Arnis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Yeni gelenleri ekledim friends liste sizde ekleyin olmayan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Pyro çok abartı yahu. Kodumu oturtuyor resmen =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 7 canım varken pyroyu counterspellledim direk cc çekti adam bi de işin komik kısmı adamın büyüsü, thoughtsteal ile çalmıştım sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 demin shamanla priest ağlattım arenada. qq ladı ve concede çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 qq ladığını nereden biliosun sanki chat var =) belki saygıyla eğildi gitti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 öyle hayal edip daha mutlu oldum sdfs. 1 pack açtım demin. bunlar çıktı. rogue için olan epix güzel gibi.. http://i.imgur.com/Y0t1ttG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 rogue aşırı zevkli ya nerflenmiş hali bile, bu arada oyun rng diye intihar edenler için söylüyorum uzun süre oynadığında o rngnin çöp olan deckin yüzünden olduğunu anlıyorsun tüm kartlara hakim olduğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 100 Win Questini tamamladim. Icim kipir kipir oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 su priest skill leri kimin fikriyse cidden bravo bu nedir lan. dövdüğüm adam arenada 2 mind control le 2 tane 8/8 karti aldi. Baska bir tanesi deckimden legendry dragon cekti troll resmen. ben mage aciyorum ne bir tane flamestrike gelir ne fireball gelir hiçbirsey yok. rage açsak da foruma edepli yazalım -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Oyun basından sonuna kadar rng. Sana mükemmel başlangıç destesi gelir. Karşı tarafa oyle acayip kontralar gelmiştir ki oturur ağlarsın. Veya tam kazanmak uzeresin adama oyunu kazandıracak tek kart gelir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 priest çok terbiyesiz bir class olmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 shadow word'lerin nerflenmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 polymorph oyundan kaldırılsın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ahmedinejad said: Oyun basından sonuna kadar rng. Sana mükemmel başlangıç destesi gelir. Karşı tarafa oyle acayip kontralar gelmiştir ki oturur ağlarsın. Veya tam kazanmak uzeresin adama oyunu kazandıracak tek kart gelir vs. son turn adamda 5hp var bende 9, hiç kartım yoktu. adamın 5 minyonu var 2 taunt ve dmg toplamı 13. Çektim ve holy fire. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 shadow word niye kalkıyor ? her classta benzer kartlar var zaten, humilty, polymoprh, execute, aim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 poly direk yok etmiyor ki kartı. 1/1 bişey kalıyor yine ortada. onu yok etmek için ekstra bişi yapman lazım. dmg vurarak yok etmenin de getirisi götürüsü oluyor. ortada minion varsa kart çeken kart çekiyor falan. sw 4 dmg haricindeki her kartı anında yok ediyor. kafadan 4 kartın yok yani. üstüne priestın kart elde etme yöntemleri düşünülünce baya dengesiz bir kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 siz de priest oynayın o zaman qq yapacağınıza lasşdkasşdkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben yenilmiyorum ya priestlere, shaman ile de mage ile de yendim baya bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 gel 1v1 yiyosa 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 dayak yemek için gelirim müsait olunca :D dworgian#2669 ekleyiver. ama bugün sanmıyorum misafir fln var anca yarın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Bende key yok halen bir yardımcı olsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ya bu play mod sadece basic kartlari mi veriyor? gerisi icin ya satin alcaz ya da arena mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 her karakterin basic deckini acarsın işte level 10 a kadar. diger kartlar için booster alıcaksın yada arena yapıcaksın. arena yapmak daha mantıklı. bide abv priestlerin ya nası karsı cıkıcaz bunlara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 silence vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 silence tamam da deli gibi removal var heriflerde çıldırıcam rogue dışında hiçbi deck ile yenemiorum lanetleri heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar