Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Arena'da veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Kendi oluşturacağın decklerde bir karttan sadece 2 tane kullanabiliyorsun (collectiondada maksimum 2 tane bulundurabiliyorsun) Arenada önüne gelen 3 kart tamamen random. (natural ve class kartları karması) burda bi karttan 5 tane gelme şansıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 patch gelmedi mi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 var o ihtimal ama çok az ya. hele 5-4-3 tane falan baya baya zor. biraz abartı olabilir sakni rakamlarda :D hayır abartı yoksa da adam aslında iyi bir deck kurmamış druid çok da, 6 manaya 5, 5 manaya 3 tane kart almış adam. üstelik 6 manalıklar sadece minion'a vurabiliyor artık. early game'de baskı kurarsan zorlarsın muhtemelen o decki. 12 tane saydığın karttan 8'i 5 mana ve üstü, eh geri kalan 18'den de temiz 5 tane falan 5 mana ve üstü olacaktır. mana curve baya baya yüksek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bilmem farkında mısın ama oynarken adamın deckini bilmiyorsun. Bunda kesin 4 tane motn vardır ben earlyde ezeyim adamı gibi bişey deme şansın yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 spark öyle oynamalıydı dedim mi? var mı öle bişe yazdığım mesajda? druid'in decki çok da iyi değilmiş bence dedim, deckin geri kalan mana'sı hakkında bir tahminde bulunarak. okumayı öğrenelim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Update (14:10 CEST): The issue with maintenance is still being looked into. Unfortunately, we have no ETA to give at this moment. Your patience is appreciated! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 https://twitter.com/cataclyst78/status/385727908825661441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 key alan bana yollamazsa pipisi düşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 adam kart avantajını kaybetmeden bütün minionları gayet mana effective bir şekilde öldürdü. warrior oynuyodum +4 hpli tank yaratığı direk öldürmek gibi bir şansım olmadığı için sürekli trade e girdim. en son 2 hpsi kala 10 hpli tank çıkarınca öldüremedim doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 update açıldı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 550mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 serverlar açılmamış olabilir ama henüz bir bakalım offical forumlara http://eu.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/8325182809?page=1 açılmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Grast said: 550mb Bana 328 MB? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bende de 328 no panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 2 Haftadır oynamıyordum ondan mı dicem ama açıktı battle.net launcher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 pathc bozuk kartları göstermiyo pembe pembe boş alan falan cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 40 pack açtım 1 legendary düşmedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 başlangıç kısmı bu kadar eğlenceli miydi ya. illidan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Grast said: 40 pack açtım 1 legendary düşmedi =) Prophet Yelen'i ben mi açtım o zaman :) Edit: Deckini kurabilen var mı? Bug var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 wipe yapıp key göndereceklerdi, gönderiyorlar mı var mı bilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Aceace said: Grast said: 40 pack açtım 1 legendary düşmedi =) Prophet Yelen'i ben mi açtım o zaman :) Edit: Deckini kurabilen var mı? Bug var sanki Olm valla free packten çıktı sonradan o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 29 booster actim, bir legendary cikti, 2-3 tane de epic cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 legendary hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar