Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Az önce Priest Deckini deniyorum. Adamin Secret'i var üstünde. http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/thumb/5/5c/Gadgetzan_Auctioneer.png/184px-Gadgetzan_Auctioneer.png atiyorum ve elemanin Secret megersem http://images3.wikia.nocookie.net/__cb20131010182347/hearthstone/images/3/37/MirrorEntity2.png oyunu kendi lehine cevirip kazaniyor. Hic bu kadar utanmamistim haha. Resmen yüzüm kizardi. Adam 3 kere Thanks filan atti. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 laaaaaaannnnnnnnnnnnnnn.... bu oyun gerçekten maytap geçiyor lan benimle... hunter 1 shot decki yaptım. karşıda priest var, ufak ufak kemiriyorum adamı, 16 falan kaldı. deck'imden 2 kart kopyaladı, bir de elimden kart kopyaladı. kopyaladığı kartlar Explosive Trap ve Deadly shot ve kill command. Trigger etmeye çalıştım trap'i önceden. önce kill command ile öldürdü yaratığımı. sonra stealth minion indim trigger edeyim bari de sonra comboyu yapayım diye, bu sefer de deadly shot attı... olacak iş değil lan. şaka gibi. gidip 30 kart içiden kopyaladığı kartlar beni tamamen counter'layan kartlar olabilir mi.... geri kalan 20 kart falan adamın hiç işine yaramıyor, baya sıfır yani... yok olacak iş değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sans faktörü acayip yüksek suan. Cok merak ediyorum Beta'daki halinden nasil degisiklikler yapacaklar. Bu arada biri sormustu. Beta bitince reset gelecek herseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ayfon said: Adam 3 kere Thanks filan atti. :( böyle durumlarda chat olmaması insanı çıldırtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 dünden beri oynuorum ama hep har har har halen doğru düzgün bişi anlamadım decklerden sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ayfon said: Sans faktörü acayip yüksek suan. Cok merak ediyorum Beta'daki halinden nasil degisiklikler yapacaklar. Bu arada biri sormustu. Beta bitince reset gelecek herseye. tam tersi gelmeyecek. şans faktörünün yüksek olmasının sebebi 30 kart olması ve sadece 1 ve 2 kart koyabiliyor olmamız bence. keşke 40 kart ve 3 kart limiti olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Hadi ya Reset gelmeyecek mi? Ben yanlis okudum o zaman. edit: Su Beta bitiminde Hearthstone icin bölüm acilsa fena olmaz aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Key geldi bana da. Bombilo ilk geldiginde bedelsiz vermişti ben de veriyorum mailini ilk yollayana dm'den. Dreagloth aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bana da gelmiş key 15dk içinde pm atanlar arasından rasgele birisine yollayacagım key'i hali hazırda keyiniz varsa pm atmayın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 vay, bana da arkadaşım yolladı key sağolsun. aranızdayım artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ahmedinejad said: Dreagloth aldı. aç dreagloth satacan mı napacan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 banada geldi az önce ,oh rahatladık artık herkese geldi asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bi bana gelmedi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yok lan hızımı denedim ben sadece :) ikinci atana ver sen onu nejad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yzüde 60larda hata verio kapanıo launcher var mı cozumu sıp diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 gaboo alsın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 dreagloth said: Yok lan hızımı denedim ben sadece :) ikinci atana ver sen onu nejad Good guy dreagloth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ciddi misiniz siz key geldi mi yine :S 2 bnet hesabım var ikisine de gelmedi gelmicek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben başvurmadım bile ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 reampage said: yzüde 60larda hata verio kapanıo launcher var mı cozumu sıp diye suna bi care yok mu abiler ??!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İyi ya inanılmaz key gelmiş bizim ülkeye, sağolsun Blizz unutmamış güzel Anadolumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Şu yeni bnet beta zımbırtısını yükledikten sonra gelmesi de ilginç oldu ,alakası yok sanırım ,bizim regiondaki muslukları açtılar herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 AmoRPHouS kazandı minik çekilişimi :) tebrikler, diger arkadaslara da bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 oyun guzel ya baya sarıyor.. ama kart olarak yere koysak daha guzel olurdu sankı potrait olayını sevmedım. duels of champions o yonden güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sabo ben delikanlılık yaptım patiye verilsin diye sen de yap hadi aç olma olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar