Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 http://www.faeria.net/ Cidden TCG bolumu lazim, oyun uzerine oyun cikiyor. Epey iyi gibi bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 magıc bolumunu kirletebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 beta sign up yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 o artwork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Hearthstone ve MtG'ye para giderken yeni bir para isteyecek kart oyunu almam diyordum (Hex'i bu nedenle almadım) ama bu da Scrolls gibiymiş, bir kere para ver, bir daha verme. Parayla booster satmayacaklarmış. Ayın 8'inde Kickstarter'ı başlıyor, ilk günden girmeyi planlıyorum. Sistemi epey yaratıcı görünüyor, kartlar da ilginç. Hex'i merak ediyorum asıl ama. Hearthstone'u birakırsam günün birinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ne kadar cok tcg, ccg falan cikti veya cikacak bu ara be.. - Scrolls - MTGO - Hearthstone - Duel of Champions - Faeria - Card Hunter - Hex - Solforge - Infinity Wars bunlardan sadece scrolls, hearthstone ve card hunter oynadim.. scrolls ve HS'u, birbirinden cok farkli mekanikleri olsa da, baya sevdim.. card hunter o kadar sarmadi ama fazla da sans vermedim ona.. 2-3 saat falan oynadim.. bu yogunlukta digital card oyunlari cok guzel gidiyor.. fazla vakit gommeden iyi zaman gecirebiliyorsun.. en uzun sureli oyunlar scrolls'da var.. onda bile 1,5 - 2 saatlik oyunlar denk gelebilse de cogunlukla ortalama 20-30 dk'da cikiyorsun.. su oynamadiklarim arasinda sen ne tavsiye edersin gerge.. internette guzel bir comparison aradim ama bulamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 lord_gorthaur said: magıc bolumunu kirletebiliriz. bu arada bence de magic bolumunun adi degistirilip, card oyunlari bolumu haline getirilebilir.. hem biraz hareket gormus olur bolum :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 MTG en iyi olduğundna HS de blizz oyunu olduğundan kurtarır hade SCrools da Notchun hatrına oynansın gerisi 6 aya oynucak kimse kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Ben güzel bir comparison yazmayı planlıyorum Faeria ve Hex geldikten sonra. Card Hunter ve SolForge'a da bakacağım o arada. Faeria'yı alacağım ama Hex için stream izlerim. Scrolls, MTGO, Hearthstone, Card Hunter oynadım ben de şimdiye kadar ama. Fikirlerim benzer. Card Hunter beni de pek açmadı. Scrolls kurtardı abi. Oyunda gerçek parayla starter deck satılıyor sadece, dört destenin de biri bedava geliyor zaten. Ama 2-3 ayda çeyrek milyon Euro gitmiş sadece microtransaction'a. Üstelik beta daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Duel of Champions bile bu furyadan epey önce çıkmasına rağmen hala oynanıyor aktif. Hex Kickstarter'da 2.2m aldı. Faeria kaç alacak göreceğiz. CCG is the new MobA :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 duel of champions yazmamisim.. ekledim listeye.. soyle bir sey buldum bu arada ama eski biraz.. http://imageshack.us/a/img211/499/56g.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Hex MtG kadar pahalı işte. Ondan tutması zor olacak gibime geliyor. MtG oynuyorum zaten yani, Hex'e para vermem bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 2-3 saattir inceliyorum, stream filan izliyorum. Epey epey güzel görünüyor. Web-based ayrıca, ayrı bir güzellik bu da bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yav hiç card game e bulaşmadım, şunlardan en eğlencelisi hangisi? ona göre alacam bir deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Scrolls en guzeli bence, MtG'den bile cok sevdim ben yani. Bagimli oldum oyuna, oynamadigim gunler bos hissediyorum kendimi. Bu Faeria da cok iyi gorunuyor stream'lerden gordugum kadariyla. Haftaya girerim diye umuyorum. Bu ikisiyle basla istersen cunku hic biri gercek parayla kart satmiyor. Scroll satiyor gibi ama sadece starter deck'leri satiyor ki birini oyunu alinca belese aliyorsun. Oyunda topladigin gold cok rahat yetiyor her seye. Ama bunlar zor kart oyunlari, cok taktikseller. Sans faktorunu olabildigince aza indirmis oyunlar. Bu nedenle zor gelebilir. Sununla baslamak da mantikli olabilir: http://store.steampowered.com/app/213850/ Hatta en mantiklisi bu sanirim. MtG kart oyunlarinin babasi ve tum bu oyunlari anlatirken ve haklarinda konusurken MtG'ye gondermeler yapiyor insanlar. Hepsi MtG'ye karsi cikiyor bile denilebilir. TCG konseptlerinin hepsi de MtG'de yaratilmis seyler. Tavsiyem Duels of the Planeswalkers ve Scrolls alman. Faeria daha cok yeni, 4-5 ay sonra girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 GERGE said: Scrolls en guzeli bence, MtG'den bile cok sevdim ben yani. Bagimli oldum oyuna, oynamadigim gunler bos hissediyorum kendimi. Bu Faeria da cok iyi gorunuyor stream'lerden gordugum kadariyla. Haftaya girerim diye umuyorum. Bu ikisiyle basla istersen cunku hic biri gercek parayla kart satmiyor. Scroll satiyor gibi ama sadece starter deck'leri satiyor ki birini oyunu alinca belese aliyorsun. Oyunda topladigin gold cok rahat yetiyor her seye. Ama bunlar zor kart oyunlari, cok taktikseller. Sans faktorunu olabildigince aza indirmis oyunlar. Bu nedenle zor gelebilir. Sununla baslamak da mantikli olabilir: http://store.steampowered.com/app/213850/ Hatta en mantiklisi bu sanirim. MtG kart oyunlarinin babasi ve tum bu oyunlari anlatirken ve haklarinda konusurken MtG'ye gondermeler yapiyor insanlar. Hepsi MtG'ye karsi cikiyor bile denilebilir. TCG konseptlerinin hepsi de MtG'de yaratilmis seyler. Tavsiyem Duels of the Planeswalkers ve Scrolls alman. Faeria daha cok yeni, 4-5 ay sonra girersin. mtgo dedigin bu linkteki oyun mu? yoksa browser based baska bi sey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 MTGO linkteki degil. MTGO normal Magic'in digital versiyonu. Hic bir farkli yok. Bu linkteki her yil yeni kartlarla cikan, onceki kartlarin yeni oyuna eklenmedigi, konsollarda, tabletlerde filan da calisan, basit bir Magic oyunu. Kurallar filan ayni tabii ama deste yapma filan yok pek. Her deste sinirli kart var, onlarla oynayabiliyorsun. Ogrenmek ve CCG dunyasina girmek icin en ideal sey ama. MTGO bu: https://en.wikipedia.org/wiki/Magic_Online 2002 tarihinde cikti, MtG'yi ogrenmeden girmek de pek dogru degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bu faeria'da "resource management and ground control" baya güzel geldi. var mıdır benzer bir şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Cabals sanırım benzer özellikler sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Spyro said: ne kadar cok tcg, ccg falan cikti veya cikacak bu ara be.. - Scrolls - MTGO - Hearthstone - Duel of Champions - Faeria - Card Hunter - Hex - Solforge - Infinity Wars http://www.ironcladtactics.com/ boyle bisey daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Beta sı geldi buhün, 30 gün süresi var, başlıyorum şimdi, işim bitince paslarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Sali gunu sabah 9'da Kickstarter aciliyor. Ciktigi an alacagim, alinca beta da geliyormus, bir aylik degil, temelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bana da gelmis az once.. bakabilirim belki bu aksam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Bana 1 aylık geldi, 1 ay içinde katkı yaparsam kickstarter a devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 güzel mi bu oyun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar