ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ABİLER ABLALAR ŞU SON VİDEOYU AYRI İZLEYİN EN GÜZELİ BU :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi o son video ne öyle ya oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 monoscope said: abi o son video ne öyle ya oha Güldüm ve eğlendim baya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Suna -Deck aldim- diyip durmayin. Ya "Pack" yada "Booster" onlarin adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Adamın ayarı yok asdfds 44-44 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 800goldum var harcamaya kıyamıyorum. arena mı yapsam pack mi alsam? 8 tane pack alsam acaba olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 150 ye arenaya girince zaten 30 gold minimum + pack + dust felan veriyor, sırf pack almaya deymez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Aynen pack almayin, arena odulleri karsiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi hunterla oynadım. 4 tane buzzard açtı adam toplamda ve üstüne 5 tane de beast indi. hiçbir şey yapamadım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Benim venture co merc e silence atanı da gördüm tamam, oyunun geri kalanını thank you larla bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Gluskap said: Keyi olmayan var mı hâlâ? Dün göndermişler bir tane. Bathory aldı keyi. İyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bathory nin 2 key i olmuş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 hsadjkashdkjash bathory de ticarete girecek yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 sabonis said: ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi hunterla oynadım. 4 tane buzzard açtı adam toplamda ve üstüne 5 tane de beast indi. hiçbir şey yapamadım resmen. Buzzardın limiti 2 değil mi nasıl 4 tane açtı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 arenada limit yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 dreagloth said: Benim venture co merc e silence atanı da gördüm tamam, oyunun geri kalanını thank you larla bitirdim. Şu iyiymiş ama baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 duel isteyen eklesin şu an atalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 dreagloth said: Benim venture co merc e silence atanı da gördüm tamam, oyunun geri kalanını thank you larla bitirdim. aasgf aynisini bana da yaptilar. Millet kendi minionlarinin da manasi +3 oluyor saniyor heralde hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 hani adam tam seni yenecegini düşünür de son 1 tane kart çekersin oyun döner alırsın ya. o anlar için karsıdakine uzun uzun laflar yazabilmek için chat gelmeli acilen sdsfws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 oha lan. lag'den oyun kaybettim ilk defa. bi geldi görüntü 5. turda adam 5 tane minion inmiş haudsfhuashfa. ben daha ilk turda rakibi veriyordum turn'ü halbüküsü. bir de öğlen bir maç kaybettim, olacak iş değil. 2 Unleash the hounds deck'in son 4 kartı arasında kalmıştı. Hayır bi de oralara inmek için, çift buzzard ile açtım bütün beast'lerimi, yine de yetmedi ya. şaka gibiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 3 tane emote la bile "trash talk" yapmaya calısanlar varken bazen chat olmaması daha iyi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 olmaz chat falan. full küfürler havalarda uçuşur. gerek yok. ama mesela 10-15 tane falan emote olsa. that was unlucky falan olsun mesela sorry yerine atıyorum. daha detaylandırsınlar. şu anda bütün emotelar çift anlama falan geliyor, herkes de kötü anlamı algılıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 çok küfür ediyorum bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 madcow said: 3 tane emote la bile "trash talk" yapmaya calısanlar varken bazen chat olmaması daha iyi diyorum. Sana nasil katildim anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bu newbie ye Arena yı anlatıcak varmı, daha yeni açıldı. nedir ve ne tavsiye edrsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar