Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 wipe için şöyle bir link var ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Ace elime verdi. Güzel decki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Alfheim said: wipe için şöyle bir link var ama ? Bende sadece o linki bulabildiğim için sordum ,gelmeyecek diyor burdakiler ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 gelmesi icin bir sebep yok aslinda. Zaten kart cikmiyo :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Alfheim said: wipe için şöyle bir link var ama ? tamam işte bu mesajdan sonra wipe attılar. yeni patch geldi sonra atılmayacak dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Bunu daha önceden koymuştum zaten foruma. 4. turn mindgames ile rakibin ragnarosu. 5. Turn Faceless.... Sonuç: Ragnaros karşıdan beri el sallıyor. YALNIZ DEĞILIM!!! http://www.youtube.com/watch?v=ydiqTuEvXCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 friends list'e arkadaslık taleplerini kabul edemiyorum ama rededebiliyorum. o nasıl iş? asdf ekleyn: edwardweo#2122 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 priest op ya anlamsız derecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 sabah 100 goldum vardı bir deste açıyım dedim bunlar çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 oeeeh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 deathwing tirt ya patlat direk guzel bir epic craftlarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Videoya cok güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 warrioru lvl 10'a yukselttim ama ömrümden ömür gitti. mage dışında ''play'' de oyun alamadım neredeyse. yazık onlarda daily quest yapamadılar. asfd decklerinizi nasıl oluşturuyorsunuz? mana bakımından soruyorum? az mana isteyenler mi ağırlıkta oluyor yoksa orta karar (3-4) mana isteyenler mi? classlar arası farklar oluyordur ama genel olarak soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 totemic said: warrioru lvl 10'a yukselttim ama ömrümden ömür gitti. mage dışında ''play'' de oyun alamadım neredeyse. yazık onlarda daily quest yapamadılar. asfd decklerinizi nasıl oluşturuyorsunuz? mana bakımından soruyorum? az mana isteyenler mi ağırlıkta oluyor yoksa orta karar (3-4) mana isteyenler mi? classlar arası farklar oluyordur ama genel olarak soruyorum. Abi ne deckler yapıyorsun gelmiyor. board da adamın 6 minion var flamestrike gelse gg olacak gelmiyor. arcane missile var gelmiyor. Yok efendim ice barrier var gelmiyor. Daha ne yapacaksın gelmeyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 priestlerden baygınlık geldi severler öyle işi nerf gelene kadar daily alır çıkarım bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 yeni başlayan arkadaşlara benden tavsiye ''play'' kısmında butun sınıfları lvl10 yapana kadar unranked takılın. ben çok biliyormuşum gibi açtım neredeyse tek win ile rank alıyorum tabi doğal olarak destelerim zayıf kalıyor. siz siz olun destelerını oturtana kadar unranked takılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Ahaha adam destemden 2 kart çaldı. Oyun sırasında kendi turn unde antonidas açtı, secret vardı direk kopyaladım bedavaya =p Fireball elde vardı zaten , turn bana geçince gg oldu =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 totemic said: yeni başlayan arkadaşlara benden tavsiye ''play'' kısmında butun sınıfları lvl10 yapana kadar unranked takılın. ben çok biliyormuşum gibi açtım neredeyse tek win ile rank alıyorum tabi doğal olarak destelerim zayıf kalıyor. siz siz olun destelerını oturtana kadar unranked takılın. ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Soylemeyi unuttun öm yagiyor, key i verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Lancelion said: ne ? öyle unranked'an journeyman'a tek win ile ordan da one copper'a yine tek winle geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Rank olayina o kadar takilmayin ya guzel deckler yapıp alistikca rank atlanir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Yanlız oyun arayüz grafikler vs direk tablet için hazırlanmış bir an önce çıksa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 kesinlikle. tam tuvaletlik sdffsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Priesta karşı sırf 4 attacklı minion ve spellerden ibaret bir deck yapicam. Hoş o zaman da spelleri falan çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 iki el ustuste shamanla priest aldım çok mutluyum. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar