DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 hayatım için çok önemli olan bir kaç saatlik bir işi 5 aydır erteliyordum, tembellkten mi aptallıktan mı nilmiyorum. yarın tamamlıcam artık. yaparken doğru mu yaptım yanlış mı diye düşünüyorum falan uzuuuun zamandır heyecan denen şeyi yaşamıyordum şimdi götüm atıyor biraz. yaratıcı troll olsun da gülüp rahatlıyım bari biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 5 aydır sevişmiyo musun nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Yaratıcı troll bende büyük baskı oluşturdu beyler i'm out. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ne oldugunu soylemezsen nasil testis gecsin insanlar. boyle konu mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 keywords: vatandaşlık, başvuru, etc. diyeyim önemli konu olm bakmayın öyle yazdığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Siftaha mektebe götürcek abisi heyecan yapmış işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Nereye göçmenlik başvurusu yapacaksın? Olmadı irtica? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 avusturalya ben söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 olmayacak diye korktuğun için erteliyorsun bence. çünkü olması ya da olmaması o işin sonuçlanması demek. sonuçlanması da 'farklı bi hayat imkanım var lan şu an' hayallerinin tamamını rafa kaldırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Sunnet olcak lan. Mal misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Akhlaur said: Yaratıcı troll bende büyük baskı oluşturdu beyler i'm out. ahahahahahaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 yunan olan sen miydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bulgaristan dan aramışlar yol parası yokmuş hatun gelemiyomuş uçak parasını yollamış doruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 DoruK said: yaparken doğru mu yaptım yanlış mı diye düşünüyorum kesin yanlış, gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 "roket adam" said: olmayacak diye korktuğun için erteliyorsun bence. çünkü olması ya da olmaması o işin sonuçlanması demek. sonuçlanması da 'farklı bi hayat imkanım var lan şu an' hayallerinin tamamını rafa kaldırabilir. adam ne güzel söylemiş. ertelenen mutluluk diye bişey daha var psikolojide bunun pozitif yönlüsünü kapsayan sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 manitaya açılıyo olm işte neyini anlamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 keywordler vatandaşlık, başvuru falansa bence cinsiyet değiştirip yurtdışında evlilik yapacak, sonra da gelsin hollanda vatandaşlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bu heyecan mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 manita gavur, bizim ki açılacak, oluruda kaparsa nikahı basıp, 5 seneye vatandaşlık alacak, win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 kuzeni var mıymış, ben de geleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 atlama daha cok gencsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Liebe said: manitaya açılıyo olm işte neyini anlamadınız vatandaşlıkla mı açılıyor olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Papatya çayı iş rahatlatır, heyecanı alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 DoruK said: hayatım için çok önemli olan bir kaç saatlik bir işi 5 aydır erteliyordum, tembellkten mi aptallıktan mı nilmiyorum. yarın tamamlıcam artık. yaparken doğru mu yaptım yanlış mı diye düşünüyorum falan uzuuuun zamandır heyecan denen şeyi yaşamıyordum şimdi götüm atıyor biraz. yaratıcı troll olsun da gülüp rahatlıyım bari biraz oha aynı şeyi bende yaşıyorum asfjkasfh ama göt atma kısmına daha gelmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar