Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 dün bendede yaptı onu devamli ya. bugün hicbisi yok nedense kendi kendine çözüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 4 tane fireball yiyince genellikle ölüyosunuz. Dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Şimdi de toplamda 6 starfire atan bir druide yenildim. http://www.youtube.com/watch?v=L3NrqdUlxl4 Kesin bi haltlar dönüyo. Çıkar yakında kokusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Bugün hava yağmurlu yani....Neyse ben de mage ile arenaya başlayacaktım, yarını belkeyeyim bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 kim demiş community kötü diye Revell süper biri çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 play kısmında finding opponet ne kadar sürüyor tahmini ortalama ? 30dk bekliyorum cancel a basılmıyor falan bulmuyor hiç bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Cancel'a basılmadan 30dk beklemek ne lan, ben olsam önce alt+f4 sonra shift+delete basar, Blizz'e ana bacı söven bi mail bi feedback falan bi şeyler gönderirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 max 20 sn, us deyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 snake trap.... warrior'a karşı ne haltmış bu be..... her şeye 1 vuran kartı çekicem diye çok çabaladım ama olmadı. Turn 3, 5 kaldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 yok harbiden bi daha arena falan yapmıcam.... bu ne ya. druid seçtim 1 swipe, 1 starfall bile gelmedi. baya saf neutral minion deckiyle oynuyorum, druid falan hak getire.... rakiplere gelen kartlar İNANILMAZ. 2 equality, 3 truesilver champion, 2 ironbeak owl 2 commanding shout, 2 battle rage, 2 mortal strike gerçekten gözümden 2 damla yaş süzüldü, ağladım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Geçen kripp izledim hearthstone stream yaparken. Arena da zaten Priest geldi mi direkt onu alıyor. 5x Mind control aldı decke. 1 tane faceless manipulator. :) 8 manadan sonra rakip hangi minionu sürerse direkt kendine alıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Öyle de bize gelmezki 5 tane mind control. Kaç defa priest ile arena oynadım, mind kontrol geldiğini bile hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yok yani 5-6 yıldır Blizzard'ın hiçbir betasına katılamıyorsam bunun açıklaması nedir merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bana da ilk defa geldi nasıl oldu hayret ettim valla =) Ayıp oluyor bu arkadaşa her oyunumuz var birde betadan beri wow da demişlerdir =p adamlara en çok kazandıran müşteri portföyündeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Parliamert said: Yok yani 5-6 yıldır Blizzard'ın hiçbir betasına katılamıyorsam bunun açıklaması nedir merak ediyorum. iplenmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bana play modunda rakip bulamıyor sistem bu iş ne ayak? Dün bir kez adam bulabildi 3 saatte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 dün akşam evdeyken bende de sorunluydu rakip bulma vs. ofiste çatır çatır oynanıyor ddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 eu bozuktu dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Pcgamesn.com'da giveaway var ey hala key arayan patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 504 Gateway Time-out asdf. abi millet 3 kuruşa satarım hesabı abanıyor tabi. De böyle dağıtmaya başladılarsa o yemez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 1600 tane...Az değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Aynen, key satış devri biter. Bir tane de Alman sitesine başvurdum, orada da 300 key veriyorlardı ama sitenin ismi unuttum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 login olabilsem bende bir tane isteyeceğim ama :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Yaklaşık bi 19-20 saat daha açık kalacakmış sistem, adamlar dışarıda kalanları da düşünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Tek hesapla tek mesaj attım. Umarım sahte felan diyip yollamamazlık etmezler. keyler ne zaman gelecekmiş? tamamdır 600 tanesi bugünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar