Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

Bi tek sinir küpü olan ben miyim bu Arena'da? Lan aban 2/25 ten aldi ya var mi ötesi.

Bi de Wizard Deck yapabildim diye seviniyorum. 1/3 kaybettim anasini satim. Tabi Pack'ten de hic bi bok cikmadi orasi zaten ayri bi komedi. Blizz bana key gönderdin ama nedir bu cektigim he.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

Bi tek sinir küpü olan ben miyim bu Arena'da? Lan aban 2/25 ten aldi ya var mi ötesi.

Bi de Wizard Deck yapabildim diye seviniyorum. 1/3 kaybettim anasini satim. Tabi Pack'ten de hic bi bok cikmadi orasi zaten ayri bi komedi. Blizz bana key gönderdin ama nedir bu cektigim he.

var beteri :D

Dworgian said:

vay be. yenileceğimi bile bile arena ya girdim. paladinle niyeyse. karşıma gelen priest oyunu 2 ye 30 dan aldı ya. inanamadım asldnjhasl

SORU: 2 eur luk pack i alıp hediye gelen mekkatorque u dust a dönüştürmek karlı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

cacodemon said:

yeterince anlatamamışım.

örneğin elinizdeki kartlar kadar hp'si olan minion. eskiden her turn'de elinizde kaç kart kaldıysa +hp olarak değişirdi. şimdi ise, bu kartı ilk oynadığım hp'sinde kalıyor.

aynı şekilde ortada kaç kartınız varsa o kadar +/+ alan minion, tek kart kalsa da attack/hp ilk oynandığı gibi kalıyor.

bu da mı bug degil hakim bey?

Elindeki kartlar kadar hp si olan minion da diğeri de özellikleri "Battlecry" olarak değiştirildi, bunun anlamı, açtığın elde bu + ları kazanıyorlar, sonra işlemiyor tekrar, özellikleri oyuna gelirken çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

vay be. yenileceğimi bile bile arena ya girdim. paladinle niyeyse. karşıma gelen priest oyunu 2 ye 30 dan aldı ya. inanamadım asldnjhasl

SORU: 2 eur luk pack i alıp hediye gelen mekkatorque u dust a dönüştürmek karlı mı?

Goblin soulbound. Dusta çevrilemiyor.

Tavsiye. 1 tane faceless bulundurun decklerinizde. Rakibin legendarysi gelene kadar da harcamayın. Taze gelmiş tirion'u kopyalayıp, keeperla rakio tirionunu silencelamak aşırı zevkli bişe:D
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

ilk olarak ne yapmalı? akşam baya bir oynadım mage lvl11 oldu ama sanırım bütün heroları açmak lazım.

Ben de yeni başladım sayılır, şusnlıl en mantıklı şey tüm karakterleri 10 level yapmak gibi geliyor. Basic setleri tamamlayıp, kendine en uygun karaktere focuslanmak yapılacak en iyi iş herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayfon said:

O hediye gelen alet yüzünden mac kaybettigimi bilirim. Allahin belasi chicken mevzusu yüzünden. Gitti benim minionlardan birini chickenladi ahlaksiz :D

Aptal mekkatorque dan gelen dönüştürücü her defasında direk mekkatorque un kendini tavuğa çeviriyor zaten, gerçekten çok 'mighty' bir invention.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hala adamı 2 ye indirmiş ve kendim 30 ken elde kart olmamasından sebep yenilmemin şokundayım. Demek paso practice yapa yapa level atlatıp kart mart açacağız, daily fln yapıp gold oradan da arena vs.

Bu arada normal deck açık mesela, expert ile dövüşte bayağı zorlanıyor insan. Normal decklerle mi practice e devam edeyim?
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Elindeki kartlar kadar hp si olan minion da diğeri de özellikleri "Battlecry" olarak değiştirildi, bunun anlamı, açtığın elde bu + ları kazanıyorlar, sonra işlemiyor tekrar, özellikleri oyuna gelirken çalışıyor.

işte duymak istediğimiz açıklama. bilgi için teşekkürler quixef.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...