Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Cons said: "Tatar Ramazan" said: ulan gülüyoz eyleniyoz ama bu Aydın da bizim yeto Caner gibi bi açılıyomuş sonradan asdasdasd abi canerin tekniği hep iyiydi ya sadece bişeyler eksikti aydın aydın amk o bişeyler zeka işte olm, Caner beyin nakli yaptırmadıysa bi yerde patlayacak yine lastiği sdfsdfsd
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 fatih terim manciniye telefon açıp bak bu aydın çok iyi falan mı dedi anlamadım. amrabat her türlü aydın'dan daha faydalı. aydın bütün maç ronaldo gibi ayağına top bekleyecek,sonra kaptıracak. ne adam kovalar ne pres yapar hiç bişi.
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 böyle diyoruz adam kesin hiç bişi yapmasa bala mala bi asist yapar al sana 30 yaşına kadar kontrat
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 kontralı oyun oynatıcak muhtemelen bruma ve aydının hızından yararlanmak istiyor başka bi mevzu yok.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Rakip Juveyken GS imkansız için hiç boşa kasmasın, otursun zevk alsın
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Juventus orta sahayı çok geride kuruyor, Marchisio olmadı mı ya Vidal ya da Pirlo'nun (oha) uzun paslarına bakıyor iş, yine defans arkasına adam kaçıracaklar. Dany-Şeju başlamak daha sağlıklı olur, takımın oyununda bir sıkıntı yok, sadece moral bozmamak ve yakaladığımızı atmak lazım, maksimum 1-2 pozisyon vereceklerdir, Drogba biraz insiyatif almalı, sırtı kaleye dönük oynamak bir yere kadar. Gol vuruşu olan tek adam şu an ilk 11'de
bourbon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bu arada tevez denmiş ama tevez oynamıyor sakat
Holy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Juve ilk 3 golü kontradan atar, sonrakileri yan top falan. 6'dan az yenir umarım.
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Cons said: Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini bu ne ama ya bi daha yüzüme çarptı buffon tam bir kumbara ya rahad olun
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 "Tatar Ramazan" said: ulan gülüyoz eyleniyoz ama bu Aydın da bizim yeto Caner gibi bi açılıyomuş sonradan asdasdasd caner bizim lan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bourbon said: bu arada tevez denmiş ama tevez oynamıyor sakat 20 kişilik kadroya alınmış, son bilgi.
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Holy said: Juve ilk 3 golü kontradan atar, sonrakileri yan top falan. 6'dan az yenir umarım.(tu)
Tori Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Hayır aydını oynayacaksa fatih terim niye gitti ki, ne gerek vardı yani. Fatih şeni sahanın ortasında hüngür hüngür ağlatan trabzon taraftarının 10da 1i kadar yok şu gs taraftarı, anca duygu sömürüsü.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 aydın'a saydırılmış ama adam sayesinde gruptan çıktık lan geçen sene :D
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Adam daha dün gelmis hemen elestiri Aydını bite oynatıyor diye. Hele durun o da anlasın ne mal oldugunu. Onun dısında kadro güzel eger bôyle cıkarsak.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 blackhavvk said: GALATASARAY: Muslera, Eboue, Chedjou, Semih, Riera, Melo, Selçuk, Bruma, Aydın, Sneijder, Drogba Semih yerine Dany olasydı tadından yenmezdi valla. Amrabat'a da aslında gerek yok, Aydın en azından biraz daha defansa yardım ediyor. Belki Engin olabilirdi aslında sağda. Muslera Eboue-Chedjou-Semih-Riera Aydın-Melo-Selçuk-Bruma Sneijder Drogba müthiş gerçekten lan. sonunda tek forvet. üstelik çılgın destek verecek bir bruma'mız var, tek forvetle pozisyon bulmak eskisi kadar zor olmaz bu şekilde. Aydın baktık hücumda bildiğimiz kazma aydın, yerine Amrabat girer. Fıstık gibi olur. ben sevdim valla kadroyu.
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 skoru yazıyorum juventus 1-1 galatasaray goller vucinic 56.dk drogba 70.dk
nordhen Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 bala 1 gol atarız, sonra otobüs çekelim derken 3 yeriz.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 4-1 juve. İlk yarı 2 atar. Sonra gs 1 tane atıp taraftarlarına gereksiz umut verir ve mac bitmeden 2 tane daha yiyip 4-1 kaybeder. Mac sonu snayder ve Aydın'a lafları şimdiden hazırlayın.
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 cl maçları için en iyi kaynak sopcast fakirler. ben dsmart ailesine katıldım artık
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Hala dany deniyor ya, ben diyecek şey bulamıyorum.
Öne çıkan mesajlar