Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL-Juventus-Galatasaray 02:10.2013 21:45 D smart

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cons said:

"Tatar Ramazan" said:

ulan gülüyoz eyleniyoz ama bu Aydın da bizim yeto Caner gibi bi açılıyomuş sonradan asdasdasd

abi canerin tekniği hep iyiydi ya sadece bişeyler eksikti
aydın aydın amk

o bişeyler zeka işte olm, Caner beyin nakli yaptırmadıysa bi yerde patlayacak yine lastiği sdfsdfsd
Mesaj tarihi:
fatih terim manciniye telefon açıp bak bu aydın çok iyi falan mı dedi anlamadım.

amrabat her türlü aydın'dan daha faydalı.

aydın bütün maç ronaldo gibi ayağına top bekleyecek,sonra kaptıracak. ne adam kovalar ne pres yapar hiç bişi.
Mesaj tarihi:
Juventus orta sahayı çok geride kuruyor, Marchisio olmadı mı ya Vidal ya da Pirlo'nun (oha) uzun paslarına bakıyor iş, yine defans arkasına adam kaçıracaklar. Dany-Şeju başlamak daha sağlıklı olur, takımın oyununda bir sıkıntı yok, sadece moral bozmamak ve yakaladığımızı atmak lazım, maksimum 1-2 pozisyon vereceklerdir, Drogba biraz insiyatif almalı, sırtı kaleye dönük oynamak bir yere kadar. Gol vuruşu olan tek adam şu an ilk 11'de
Mesaj tarihi:
Hayır aydını oynayacaksa fatih terim niye gitti ki, ne gerek vardı yani. Fatih şeni sahanın ortasında hüngür hüngür ağlatan trabzon taraftarının 10da 1i kadar yok şu gs taraftarı, anca duygu sömürüsü.
Mesaj tarihi:
blackhavvk said:

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera, Melo, Selçuk, Bruma, Aydın, Sneijder, Drogba

Semih yerine Dany olasydı tadından yenmezdi valla. Amrabat'a da aslında gerek yok, Aydın en azından biraz daha defansa yardım ediyor. Belki Engin olabilirdi aslında sağda.

Muslera
Eboue-Chedjou-Semih-Riera
Aydın-Melo-Selçuk-Bruma
Sneijder
Drogba

müthiş gerçekten lan. sonunda tek forvet. üstelik çılgın destek verecek bir bruma'mız var, tek forvetle pozisyon bulmak eskisi kadar zor olmaz bu şekilde. Aydın baktık hücumda bildiğimiz kazma aydın, yerine Amrabat girer. Fıstık gibi olur.

ben sevdim valla kadroyu.
Mesaj tarihi:
4-1 juve. İlk yarı 2 atar. Sonra gs 1 tane atıp taraftarlarına gereksiz umut verir ve mac bitmeden 2 tane daha yiyip 4-1 kaybeder. Mac sonu snayder ve Aydın'a lafları şimdiden hazırlayın.
  • Yeni Oluştur...