mani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Masters_and_Johnson 2009 yılında yazılmış biyografinin tv dizisi yapılması. gerçek kişiler ve olaylar sonuçta. Çok fazla abartıya kaçmazlarsa orjinalliğini korur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bu dizi kaç günde bir çıkıyo yav, ilk bölümü 20 gün ikinci bölümü 9 gün önce çıkmış 3. bölüm hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 geçen hafta başladı dizi. pazartesileri çıkıyor işte. 2. bölüm çıkacak. öyle diyor Myepisodes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 konu ilgimi çekmedi ama martin'i baya severim. denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sheen panpa var, gerisi yalan benim için sadece onun için izlemem gerekiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 güzeldi 2. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 2. bölüm de güzeldi. Bu arada wikipedia'da adamın biyografisine falan bakayım demeyin sakın fena spoiler yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ikinci bölümün sonunda ki parçayı bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 James Blake - Retrograde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Dizi giderek daha güzel bir hal almaya başlıyor ve bilimsel terimlerle izleyiciyi boğmuyor. Üçüncü bölüm gerçekten güzeldi, sıkılmadan izledim. Acaba kaç sezon devam eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bölümler çok uzun lan sinema filmi gibi 60-65dakka ep mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Bölüm süresi bana iyi geldi ya türk dizileri gibi 2 saat olsa yine izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Fin said: bölümler çok uzun lan sinema filmi gibi 60-65dakka ep mi olur 52dk 3. bölüm... hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 xaty said: James Blake - Retrograde mi? sanırsam evet çıkaramadım şimdi bölümü de silmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 ethan mrs.mastera ne zaman vuracak sırf şunu merak ediyorum lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 dizi çok güzel oturdu ya artık sex.avi mantıgından çıktı sonunda william tam bi ruh hastası bi yandan aahhaha baya eğlenceli gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 dizinin ilerleyişi hakikaten iyi.. bill de hafiften vigi'ye yönelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 hep ona yönelmişti zaten ilk gördüğü andan itibaren sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 virginia da boş değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 E5 Sondaki ağlaması süperdi lan oha gözlerim doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 masters of sex ne lan saçmasapan dota nicki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 mmr yüksek ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 dizinin adı saçma sapan falan değil.. http://www.youtube.com/watch?v=748Xnzqbddc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Çok iyi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Son bölümü de çok güzel olmuş. Virginia ve Margaret sürpriz yapıyor bu bölüm.. Bu arada Lizzy Caplan, True Blood'ta Jason'la ateşli sahneler oynayan ablamızmış Google'dan bakmasam hiç farketmezdim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar