Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ben kik boksta görüşümü engelliyor diye gard tutmayan adamım ya. o zımbırtıyı kafama geçirsiler 5 saniyede kendimi döverim heralde
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Rotweiler said: arcane said: valorite değil mi la o. eskiden uo forumuydu burası hey gidi sdf Valorite daha açık mavi. Bu fosforlu mavi mytheril. mytheril nedir listede bile yok http://uo.stratics.com/content/skills/mining.php sonradan mı eklediler sdf
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Gaboo said: kafaya çok darbe alıyo musun yok. outboxing biaaaç
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 arcane said: Rotweiler said: arcane said: valorite değil mi la o. eskiden uo forumuydu burası hey gidi sdf Valorite daha açık mavi. Bu fosforlu mavi mytheril. mytheril nedir listede bile yok http://uo.stratics.com/content/skills/mining.php sonradan mı eklediler sdf sphere çakma ingot işte bloodrock blackrock vb gibi
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 hayatımda uo oynamadım, kendimi çok eksik hissediyorum.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 YAzılmış cevap zaten =)) Sphere in ara armor cap oluşturmak için çıkardığı ore lar.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 daha çok film serisiyle lotr trend olunca eklendi diye hatırlıyorum ben. snn de yoktu mesela.
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 peki verite giyen adam neden war mode takılıyorda diğerleri peace de
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Çünkü verite 55 K, Mytheril set 120 K idi de ondan
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 DynamicK said: ufacık resimden insanın içini bu kadar kıpır kıpır eden başka oyun var mıdır yahu. resmen böyle tıklayasıp, charımın üstüne atasım geldi o zırhları.
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Valorite i geçte adamın üstünde şunu gördümmü direk ortiyle tuzağa çekerdik heyt be ne günlerdi. Sonra craft charla gir sat sdfsdf
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ölmeden yapmam gereken şeyler listesine 2. sıradan girdi :D
Killer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 GÜRZÜMÜ GETİRİN müzikler de efsaneymiş arkada çalan kendi playlistim durunca farkettim. ensiferum falan adsf
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Admin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bluntlara bir kural yoksa ağlatır
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Jaegerjaquez said: ölmeden yapmam gereken şeyler listesine 2. sıradan girdi :D 1. sırada ne var daha çok kas yapmak mı? biseps biseps biseps (gülüyor)
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 kiev'de bi outdoor gym var, orda 1 hafta takılmak :D
Law Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Çok saçma olmuş, güreşden, mma den farkı sadece adamalrın zırh giyinip birbirlerine kılıçla dalmaları ki, kılıcında bir işlevi yok. Kılıç sadece aksesuar başka bir numarası yok. İki tane mma ci veya güreşçi çıkar oraya giydir zırhı hepsinin altından girer üstünden çıkar, nihayetinde ellerindeki silahların bir işlevi yok. Amerikan güreşi tarzında birşey yapmışlar.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 jiu jitsu'nun çıkış amacı zaten zırhlı düşmanları silah kullanmadan alt etmek ki samurayların ortaya çıkardığı bi stil çok da abes degil mma ve ya güreş yapan birinin orda avantajlı olması gayet de eglenceli bi aktiviteye benziyor
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Şunu o kadar bariz eğlence için yapıyorlar ki, çıkıp millet bide ciddi ciddi yorumlar yazmış. Lan ciddi olsa adamlar mal gibi metal zırh mı döverler kendilerine? Akıl var mantık var. Gİyerler futbol korumalıklarını veryansın.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Olay zaten maçtan çok spor. Üstünde hayvan gibi zırhla antreman yapıyo adamlar işte. Birbirlerini öldürmeye çalışsalar zaten biri alır tabancayı girşir.
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 DynamicK said: altima da mare cektik mi tamamdir şunun için adam öldürürlerdi eskiden
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Olası Türkiye senaryosu http://i.imgur.com/7iwuZOE.gif
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ohahaha sağlam bacak varmış yalnız zırhla o kadar zıplayıp tekme vurabildiğine göre.
Öne çıkan mesajlar