Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #2

Sam

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

Dene.

Kişisel deneyimlerini (ki anlaşılan o da yok, kullanmamışsın androidli tablet yeterli süre) gerçek gibi yansıtmak yanlış.

aynı şeyi senin için düşünüyorum, sadece bende düşünmüyorum git bakalım mobil topic ine android tabletler uygulamalarda ipad kadar iyi çalışıyor de artık nerelerinle gülerler bilmiyorum, sanırım senin kaşınan yerlerinle. hakkaten çok boş beleş adamsın ya direk ignore sekmesini aratıyorsun patide.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak güzel kardeşim.

Öncelikle, imaen veya açıkça, hakaret etmeyeceksin. Düzgün bir şekilde konuşabiliyorsan konuş, konuşamıyorsan sus. Sana sataşan yok, insanları yanlış yönlendirmene engel olmaya çalışıyorum sadece.

Android li bir Samsung Note 10.1 tabletin herhangi bir Ipad den daha az hassas dokunmatiğe sahip olduğunu veya uygulamaları daha kötü çalıştırdığını düşünmek, bu devirde, insanları yanlış yönlendirmektir.

Selametle,
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Bak güzel kardeşim.

Öncelikle, imaen veya açıkça, hakaret etmeyeceksin. Düzgün bir şekilde konuşabiliyorsan konuş, konuşamıyorsan sus. Sana sataşan yok, insanları yanlış yönlendirmene engel olmaya çalışıyorum sadece.

Android li bir Samsung Note 10.1 tabletin herhangi bir Ipad den daha az hassas dokunmatiğe sahip olduğunu veya uygulamaları daha kötü çalıştırdığını düşünmek, bu devirde, insanları yanlış yönlendirmektir.

Selametle,
(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Bak güzel kardeşim.

Selametle,

yo değildir ipad ile samsungun aynı performansta uygulama çalıştırdığını söylemek insanları yanlış yönlendirmedir. Fakir mobil cihazlarını savunanlar taşlanıyor artık forumda azıcık realist ol ya. Selametle dediğine göre yola çıkıyorsun yolun açık olsun
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

BonePART said:

abi tamamda oyun zaten tam tabletlik
okuz gibi parlıyo aktive ettiğin karttır spelldir targettır
hane yanlıs atma sansın yok nerdeyse

oyuncunun yanlış görmesinden bahseden kim :D touchscreen'de bi an parmağın kaysa veya algılamasa falan gg...

abi elin kayarsa mauslada kayar
ne alakası war ki
Sosyal ağlarda paylaş

1 tunrnde 14 kart çektiğim oldu sen nediyorsun 2hero+5minion dmged. 1 tane attım 7 geldi içinde 1 battle rage var bidaha attım deck boşaldı asdf

max limit 5 ve cost 4 falan olursa dengelenebilir. hatta bence oyundaki tüm kart çekme mekanikleri 1 turnde max5 falan gibi birşey ile cap lenmeli
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

battle rage konusunda söylediklerimi geri alıyorum, manasının artması lazım 4 yada 5 e. masters league de sırf rushlayabildikleri için orada olan yeto warriorlar var.

hah şöyle yola gelin :D tecrüben yoksa tcg'lerde eğer, en azından göre göre anlamışsın. kart çekme abes bir güçtür bu oyunlarda.

ama şey olayında yanlışsın bence yine. 4 mana olsa da farketmez. çektirdiği sayının düşmesi lazım. 4 mana iken bile 4 kart çektirdiği zaman komik oluyor. 4 manaya 2 kart çektirmesi 'normal' sayılır. Ama 2 hero da her zaman damage'lı olduğu için zaten fix 2 çekecek, her damage'lı minion için de extradan çekecek her zaman. yine olmaz yani. 4 mana olursa ben warrior'a switchlerim valla mage'den. (tabii bazı kartlarının çıkması lazım veya craft'lamam lazım o ayrı)

ya sadece bütün minionlar ya da kendi herosu ve kendi minion'ları olmalı, başka türlü olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Battle rage konusu amma dönmüş ha..

Warrior'un hero abilitysi oyundaki en kötü hero ability (2 manaya 2 armor gerçekten yetersiz.) Warrior'u iyi yapan çok iyi olan class-spesifik kartları. Ancak warriorun başarılı olması için draw power'a da ihtiyacı vardı. Eski hali cidden yetersizdi.

Açıkçası Battle rage'in daha fazla kart çekmesi beni pek rahatsız etmedi. Beni rahatsız eden sadece ve sadece 3 manaya olması. Warrior Battle rage kullanacağı turnde en azından 6-7 manaya kadar ekstra bir şey yapamayacak hale gelmeli. Yani sallıyorum ilk 6 turn kartlarını harcadıktan sonra 1 turnu tamamen feda etmeli ki rakip bu durumu fırsat olarak kullanabilsin. Yani draw powerını kaybetmeden ciddi olarak mana ihtiyacı duyarak yapılması lazım. 5 ya da 6 mana iyi olacaktır tahminimce. Çünkü 3 mana olması demek 7. turnde hem 3 ya da daha fazla kart çekmesi hem de boarda müdahil olabilmesini sağlıyor.

Bu arada Sabonis malesef şu mage'in board kontrolünün yetersiz olduğu konusunda sana katılamayacağım. Cone of cold, Fireball, Frostbolt, Flamestrike, Blizz, Poly. Hatta çok gerekirse kallavi legendarylere karşı pyro bile atılabilir. Hero abilitysi +1 damage. Daha ne olsun yav... Mage'in draw konusunda sıkıntısı var ama kartlarını son derece başarılı buluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

draw konusunda en sıkıntılı 2 class druid ve shaman heralde ya. Shamanın mana tide totemden başka kart çektiren mekanizması var mı ? araştırmadım henüz

Edit: gerçi shamanda şöyle bir olay var overloadlı skilleri gerçekten güçlü early gamede kimisi bariz üstünlük sağlıyor ya da board temizliği yapıyor. Overload yüzünden bir sonraki turn kart bile kullanamıyorsun bazen. Buda bir bakıma 1 kartla 2 kartlık etki yapıyor gibi birşeye çıkıyor o yüzden drawda alt sıralarda olması normal sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Battle rage konusu amma dönmüş ha..

Warrior'un hero abilitysi oyundaki en kötü hero ability (2 manaya 2 armor gerçekten yetersiz.) Warrior'u iyi yapan çok iyi olan class-spesifik kartları. Ancak warriorun başarılı olması için draw power'a da ihtiyacı vardı. Eski hali cidden yetersizdi.

Açıkçası Battle rage'in daha fazla kart çekmesi beni pek rahatsız etmedi. Beni rahatsız eden sadece ve sadece 3 manaya olması. Warrior Battle rage kullanacağı turnde en azından 6-7 manaya kadar ekstra bir şey yapamayacak hale gelmeli. Yani sallıyorum ilk 6 turn kartlarını harcadıktan sonra 1 turnu tamamen feda etmeli ki rakip bu durumu fırsat olarak kullanabilsin. Yani draw powerını kaybetmeden ciddi olarak mana ihtiyacı duyarak yapılması lazım. 5 ya da 6 mana iyi olacaktır tahminimce. Çünkü 3 mana olması demek 7. turnde hem 3 ya da daha fazla kart çekmesi hem de boarda müdahil olabilmesini sağlıyor.

Bu arada Sabonis malesef şu mage'in board kontrolünün yetersiz olduğu konusunda sana katılamayacağım. Cone of cold, Fireball, Frostbolt, Flamestrike, Blizz, Poly. Hatta çok gerekirse kallavi legendarylere karşı pyro bile atılabilir. Hero abilitysi +1 damage. Daha ne olsun yav... Mage'in draw konusunda sıkıntısı var ama kartlarını son derece başarılı buluyorum.

lan olm sizi sayıyla mı veriyorlar başıma :D

1) mage'in board controlü kötü nerde demişmi yahu allah aşkına göster... mage en iyilerden biri o konuda ama hero power olmasa, mage board control etmeye yetişemez çok net diyorum. her maçta en az 5-6 kere kullanıyorum o ability'i ve ancak öyle gebertiyorum her şeyi. o olmazsa, 6/1 falan kalıp patır patır vuracak yaratıklar. ondan bahsediyorum.

2) battle rage 6-7 mana olursa, bu sefer de fazla situational bir kart haline dönüşür. 6-7 manaya en az 4 kart çekmesi lazım. eh bu durumda ortada damaged minion yokken çöp bir karta dönüşür. ha bence zaten 6 manaya 6 kart çekerse falan da baya saçma. sonuçta warrior'da bol bol charge ve weapon'lar var. bir turu boş geçip, sonraki tur çok rahat çözüm üretebilir rakibine.
en kötü ihtimalle 5 kart çektikten sonra, 3 kartı rakiple kafa kafaya takaslamaya kullanır, sonraki turnde de 2 minion birden iner, rakibin eli boşalmışken.

merakla bekliyorum ya nasıl halledicekler battle rage'i diye. bakalım...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...