madcow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 priest too stronk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 priestle dövüyorum ilk elden hepsi ısrarla 5-6 manalardan gelmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Perist iyi mi diyorsunuz şimdi? Ben pek beceremedim oyunu, bi druidi lvl10 yapabildim zaten o da questi olsun diye. Diğer herşey lvl 1-2 falan. Mesela duryidi nasıl oynamak gerekiyor? Bugün biraz öğreneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 beni eklesin isteyen. ama ltfn buradan oldugunuzu da belirtin yahu Dworgian#2669 bir de anca 250 dust oldu bende yahu :S düzgün bir priest deck linkleyin de eksik kart barsa yapayım. circle of heal mantıklı geliyor ama bir yandan 400 lük bir kart için mi saklasam diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ahahaha ikinci turda coin ile Raging Worgen indim. Yerde 1/1 minion'ı vardı Paladin'in. Çözümü yoktu muhtemelen 4/2 windfury worgen'a, onun yerine Worgen'ın üstüne "her saldırdığında rakip kart çeker" taktı. Ben de kenarda beklettim, rage'ini bile açmadım herifin. Neyse sadece 1 kere AoE atıldı ve Worgen 4/2 windfury şekilde takılıyor. istediğim zaman 8 vurucam ama vurmuyorum kart çekecek diye. 10. turn'e kadar kaldı Worgen, sonra Faceless Manipulator + Warsong indim, bir turda toplam 26 mı ne vurdum öldürdüm. ağlamıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 gene 4-0 dan 4-3 çünkü priest ay ben banyoya giriyorum olmıycak böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 barbu said: dreagloth said: Gelen quest i arena da da yapabilirsin. işte bana sadece 3 maç kazan questi geliyor hep. öyle druidle kazan, rogue ile kazan tarzı hiç gelmedi mesela. onları nasıl alicaz? random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 insanlar oyundan sıkıldı. ben hala key arıyorum. yok mu keyi olan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 4 e 28 yeniliyodum flamestrike attım board wipeladım adamda 1 kart bende 8 kart var ortaya doktum bi turn adama vurdum 12 kaldı adam end turn yaptı oyun coktu asfasfsafsa ;ABV battlenet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 arenada 3-1 gidiyodum, 2 kere oyun çöktü girdim 3-3 tü ........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 load sırasında alttab falan yapınca patlıyo onun dışında göçmedi hiç bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 En güclü diye Priest ile oynayamiyorum. Sevmiyorum abi Deck'i. Wizard ile adam olacam ben!!! Siyonistlere yem olmayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Fazla keyi olan yok mu? Key lütfen. Bir umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 adam ararken alttab yapınca 50% ihtimal patlıyor bende de ayrıca priest > mage > * diye gidiyor zaten sıralama asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 kunh said: insanlar oyundan sıkıldı. ben hala key arıyorum. yok mu keyi olan :/ Yoo ben hala sıkılmadım. Sıkılma Gerge'ye has bir durumdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Abi ben priest ile oynayamıyorum emsela en fazla 5 yaptım, ama shaman ve pala ile 8`er yaptım, mage de en az 5 yapıyorum. Lock denk gelmedi hiç, play mod da baya iyiyim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Kaede said: adam ararken alttab yapınca 50% ihtimal patlıyor bende de ayrıca priest > mage > * diye gidiyor zaten sıralama asdf Yoo gitmiyo bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 unranked oynuyorum alısıyım diye yani 15 oyunda 2 kez kaybettim priestle o da 1 prieste 1 de wariora(2 weapon ve 2 kez 4 damageli mob indir 3 ten assagı 5 ten yıkarı olsa removeluycam yok asfasd)oyle yani. bu level tabi bisey ifade etmez. ama cok acayip kontrol ediyorum ekranı suana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Yavas oynayan adamlara ne küfür ediyorum haberleri yok. Sirf zaman kaybi ya. Terbiyesizlerin cogu da kasitli yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bende alt tab yapinca grafikler sapitiyor bazen. pembe oluyor kartlarin etrafi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bende hiç öyle şeyler olmuyor çünkü keyim yok.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ne kadar sanslisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 asfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 discard ettim ayni karti cekti yine sansa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Nekro said: discard ettim ayni karti cekti yine sansa bak 2 yerine 1 kopya ile oynamıyorsan, %7.5 ihtimal falan yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar