 10-15 tane falan emote olsa. that was unlucky falan olsun mesela sorry yerine atıyorum. daha detaylandırsınlar. şu anda bütün emotelar çift anlama falan geliyor, herkes de kötü anlamı algılıyor :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...