Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bi tek sinir küpü olan ben miyim bu Arena'da? Lan aban 2/25 ten aldi ya var mi ötesi. Bi de Wizard Deck yapabildim diye seviniyorum. 1/3 kaybettim anasini satim. Tabi Pack'ten de hic bi bok cikmadi orasi zaten ayri bi komedi. Blizz bana key gönderdin ama nedir bu cektigim he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bu arada Dworgian selama karsilik verir insan dimi dostum öpüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 US key geçti bitane elime bu sefer satacam WoT için premium almam lazım var mı ilgilenen fiyat 60tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Densiz said: charge veren yaratığım var, sonraki yaratığı attım ve charge ı ile saldırdım. Elimde spell olarak charge var. Yeniden verebiliyor muyum? yok veremiyorsun ,denendi olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ayfon said: Bi tek sinir küpü olan ben miyim bu Arena'da? Lan aban 2/25 ten aldi ya var mi ötesi. Bi de Wizard Deck yapabildim diye seviniyorum. 1/3 kaybettim anasini satim. Tabi Pack'ten de hic bi bok cikmadi orasi zaten ayri bi komedi. Blizz bana key gönderdin ama nedir bu cektigim he. var beteri :D Dworgian said: vay be. yenileceğimi bile bile arena ya girdim. paladinle niyeyse. karşıma gelen priest oyunu 2 ye 30 dan aldı ya. inanamadım asldnjhasl SORU: 2 eur luk pack i alıp hediye gelen mekkatorque u dust a dönüştürmek karlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ayfon said: Bu arada Dworgian selama karsilik verir insan dimi dostum öpüyorum. anaaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 O hediye gelen alet yüzünden mac kaybettigimi bilirim. Allahin belasi chicken mevzusu yüzünden. Gitti benim minionlardan birini chickenladi ahlaksiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 cacodemon said: yeterince anlatamamışım. örneğin elinizdeki kartlar kadar hp'si olan minion. eskiden her turn'de elinizde kaç kart kaldıysa +hp olarak değişirdi. şimdi ise, bu kartı ilk oynadığım hp'sinde kalıyor. aynı şekilde ortada kaç kartınız varsa o kadar +/+ alan minion, tek kart kalsa da attack/hp ilk oynandığı gibi kalıyor. bu da mı bug degil hakim bey? Elindeki kartlar kadar hp si olan minion da diğeri de özellikleri "Battlecry" olarak değiştirildi, bunun anlamı, açtığın elde bu + ları kazanıyorlar, sonra işlemiyor tekrar, özellikleri oyuna gelirken çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 blizzord bi bana key atmıycak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Atmasin daha iyi. Klavyeni kirmamis olursun iste ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Dworgian said: vay be. yenileceğimi bile bile arena ya girdim. paladinle niyeyse. karşıma gelen priest oyunu 2 ye 30 dan aldı ya. inanamadım asldnjhasl SORU: 2 eur luk pack i alıp hediye gelen mekkatorque u dust a dönüştürmek karlı mı? Goblin soulbound. Dusta çevrilemiyor. Tavsiye. 1 tane faceless bulundurun decklerinizde. Rakibin legendarysi gelene kadar da harcamayın. Taze gelmiş tirion'u kopyalayıp, keeperla rakio tirionunu silencelamak aşırı zevkli bişe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bu oyunda nasıl gold kasılıyor abi? Hani quest kısmını anladım. Ach leride anladım. Eee sonra? bide mm felan yok herhalde. Karşıya 1-2 tane minyon atan adamlar bile geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 tutoyu bitirdim, simdi napiyom? deck meck, kartlar nerden geliyo, niye sadece mage var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Practice kismindan diger butun herolari yenmen lazim. Sonra onlari level 10 yapinca basic setlerine sahip oluyorsun. 100 golda kart satin alabilirsin, arenada da 150 golda 3 oyun sonunda kart destesi ve dust falan geliyor, onu da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 priest çok komik ya 5 turda mı, 6. turda mı ne. adam attack'ı health'e eşit olan minionı çıkarttı (5-5) Sonraki turda 2 kere health'ini x2 yaptı. 20 dmg tek turn'de tek miniondan GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 removal yok mu aga destende light elemental gördün mü anında indirecen benim main priest uzun zamandır yaptırmadılar o şekilde combo, ya hex geliyo ya sap illa bişey geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ya tamam var da, 6. tura kadar removal açmamış da olabilir insan. Bir de ilk 3 kartı değiştirmek için genel strateji ne ? 4+ üzeri bütün kartlları sallamak gibi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ilk olarak ne yapmalı? akşam baya bir oynadım mage lvl11 oldu ama sanırım bütün heroları açmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 totemic said: ilk olarak ne yapmalı? akşam baya bir oynadım mage lvl11 oldu ama sanırım bütün heroları açmak lazım. Ben de yeni başladım sayılır, şusnlıl en mantıklı şey tüm karakterleri 10 level yapmak gibi geliyor. Basic setleri tamamlayıp, kendine en uygun karaktere focuslanmak yapılacak en iyi iş herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ayfon said: O hediye gelen alet yüzünden mac kaybettigimi bilirim. Allahin belasi chicken mevzusu yüzünden. Gitti benim minionlardan birini chickenladi ahlaksiz :D Aptal mekkatorque dan gelen dönüştürücü her defasında direk mekkatorque un kendini tavuğa çeviriyor zaten, gerçekten çok 'mighty' bir invention. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Ben hala adamı 2 ye indirmiş ve kendim 30 ken elde kart olmamasından sebep yenilmemin şokundayım. Demek paso practice yapa yapa level atlatıp kart mart açacağız, daily fln yapıp gold oradan da arena vs. Bu arada normal deck açık mesela, expert ile dövüşte bayağı zorlanıyor insan. Normal decklerle mi practice e devam edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 expert AI'lerin tümünü yenince 100 gold mu ne geliyor bi de tüm classları acınca 100gold geliyor sonra da tüm classları lvl10 yapmaya oynayın başta bu 3ü önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 quixef said: Elindeki kartlar kadar hp si olan minion da diğeri de özellikleri "Battlecry" olarak değiştirildi, bunun anlamı, açtığın elde bu + ları kazanıyorlar, sonra işlemiyor tekrar, özellikleri oyuna gelirken çalışıyor. işte duymak istediğimiz açıklama. bilgi için teşekkürler quixef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Quel-Thul said: expert AI'lerin tümünü yenince 100 gold mu ne geliyor bi de tüm classları acınca 100gold geliyor sonra da tüm classları lvl10 yapmaya oynayın başta bu 3ü önemli classları açtım o zaman hepsini 10 yapayım. mage gitti 14 fln oldu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 http://www.hearthhead.com/achievements Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar